TopVue Daily (90 linser)
TopVue Daily (90 linser) - TopVue
TopVue Daily (90 linser) TopVue Daily (90 linser)

TopVue Daily (90 linser)

349 kr 447 kr
Huvudattribut

måndag 19.2.

Rengörare
Tom
447 kr 349 kr
Lägg i varukorgFrakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Helen

Sköna endagslinser och snabb leverans med DHL.

Emma

Bättre pris än Dailies som jag hade innan. Bra!

Julia

Hur får jag fri frakt på TopVue Daily?

info@alensa.se

Hej Julia, tack för din fråga. När du beställer för över 500 kronor bjuder vi på frakten. TopVue Daily (90 linser) kostar 385kr, vilket gör att det fattas 115 kronor upp till fri frakt. Flera andra kunder har valt fler kartonger kontaktlinser eller linsvätska, för att komma upp i summan. Om du undrar över något är du alltid välkommen att ringa vår kundtjänst på: +46 8 44 68 36 23 eller maila oss på info@alensa.se

Pål

#Rainer jag vet inte om TopVue är vanliga, de finns i många länder vad jag har sett i andra webbshopar. Du bör vara mer intresserad av kvalitèn. #Paulina jag testade TopVue Daily med alensas pengarna tillbaka-garanti. De funkade inte för mig, men de funkade för min fru som använder dem varje dag.

info@alensa.se

Hej Pål, Tack för din kommentar. Som ett tips för framtiden rekommenderar vi dig att använda ögondroppar tillsammans med dina linser om du har känsliga ögon. Det gör att du får fuktigare linser med bättre komfort. Du kan även använda extra linsvätska på dina endagslinser, om dina ögon ofta blir torra av dina kontaktlinser. För ett billigare pris, kolla in våra paketpris med linser + linsvätska som t.ex Laim-Care.

Rainer

#Paulina. Tack för svar. Börjar med optikern. Är de här endagslinserna vanliga?

Paulina

#Rainer, börja med att gå till en optiker, det är ett annat recept för linser än för glasögon. Endagslinser är ofta mer fuktiga och renare då du tar ett nytt par varje morgon. Men dyrare. Men TopVue Daily har ett okej pris, någon som testat dem?

Rainer

Glasögon och -18 grader funkar inte så bra ihop, tänkte att jag skulle testa linser. Har hört att endagslinser är de mest hygieniska. Någon som vet?

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

TopVue Daily (90 linser)

TopVue Daily är bekväma endagslinser, från tillverkaren TopVue, som säljs till ett väldigt bra pris. TopVue Daily hydrogel linser innehåller två återfuktande komponent; natriumhyaluronat och PEF (polyethylengly­col). Natriumhyaluronat är en hyaluronsyra, en substans som finns naturlig i kroppen. Utöver leder finnas den även i glasskroppsvätskan i ögat. Komponenter gör att linserna känns sköna och är fuktiga hela dagen. Linserna håller sig även fuktiga med en vätskehalt på 58% och en syregenomförsel på 26 Dk/t

Linserna säljs även i förpackningar om 30 stycken TopVue Daily.

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 86 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Perfekt designade kanter

TopVue Daily linser har väldigt tunna kanter för att minska irritationen mot ögonlocket. Linser med tjocka kanter gör att du känner av linserna varje gång du blinkar. Linsens tjocklek är därför avgörande för bekvämligheten. TopVue Daily endagslinser förser dig med klar syn i alla ljusförhållanden, som när du kör bil i dåligt ljus. Detta är möjligt i och med att hela den optiska zonen har samma styrka. Parametern hos TopVue Daily passar 99 % av användarna.

UV filter

TopVue Daily är utrustad med ett UV-filter som absorberar de skadliga UVA och UVB strålarna. Du bör alltid skydda dina ögon från solens strålar med solglasögon också. TopVue Daily linser använder sig av en ny metod för att tillföra UV-filtret; AQUAMAX teknologin, som inte påverkar linsernas optik.

Ett nytt hygieniskt par varje morgon

TopVue Daily kontaktlinser är utformade för att användas endast en dag. De ska inte användas under sömn. Du behöver inte rengöra linserna eller lägga pengar på linsvätskor. Skulle du råka förstöra eller tappa bort en lins är det heller inte så dyrt för dig.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +4.00
Hållbarhet: 48 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Etafilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 58 %
Syregenomsläppsförmåga: 26 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Ja
Volym: 90 linser
Baskurva: 8.5
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
TopVue Daily (90 linser)

TopVue Daily (90 linser)

TopVue Daily (90 linser)

349 kr Fler än 1000 st