TopVue Bi-weekly (6 linser)

145 kr
100%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 20.7.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 vardagar 49 kr
GLS
3–7 vardagar 39 kr
Smart alternativ

TopVue Premium är tvåveckorslinser från TopVue. Linserna består av ett revolutionerande material med både hög syresättning och vätskehalt. Säljs i 6-pack.

Pris 195 kr  
Smart alternativ
Reaförpackningar
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

TopVue Bi-Weekly (6 linser)

TopVue Bi-Weekly är bekväma tvåveckorslinser som lanserades i början av 2011, till ett väldigt bra pris med parametrar som passar 99% av linsanvändarna. Linserna har en bra hållbarhet och är tillverkade av silikon-hydrogel av producenten TopVue. TopVue Bi-Weekly linserna kommer i en linsvätska med de starkt återfuktande komponenterna – natriumhyaluronat och PEF (polyethylengly­col), vilket försäkrar en hög komfort hela dagen. Natriumhyaluronat (eller hyaluronsyra) är en substans som finns naturligt i kroppen i leder och andra kroppsdelar, den finns även i ögat i glasskroppsvätskan.

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 4 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Perfekt designade kanter

TopVue Bi-Weekly linser har ovanligt tunna kanter. Ögonlocket kommer i kontakt med linskanten varje gång du blinkar, om kanten är för tjock skrapar den mot ögonlocket och du känner hela tiden av linserna. Linsens tjocklek är därför avgörande för hur bekväma linserna är. TopVue Bi-Weekly har en jämn optisk styrka som möjliggörs i och med att det är samma optiska styrka i hela linsen. Tack vare detta förser linserna dig med en skarp syn i alla ljusförhållanden, en egenskap som är viktig t.ex. vid bilkörning i mörker.

UV-filter

TopVue Bi-Weekly tvåveckorslinser är utrustade med ett ovanligt UV-filter, som absorberar de skadliga UVA- och UVB-strålarna. Det är alltid bra för dig om kontaktlinserna har ett UV-skydd, men eftersom det endast täcker en liten del av ditt öga är det inte ett 100 procentigt skydd. Du bör alltid skydda dina ögon med solglasögon när du utsätts för stark sol.

AQUAMAX-teknologi

AQUAMAX-teknologin möjliggör en ny metod för att applicera UV-filtret till linsen, en metod som inte har några negativa effekter på linsernas kvalitet eller egenskaper. Linserna är gjorda av Etafilcon A hydrogel. De har en vätskehalt på 58% och en syregenomförsel på 26 Dk/t. I och med det har TopVue Bi-Weekly kontaktlinser förbättrats både med sin appliceringshan­tering och sin komfort.

Rekommenderad användning

TopVue Bi-Weekly linser är inte tillverkade för att användas medan du sover. I slutet av dagen måste linserna tas ur och rengöras samt placeras i linsvätska över natten. De bör inte användas i mer än 14 dagar, från dagen de öppnas.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +4.00
Hållbarhet: 48 månader och längre
Bärtid: 14 dagar
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Material: Etafilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 58 %
Syregenomsläppsförmåga: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Ja
Volym: 6 linser
Baskurva: 8.5

Betyg

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (2)

Har du en fråga?

Kommentar

Elin

Bra pris och kvalitet. Har förälskad mig i dessa linser.

Kommentar

K-J

Jag tänkte testa de här då det är ett så pass bra pris. Nån som har något tips?

PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top