Vi skickar dina beställningar omedelbart! Vi rekommenderar dock att du beställer i förväg eftersom transportörer kan bli försenade på grund av den nuvarande situationen.

TopVue One+ (30 linser)

179 kr
100%
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 1.6.

Andra förpackningar

TopVue One+ (5 linser) 39 kr
TopVue One+ (90 linser) 489 kr

Frakt

DHL
1–2 vardagar 39 kr
Postnord
2–4 vardagar 39 kr
179 kr
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr

TopVue One+ Daily Kontaktlinser

TopVue One+ linser är gjorda av silikon-hydrogel materialet Unifilcon B och ska bytas dagligen. TopVue One+ är tillgängling i en bred skala av plus (+) och minus (-) dioptrar som effektivt hjälper dig med hypermetropi (översynhet) och myopi (närsynhet).

Dessa endagslinser tillåter hög mängd av syre nå fram till dina ögon, och materialet har en bekväm nive på 53% vatteninnehåll. TopVue One+ är ett perfekt val vid sport, resor eller för alla som har en utmanande eller aktiv livstil.

Natriumhyaluronat

Efter tillverkningspro­cessen packas TopVue One + i enskilda förpackningar innehållande en lösning med natriumhyaluronat. Detta ämne är naturligt närvarande i människokroppen och förbättrar avsevärt linsens komfort. Natriumhyaluronat är bland annat ett mycket effektivt smörjmedel och kommer att säkerställa att TopVue One + känns naturliga hela dagen.

Utmärkta optiska egenskaper

TopVue One + endagslinser har en asfärisk design. Det betyder att linserna passar bättre över ögat och ger en skarpare syn, även där andra linser misslyckas med det och tillåter tårar att sprida sig mer naturligt genom ögat. Asfäriska linser eliminerar störningar som uppstår längs kanten av andra linser. Detta är idealiskt för situationer som bilkörning eller arbeta framför en dator.

Lätt att använda och hälsosamt

Som endags kontaktlinser är TopVue One + den hälsosammaste och enklaste typen av alla kontaktlinser. Du behöver ingen linsvätska eller linsaskar för att lagra och rengöra linserna. Du slänger bara paret du använt i slutet av dagen och börjar nästa dag med ett frsächt, nytt par. Detta garanterar optimal komfort och hygien.

TopVue One+ finns också tillgänglinga i följande förpackningar:
5 linser
90 linser

Egenskaper
Tillverkare: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Förpacknings storlek: 30 linser
Bärtid: 1 dag
Utgång: 24 månader och längre
Vätskehalt: 53%
Syre permeabilitet: 68 Dk/t
Styrko skala: från -12.00 till +6.00
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Produktnamn: TopVue One+
Linsmaterial: Unifilcon B
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja

Betyg

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer

Har du en fråga?
Diameter
PayPal Maestro Master Card VISA VISA Electron DHL Klarna PostNord
Top