TopVue Elite (90 linser)
TopVue Elite (90 linser) - TopVue
TopVue Elite (90 linser) TopVue Elite (90 linser) TopVue Elite (90 linser)

TopVue Elite (90 linser)

399 kr 562 kr
Huvudattribut

fredag 15.12.

Rengörare
Tom
562 kr 399 kr
Lägg i varukorg

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr

Var först att kommentera

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Nya innovativa endagslinser av hydrogel, med förbättrad komfort

TopVue Elite linser är de nyaste endagslinserna att bli en del av den populära TopVue-serien. Tack vare den uppdaterade designen, i samarbete med Radial Edge teknologin och det effektiva Biomoist Gelflex materialet, håller sig linserna sköna hela dagen. TopVue Elite är tillverkade i ett hydrogelmaterial av Methafilcon B med en vätskehalt av 57%. Med sin blå ton förenklar TopVue Elite hanteringen och isättningen av linserna. Ögonen får även extra skydd från det inbyggda UV-filtret. Med en passform som passar 99% av kontatklinsan­vändare håller dessa mjuka, silkeslena linser en hög kvalitet.

TopVue Elite kontaktlinser finns även tillgängliga i en mindre förpackning med 30 linser.

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 86 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Design för minskad friktion

Genom den innovativa Radial Edge teknologin håller TopVue Elite en konstant jämn kanttjocklek på linserna. Detta ökar komforten av TopVue Elite linserna och minskar motståndet mellan ögonlocket och linsen.

Dubbelverkande återfuktningsfor­mula

TopVue Elite innehåller formulan Biomoist, en formula som består av två ultimata återfuktande komponenter, hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) och polyethylene glycol (PEG), för att likna människans naturliga tårar. Formulan avger fukt när det är nödvändigt, tack vare detta gör Biomoist materialet i TopVue Elite att linserna håller den bästa komforten, dagen igenom.

Biomoist har även en annan funktion för linserna genom att innehålla en ny rengöringskom­ponent som minskar påbyggnader av beläggningar och vätska på linsernas yta. Det ger ett renare och mer hygieniskt sätt att bära engångslinser, något som bidrar till komforten av TopVue Elite linserna.

Inbyggt UV-skydd

Utöver att hålla en hög komfort, skyddar även TopVue Elite endagslinser dina ögon mot farliga UV-strålar med ettinbyggt UV-filter.
Det är dock rekommenderat att använda solglasögon när du vistas utomhus i solen, eftersom att kontaktlinser inte täcker hela ögongloben och den känsliga huden runt ögonen.

Råd och användning

TopVue Elite är endagslinser för engångbruk. Vilket innebär att du öppnar ett nytt par linser varje dag, som du kastar efter en dags användning. Du behöver inte rengöra eller förvara linserna i linsvätska.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -15.00 till +6.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Methafilcon B
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 57%
Syregenomsläppsförmåga: 27 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Ja
Volym: 90 linser
Baskurva: 8.6
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
TopVue Elite (90 linser)

TopVue Elite (90 linser)

TopVue Elite (90 linser)

399 kr Fler än 1000 st