TopVue Air (6 linser)
TopVue Air (6 linser) - TopVue
TopVue Air (6 linser) TopVue Air (6 linser) TopVue Air (6 linser)

TopVue Air (6 linser)

225 kr 250 kr
Huvudattribut

tisdag 12.12.

Rengörare
Tom
250 kr 225 kr
Lägg i varukorg

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Ann-Sofie

Skönt med silikon-hydrogel linser. Finns de också som endagslinser?

info@alensa.se

Hej, du får prova endagslinser TopVue Elite, den nyaste generation av TopVue hydrogellinser. (Plus vi erbjuder pengarna-tillbaka-garanti på alla TopVue linser.)

Alensa.se kundtjänst

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Reaförpackningar

TopVue Air (6 linser)

TopVue Air är den senaste generationen av innovativa silikon-hydrogel linser. De förser ögonen med fukt och har en god syretillförsel­förmåga. Linsernas design och teknologi garanterar en hög komfort vid användning. Linserna är skapade av tillverkaren TopVue för dagligt bruk och med en bärtid på 30 dagar.

Pengarna tillbaka-garanti

Om du inte är nöjd med linserna, kan du returnera dem inom 365 dagar från det att du har mottgit dem, med minst 4 oöppnade linser och få en full återbetalning. Lär mer om vår nöjdhetsgaranti.

Månadslinser för daglig användning

TopVue Air kontaktlinser är skapade för dagligt bruk, med byte en gång i månaden. På nätterna är det viktigt att ta ur linserna och förvara dem i en behållare med linsvätska.

Bekväma linser från första stund

TopVue Air levereras i separata blisterförpac­kningar. Linsvätskan i blisterförpac­kningarna innehåller natriumhyaluronat. Natriumhyaluronat är en av de mest effektiva återfuktande substanserna, samt att det är kompatibelt med den naturliga miljön i ögat. Genom att denna substans är helt naturlig för människokroppen skapar det inget obehagliga bieffekter (något som kan komma av andra linsvätskor).

Högt syresgenomsläpp

Den innovativa teknologin som används för att skapa silikon-hydrogelen till TopVue Air linserna, möjliggör det för syre att tränga igenom till hornhinnan och ögat. Detta då de har mikroskopiska kanaler inbyggda i linserna. TopVue Air har en syretillförsel­förmåga upp till 100 Dk/t.

Återfuktning för friska ögon

Vätska är en nödvändighet för en väl fungerande återfuktning av kontaktlinser, därför är vätskehalten viktig för alla typer av linser. TopVue Air har en vätskehalt på 45%. Den höga vätskemängden gör att TopVue Air linser är bekväma och återfuktade hela dagen vid användning. Vätskehalten minskar även risken för att beläggningar bildas på ytan av linsernas och skapar ögoninfektioner.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 48 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Material: Innofilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 45%
Syregenomsläppsförmåga: 100 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Baskurva: 8.6
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
TopVue Air (6 linser)

TopVue Air (6 linser)

TopVue Air (6 linser)

225 kr Fler än 1000 st