Upprepa din senaste beställning
Tom

TopVue Air Multifocal (6 linser)

593 kr
498 kr
Finns i lager
Fri frakt
Gratis gavor
TopVue Air Multifocal (6 linser)
36 röstande kunder
Huvudattribut

måndag 23.10.

Rengörare
Tom

Reaförpackningar

TopVue Air Multifocal (6 linser) + Gelone Solution 360 ml
TopVue Air Multifocal (6 linser) + Gelone Solution 360 ml Paketpris 548 kr Packetrabatt 19 kr

TopVue Air Multifocal (6 linser)

TopVue Air Multifocal är utformad för personer med ålderssynthet. Linserna är tillverkade i nya generationens silikon-hydrogel material. TopVue Air Multifocal kännetecknas av en hög syretillförsel och ett jämnt högt vatteninnehåll. Konstruktionen och utformningen av TopVue Air Multifocal gör att linserna har flera optiska zoner som garanterar korrekt korrigering av synen på alla avstånd, samtidigt som de håller en exceptionellt god komfort.Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 4 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Enkel och effektiv presbyopia korrigering

Nedsatt syn och ålderssynthet börjar ofta märkas runt 40 års ålder och är en naturlig process av åldrandet. På grund av förlusten av elasticitet i ögats lins kan ögat inte korrekt byta fokus mellan nära och långt avstånd. TopVue Air Multifocal linser är en praktisk och effektiv behandling av detta problem.

Klar syn på alla avstånd

TopVue Air Multifocal har en design av flera optiska zoner, vilket gör att linserna kan korrigera både närsynthet och långsynthet. Principen bygger på att linsen är uppbyggd av flera koncentriska cirklar med olika optisk styrka, som utnyttjar ögats naturliga fysiologiska egenskaper i ögat. Pupillen drar ihop sig när vi fokuserar på ett objekt på nära håll och vidgas när vi fokuserar på ett objekt på långt håll. Därför ligger korrigering för närseende i mitten av linsen, medan korrigeringen av synen på längre avstånd ligger i linsens ytterkanter.

Vilket tillägg (AD) ska du välja?

TopVue Air Multifocal har fyra ytterligare styrkor (AD). I händelse av att den uppmätta tilläggsstyrkan ligger mellan två av dessa fyra värden, välj det lägre värdet. Om så är nödvändigt, i fallet med ett dominant öga, bör det dominanta ögat ha det högre värdet och det icke-dominanta ögat det lägre värdet.

Bekväma från första stund

TopVue Air Multifocal levereras i en blisterförpackning som innehåller en linsvätska som är berikad med det återfuktande ämnet natriumhyaluronat, som är helt förenligt med den fysiologiska miljön av det mänskliga ögat. På grund av detta ämne är TopVue Air Multifocal fuktiga och bekväma från det ögonblicket de används.

En hög syretillförsel

TopVue – god återfuktning och andning

Det tekniskt avancerade silikon-hydrogelmaterialet, gör att TopVue Air Multifocal har en extremt hög syretillförsel. Transporten av syre till hornhinnan sker genom mikroskopiska kanaler i linsen. Syretillförseln kan nå upp till 100 Dk / t.

Vattenhalten är en annan mycket viktig faktor för hälsosam användning av kontaktlinser. TopVue Air Multifocal har en vätskehalt på 45%. Tack vare den höga vätskehalten behåller linserna en hög fuktighet under hela dagen. Den mängd vatten som finns i TopVue Air Multifocal minskar också att det bildas avlagringar på linsytan.

Egenskaper

Styrkeomfång: från +6.00 till -12.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Material: Innofilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 45%
Syregenomsläppsförmåga: 100 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Baskurva: 8.6

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

Logga in