Upprepa din senaste beställning
Tom

TopVue Daily (30 linser)


Ekonomiförpackning:
TopVue Daily (90 linser) - 349 kr (du sparar 26 kr)

154 kr
125 kr
Finns i lager
Fri frakt
Gratis gavor
TopVue Daily (30 linser)
174 röstande kunder
Huvudattribut

måndag 23.10.

Rengörare
Tom

Reaförpackningar

TopVue Daily (2 x 30 linser)
TopVue Daily (2 x 30 linser) Paketpris 243 kr Packetrabatt 7 kr

TopVue Daily (30 linser)

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 26 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.


TopVue Daily endagslinser från TopVue, innehåller de återfuktande komponenterna – Natriumhyaluronat och PEF (polyethylengly­col), som gör att linserna är bekväma hela dagen. Sodium hyaluronate finnas bl.a naturligt i glasskroppsvätskan och fungerar som ett smörjmedel. TopVue Daily linser är både bekväma och hållbara, och kommer till ett bra pris. Linserna finns även tillgängliga i större förpackningar med 90 stycken TopVue Daily.

Komfortabla linser med UV-skydd

TopVue Daily kontaktlinser har tunna kanter, som gör att de inte skrapar mot ögonlocket när du blinkar och därigenom är bekvämare linser. TopVue Daily linserna korrigerar din syn vid alla typer av ljusförhållanden, så att du kan känna dig trygg med att även köra bil i mörker.

TopVue Daily är utrustade med ett UV-skydd mot UVA och UVB strålning. UV-skyddet appliceras till linserna genom AQUAMAX teknologin, för att linserna ska behålla sina goda egenskaper. UV-skydd är bra men bör inte ersätta solglasögon, då linserna inte täcker hela ögat. TopVue Daily linser har därigenom förbättrats när det kommer till applicering och komfort. Men linserna håller även en hög kvalitet genom att de innehåller 58% vätska och har ett syresgenomsläpp på 26 Dk/t.

Rekommenderad användning av endagslinser

Varje par av TopVue Daily kontaktlinser är utformade för att användas en gång. De ska inte användas för utökat bruk över natten. Då du öppnar ett nytt par linser varje morgon, som du slänger på kvällen efter användning, så behöver du inte oroa dig för rengöring och att köpa linsvätskor. Det gör även att endagslinserna är det mest hygieniska alternativet av linser. Att råka förstöra eller tappa bort en lins är inte så dyrt, genomfört med att förstöra en månadslins.

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 26 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Egenskaper

Styrkeomfång: från -12.00 till +4.00
Hållbarhet: 48 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Material: Etafilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 58 %
Syregenomsläppsförmåga: 26 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Ja
Volym: 30 linser
Baskurva: 8.5

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

 • Moa

  Hej, hur fungerar er nöjdhetsgaranti på TopVue Daily? Kan jag prova linser och få pengarna tillbaka om jag inte gillar dom?

  Kommentar skickad 23.03.2016
 • info@alensa.se

  Hej Moa, Tack för din fråga. Ja, med nöjdhetsgaranti kan du köpa linser, prova dem hemma och om du inte är nöjd skickar du tillbaka dem och får pengarna tillbaka. Denna nöjdhetsgaranti gäller enbart för TopVue-serien. Kolla i listan på sidan om nöjdhetsgaranti om vilka linser som detta gäller och hur många oöppnade linser du behöver skicka tillbaka för pengarna-tillbaka-garantin: http://www.alensa.se/…garanti.html

  Kommentar skickad 24.03.2016
 • Pia

  TopVue är bra endagslinser för nybörjare med tummen mitt i handen!

  Kommentar skickad 01.02.2016
 • Pär

  Jag letar alltid efter endagslinser till bra priser och var positivt överraskad av TopVue Daily. De är inte bara billiga utan även sköna. Kan rekommendera dem.

  Kommentar skickad 21.12.2015

Logga in