TopVue Air Multifocal (6 linser)

597 kr 477 kr
100%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 20.7.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 vardagar 49 kr
GLS
3–7 vardagar 39 kr
597 kr 477 kr
Reaförpackningar
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

TopVue Air Multifocal (6 linser)

TopVue Air Multifocal är utformad för personer med ålderssynthet. Linserna är tillverkade i nya generationens silikon-hydrogel material. TopVue Air Multifocal kännetecknas av en hög syretillförsel och ett jämnt högt vatteninnehåll. Konstruktionen och utformningen av TopVue Air Multifocal gör att linserna har flera optiska zoner som garanterar korrekt korrigering av synen på alla avstånd, samtidigt som de håller en exceptionellt god komfort.Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 4 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Enkel och effektiv presbyopia korrigering

Nedsatt syn och ålderssynthet börjar ofta märkas runt 40 års ålder och är en naturlig process av åldrandet. På grund av förlusten av elasticitet i ögats lins kan ögat inte korrekt byta fokus mellan nära och långt avstånd. TopVue Air Multifocal linser är en praktisk och effektiv behandling av detta problem.

Klar syn på alla avstånd

TopVue Air Multifocal har en design av flera optiska zoner, vilket gör att linserna kan korrigera både närsynthet och långsynthet. Linsen är uppbyggd av flera koncentriska cirklar med olika optisk styrka, som utnyttjar ögats naturliga fysiologiska egenskaper i ögat. Pupillen drar ihop sig när vi fokuserar på ett objekt på nära håll och vidgas när vi fokuserar på ett objekt på långt håll. Därför ligger korrigering för närseende i mitten av linsen, medan korrigeringen av synen på längre avstånd ligger i linsens ytterkanter.

Vilket tillägg (AD) ska du välja?

TopVue Air Multifocal har fyra ytterligare styrkor (AD). I händelse av att den uppmätta tilläggsstyrkan ligger mellan två av dessa fyra värden, välj det lägre värdet. Om så är nödvändigt, i fallet med ett dominant öga, bör det dominanta ögat ha det högre värdet och det icke-dominanta ögat det lägre värdet.

Bekväma från första stund

TopVue Air Multifocal levereras i en blisterförpackning som innehåller en linsvätska som är berikad med det återfuktande ämnet natriumhyaluronat, som är helt förenligt med den fysiologiska miljön av det mänskliga ögat. På grund av detta ämne är TopVue Air Multifocal fuktiga och bekväma från det ögonblicket de används. För att fukta ögonen även mer, kolla våra Ögondroppar och ögonsprejer

En hög syretillförsel

Det tekniskt avancerade silikon-hydrogelmaterialet, gör att TopVue Air Multifocal har en extremt hög syretillförsel. Transporten av syre till hornhinnan sker genom mikroskopiska kanaler i linsen. Syretillförseln kan nå upp till 100 Dk / t.

Vattenhalten är en annan mycket viktig faktor för hälsosam användning av kontaktlinser. TopVue Air Multifocal har en vätskehalt på 45%. Tack vare den höga vätskehalten behåller linserna en hög fuktighet under hela dagen. Den mängd vatten som finns i TopVue Air Multifocal minskar också att det bildas avlagringar på linsytan.

Egenskaper
Styrkeomfång: från +6.00 till -12.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Material: Innofilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 45%
Syregenomsläppsförmåga: 100 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Baskurva: 8.6

Betyg

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (1)

Har du en fråga?

Dygnet runt

gjengsto

Kan man använda dessa dygnet runt som Boush lombs multifocal?

Svar

info@alensa.se

Hej, Tack för ert meddelande, vi rekommenderar att ni inte använder dessa dygnetrunt även om syregenomsläppsförmåg­an är hög. Om ni behöver linser för både dag och natt är det bäst att ni kontaktar er optiker, eftersom användning för dygnet runt är individuellt.

PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top