TopVue Premium (6 linser)
TopVue Premium (6 linser) - TopVue
TopVue Premium (6 linser) TopVue Premium (6 linser) TopVue Premium (6 linser)

TopVue Premium (6 linser)

195 kr 227 kr
Huvudattribut

måndag 19.2.

Rengörare
Tom
227 kr 195 kr
Lägg i varukorg

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Greta H.

Toppenlinser! Frakten kom på 2 dagar, och glädjer mig över den söta lilla presenten som kom med. Stort plus till er på Alensa!

Molly

Vad händer om man somnar med linser i ögonen? Är det farligt om man råkar somna när man fortfarande har TopVue Premium linser på sig?

info@alensa.se

Hej Molly, Tack för din fråga. TopVue Premium är tvåveckorslinser som inte är designade för utökad användning, utan ska tas ur varje kväll och rengöras och förvaras i ett linsetuie till nästa morgon. Om du skulle råka somna med TopVue Premium linser en gång är det inte direkt farligt, men det leder till att du får torra ögon som kan bli röda och irriterade. Detta eftersom att linsernas design gör att syre inte kan transporteras till ögonen när du sover. Nästa morgon kan det vara svårt att få ut linserna eftersom de är torra, och det är en större risk för infektioner om du har linser i längre än rekommenderat.

Anna

Såg de här linserna men känner inte igen märket, är det möjligt att få prova dem?

info@alensa.se

Hej Anna, Tack för din fråga. TopVue Premium är en uppdaterad version av TopVue Bi-Weekly och har likt dem nöjdhetsgaranti. Det innebär att du kan beställa hem linserna och prova dem. Känns de inte bra så kan du returnera dem och få pengarna tillbaka. Läs mer här: http://goo.gl/BRnFzh

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Reaförpackningar

Tvåveckorslinser TopVue Premium (6 linser)

Från TopVue kommer de nya TopVue Premium. En tvåveckorslins tillverkad av den senaste silikon-hydrogelmaterialet. Materialet är speciellt framtaget för att minska irritation och torra linser, allt för att förbättra komforten när linserna används.

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 4 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Daglig användning

TopVue Premium linserna bibehåller fuktigheten genom den inbyggde smöjningssubstan­sen, natriumhyauronat, som tillsätts tidigt i tillverknin­gsprocessen. Medan kontaktlinserna bärs frigörs natriumhyaluronat allteftersom, vilket bidrar till att linserna håller sig mjuka, fuktiga och bekväma att bära hela dagen.

Natriumhyaluronat är en av de mest effektiva substanserna för smörjning och återfuktning. Det är dessutom ett ämne som är helt kompatibelt med ögats naturliga fysiologi. Därför ger den inte upphov till irritation eller oönskade bieffekter för ögonen, som andra syntetiska fuktgivande ämnen kan göra. Natriumhylauronat är biokompatibelt med människokroppen och finns redan naturligt i kroppen, som i glaskroppsvätska, ledvätska och som en del av gelfyllningen i ögongloben.

Långvarig fuktighet

Det högteknologiska materialet i TopVue Premium linserna har en ovanligt hög vätskehalt. Den höga vätskehalten, tillsammans med att kontaktlinserna ständigt frigör natriumhyaluronat, skapar en ovanligt hög återfuktning av linserna. Denna kombinationen bidrar till att kontaktlinserna håller sig fuktiga och bekvämma från morgon till kväll. Den effektiva återfuktningen minskar även risken för att proteinbeläggningar samlas på linserna. Därigenom hålls dina ögon friska och dina linser rena.

Hygieniska ögon är glada ögon

TopVue Premium tvåveckorslinser är tillverkade av ett innovativt silikon-hydrogelmaterial. Detta meterial i linserna tillåter en hög syregenomförsel, då syre kan transporteras genom linserna i små, mikroskopiska kanaler till hornhinnan, med en tillförsel på 104 Dk/t. Materialet i TopVue Premium innehåller enda upp till 45% vatten. Kombinationen av dessa två; höga syretillförsel och hög vätskehalt, hjälper kontaktlinserna att förse ögat med tillräckligt med syre. Detta är av stor vikt för att ögonen ska hålla sig hygieniska och friska.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 48 månader och längre
Bärtid: 14 dagar
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Material: Innofilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 45%
Syregenomsläppsförmåga: 104 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Baskurva: 8.6
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
TopVue Premium (6 linser)

TopVue Premium (6 linser)

TopVue Premium (6 linser)

195 kr Fler än 1000 st