TopVue Air Multifocal (3 linser) + Laim-Care linsvätska 400 ml

334 kr
100% rekommenderar
Finns i lager
TopVue Air Multifocal (3 linser)
Beräknad avsändan måndag 3.4. Välj värden
Vanligt pris 259 kr
LAIM-CARE Linsvätska 400 ml
Beräknad avsändan måndag 3.4. Välj värden
Vanligt pris 99 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr
358 kr 334 kr

Paketerbjudande – Linser + Linsvätska

Spara pengar genom att köpa vårt paketerbjudande med linser + linsvätska!

TopVue Air Multifocal kontaktlinser

TopVue Air Multifocal kontaktlinser är tillverkade av tredje generationens silikon-hydrogel, för att passa personer med presbyopia (ålderssynthet). Det speciella med TopVue Air Multifocal är förmågan att förse ögat med en hög syrehalt, samtidigt som den behåller sin höga vätskehalt. Designen på TopVue Air Multifocal tillgodoser flera optiska zoner, för att garantera att synjusteringen på alla avstånd är av god kvalitet, samtidigt som de är bekväma att bära.

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 2 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Effektiv och bekväm korrigering av presbyopi

Presbyopi, också kallad ålderssynt, är ett synfel som ofta förknippas med att blir äldre. Synen försämras ofta runt medelåldern och är en naturlig del av åldrandet. I och med elasticiteten i linsen försämras kan ögat inte ställa in rätt fokus på nära och långt avstånd. TopVue Air Multifocal kontaktlinser ger en smidig lösning på problemet.

Skarp syn på alla avstånd

TopVue Air Multifocal kontaktlinser har olika optiska zoner i koncentriska cirklar, som bygger på ögats naturliga fysiologiska egenskaper – pupillen minskar när fokus ligger på ett objekt på nära avstånd och vidgas när objektet är på långt avstånd. Zonen för korrektionen på nära håll är koncentrerad i linsens centrum, medan den optiska zonen för korrektion på långt håll ligger i ytterkanterna av linsen.

Vilken ADD-styrka ska du välja?

TopVue Air Multifocal kontaktlinser har fyra (4) olika ADD-styrkor att välja mellan. Om det skulle vara så att ditt recept anger ett värde mellan två av dessa alternativ, välj alltid det lägre värdet. Vid behov, om ett öga är mer dominant, borde det dominanta ögat ha ett högre värde och det icke dominanta ögat ett lägre värde.

Biokompatibel fuktgivning

TopVue Air Multifocal kontaktlinser levereras i en blisterkarta med vätskebindande linsvätska av natriumhyaluronat, ett ämne som är helt kompatibelt med ögats naturliga fysiologi. Tack vare den här linsvätskan är TopVue Air Multifocal kontaktlinser behagliga och komfortabel redan från första stunden de sätts in i ögat.

Hög syregenomförsel och fuktighet

Den högteknologiska silikon-hydrogelen gör att TopVue Air Multifocal har en otroligt hög syresättning av ögat. Syre transporteras genom linsen i mikroskopiska kanaler till hornhinnan med en tillförsel på 100 Dk/t.

Vätskehalten har stor betydelse när det kommer till den hygieniska aspekten av linsanvändning. TopVue Air Multifocal kontaktlinser har en vätskehat på 45%. I och med linsernas stora vattenmängd håller linserna en hög fuktighetshalt hela dagen igenom. Dessutom hjälper den höga vätskehalten i TopVue Air Multifocal till med att kraftigt minska proteinbeläggningar på linserna.

Linserna finns också i större förpackning TopVue Air Multifocal (6 linser)

Egenskaper - TopVue Air Multifocal (3 linser)

Tillverkare: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Förpacknings storlek: 3 linser
Add power: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Syre permeabilitet: 100 Dk/t
Utgång: 24 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Vätskehalt: 45%
Styrko skala: från -12.00 till +6.00
Linsmaterial: Innofilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Produktnamn: TopVue Air Multifocal
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Egenskaper - LAIM-CARE Linsvätska 400 ml

Tillverkare: Esoform
Linsvätsketyp: Multifunktionell
Storlek: 400 ml
Utgång: 12 månader och längre
Användning efter öppning: 3 månader
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Konserveringsmedel: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

100%
36 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer

Har du en fråga?