TopVue Air for Astigmatism (6 linser)
TopVue Air for Astigmatism (6 linser) - TopVue
TopVue Air for Astigmatism (6 linser) TopVue Air for Astigmatism (6 linser)

TopVue Air for Astigmatism (6 linser)

354 kr 358 kr
Huvudattribut

måndag 19.3.

Rengörare
Tom
358 kr 354 kr
Lägg i varukorg

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Ann-Sofie

Ganska bra kvalité-pris. Jag är nöjd med de här toriska linser.

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

TopVue Air for Astigmatism (6 linser)

TopVue Air for Astigmatism är toriska linser från TopVue. Linserna korrigerar astigmatism och är tillverkade i ett innovativt silikon-hydrogel material. TopVue Air for Astigmatism använder sig av en nyutvecklad teknik som gör att linserna ligger stabilt på plats på ögat, hela dagen. TopVue Air for Astigmatism linser karaktäriseras även av en hög vätskehalt och syretillförsel.

TopVue Air for Astigmatism Design

TopVue Air for Astigmatism linser använder sig av den nya stabiliserings teknologin SHT PrismBallast, vilket medför att linserna ligger perfekt på ögat. Tekniken använder sig av gravitationen för att skapa stabilitet och passform mot ögat, genom att linsens nedre kant är tjockare. Tack vare att ballastens unika utformning, eliminerar den att linsen flyttar på sig eller roterar.

Den unika designen på TopVue Air for Astigmatism gör att ögonlocket lätt och smidigt kan glida över hela ögongloben. Linserna utnyttjar ögats naturliga blinkningar för att stabilisera linserna, genom att dra nytta av rörelsen av det övre och undra ögonlocket för att hålla linsen på plats.

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 4 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Fuktiga från första insättningen

Blisterförpac­kningarna som TopVue Air for Astigmatism levereras i är fylld med en linsvätska som är berikad med den effektiva fuktighetsgivande substansen natrumhyaluronat. Natriumhyaluronat är biologiskt kompatibel med ögats naturliga miljö. Tack vare natriumhyaluronat är TopVue Air for Astigmatism linser bekväma från första isättning.

Linser som andas och ger riktligt med fukt

TopVue – god återfuktning och andning

Teknologin i TopVue Air for Astigmatisms silikon-hydrogel material gör det möjligt för syre att transporteras till hornhinnan genom linsen i mikroskopiska kanaler. Detta gör att linsernas syretillförsel är oerhört hög, på 100 Dk/t. Fuktighet är en viktig egenskap hos linser. TopVue Air for Astigmatism har en vätskehalt på 45%, tack vare detta håller sig linserna bekvämt fuktiga hela dagen. Den höga vätskehalten hjälper även att minska beläggningar på linserna och minska risken för infektioner.

Egenskaper
Styrkeomfång: från +6.00 till -12.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Material: Innofilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 45%
Syregenomsläppsförmåga: 100 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Baskurva: 8.6
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
TopVue Air for Astigmatism (6 linser)

TopVue Air for Astigmatism (6 linser)

TopVue Air for Astigmatism (6 linser)

354 kr Fler än 1000 st