TopVue Daily (2 x 30 linser)

250 kr
100% rekommenderar
Finns i lager
TopVue Daily (30 linser)
Beräknad avsändan fredag 24.3. Välj värden
Vanligt pris 125 kr
TopVue Daily (30 linser)
Beräknad avsändan fredag 24.3. Välj värden
Vanligt pris 125 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

TopVue Daily (2 x 30 linser)

TopVue Daily finns nu i storpack med 2 x 30 linser, så du alltid kan ha linser hemma. TopVue Daily är endagslinser innehåller fuktandegivande substanser som Natriumhyaluronat och PEF (polyethylengly­col). Smörjmedlet Natriumhyaluronat finnas redan naturligt i glasskroppsvätskan och ger dig mer bekväma linser. TopVue Daily, från tillverkaren TopVue, kommer till ett bra pris samtidigt som de håller en hög kvalitet och komfort. TopVue Daily gör minimalt med motstånd mot ögonlocket, tack vare linsernas tunna kanter.

Nöjdhetsgaranti – Pengarna tillbaka om du är missnöjd

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med linserna kan du returnera dem inom 365 dagar, och hela summan åter. Returen måste innehålla minst 2 x 26 stycken oöppnade linser. Mer information om nöjdhetsgarantin hittar ni här.

AQUAMAX-teknologin

Det finns ett inbyggt UV-skydd i TopVue Daily linserna. Det tillförs till linserna genom den innovativa AQUAMAX-teknologin. Teknologin gör att UV-skyddet kan appliceras utan att försämra de optiska egenskaperna hos linserna. Då linserna enbart skyddar en del av ditt öga bör du inte ersätta solglasögon med linserna. Skydda hela ögat med solglasögon, från solens farliga strålar under sommaren. TopVue Daily linserna håller även en hög kvalitet genom att de innehåller 58% vätska och med ett syresgenomsläpp på 26 Dk/t.

TopVue Daily linserna korrigerar din syn även vid sämre ljusförhållanden, så att du t.ex. kan köra bil i mörker utan problem.

Användning av endagslinser

TopVue Daily endagslinser är utformade för att användas en dag och sedan kastas. De är inte utformade för utökat bruk, eller att rengöras och användas igen nästa dag. På morgonen öppnas ett nytt par linser, som slängs på kvällen, därför kan du skippa allt vad linsvätskor heter. På grund av sin korta livstid är endagslinser det mest hygieniska sättet att bära linser på.

Egenskaper - TopVue Daily (30 linser)

Tillverkare: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Förpacknings storlek: 30 linser
Bärtid: 1 dag
Utgång: 24 månader och längre
Syre permeabilitet: 26 Dk/t
Vätskehalt: 58%
Linsmaterial: Etafilcon A
Styrko skala: från -12.00 till +4.00
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Produktnamn: TopVue Daily
UV-skydd: Ja
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

100%
36 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (1)

Har du en fråga?
Katrin

Trevligt med ett billigare storpack av endagslinser, men jag har olika styrka på ögonen. Kan jag välja ett paket av varje?

Svar info@alensa.se

Hej Katrin, tack för din fråga. Det är inga problem att du har olika styrka på ögonen när du väljer TopVue Daily 2 x 30 linser. Du väljer bara din styrka på första ögat först och sedan väljer du styrkan för andra ögat på raden under.