TopVue Premium (6 linser) + Gelone Linsvätska 360 ml

245 kr
100%
Finns i lager
Rengörare
TopVue Premium (6 linser)
Rengörare

fredag 20.7.

Rengörare
Gelone Linsvätska 360 ml
Rengörare

fredag 20.7.

Tom

Frakt

DHL
1–2 vardagar 49 kr
GLS
3–7 vardagar 39 kr
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

Paketerbjudande – Linser + Linsvätska

Spara pengar genom att köpa vårt paketerbjudande med linser + linsvätska!

Tvåveckorslinser TopVue Premium (6 linser)

Från TopVue kommer de nya TopVue Premium. En tvåveckorslins tillverkad av den senaste silikon-hydrogelmaterialet. Materialet är speciellt framtaget för att minska irritation och torra linser, allt för att förbättra komforten när linserna används.

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 4 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Daglig användning

TopVue Premium linserna bibehåller fuktigheten genom den inbyggde smöjningssubstan­sen, natriumhyauronat, som tillsätts tidigt i tillverknin­gsprocessen. Medan kontaktlinserna bärs frigörs natriumhyaluronat allteftersom, vilket bidrar till att linserna håller sig mjuka, fuktiga och bekväma att bära hela dagen.

Natriumhyaluronat är en av de mest effektiva substanserna för smörjning och återfuktning. Det är dessutom ett ämne som är helt kompatibelt med ögats naturliga fysiologi. Därför ger den inte upphov till irritation eller oönskade bieffekter för ögonen, som andra syntetiska fuktgivande ämnen kan göra. Natriumhylauronat är biokompatibelt med människokroppen och finns redan naturligt i kroppen, som i glaskroppsvätska, ledvätska och som en del av gelfyllningen i ögongloben.

Långvarig fuktighet

Det högteknologiska materialet i TopVue Premium linserna har en ovanligt hög vätskehalt. Den höga vätskehalten, tillsammans med att kontaktlinserna ständigt frigör natriumhyaluronat, skapar en ovanligt hög återfuktning av linserna. Denna kombinationen bidrar till att kontaktlinserna håller sig fuktiga och bekvämma från morgon till kväll. Den effektiva återfuktningen minskar även risken för att proteinbeläggningar samlas på linserna. Därigenom hålls dina ögon friska och dina linser rena.

Hygieniska ögon är glada ögon

TopVue Premium tvåveckorslinser är tillverkade av ett innovativt silikon-hydrogelmaterial. Detta meterial i linserna tillåter en hög syregenomförsel, då syre kan transporteras genom linserna i små, mikroskopiska kanaler till hornhinnan, med en tillförsel på 104 Dk/t. Materialet i TopVue Premium innehåller enda upp till 45% vatten. Kombinationen av dessa två; höga syretillförsel och hög vätskehalt, hjälper kontaktlinserna att förse ögat med tillräckligt med syre. Detta är av stor vikt för att ögonen ska hålla sig hygieniska och friska.

Betyg

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (2)

Har du en fråga?

Kommentar

Fabian

Jag har använt TopVue Premium i ett par månader nu och den sista veckan blir mina ögon torra och kliar. Har ni några förslag på vad jag kan göra för att inte få torra ögon?

Svar

info@alensa.se

Hej Fabian, tack för din fråga. Om du har torra och känsliga ögon är det extra viktigt att du rengör linserna noggrant mellan användningarna. För att motverka att TopVue Premium ger dig torra ögon rekommenderar vi dig att använda ögondroppar under dagen, som tillför ny fukt till ögonen. Här hittar du ett stort urval av ögondroppar: www.alensa.se/…droppar.html . Om detta inte hjälper bör du gå till din ögonspecialist och be dem rekommendera dig ett par nya linser för torra ögon.

Kommentar

Päivi

Tänkte bara informera - linsfodralet kommer med i paketet med TopVue Premium och Gelone linsvätska.

PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top