Systane Hydration ögondroppar 10 ml

163 kr
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 26.7. Idag Välj värden

Frakt

Postnord
2-4 vardagar 39 kr
DHL
1-2 vardagar 59 kr
163 kr

Systane Hydration ögondroppar 10 ml

De nya fuktgivande ögondropparna Systane®HYDRATION från Alcon innehåller två polymerer som fungerar som ett "Bandage" för ögat, och möjliggör producering av nya & läkning av skadade celler på ögats yttre lager. Polymerna ger ett mer långsiktig skydd och ökad återfuktning, än vätskor som enbart använder hyaluronsyra. En kombination av HP-guargummi och hyaluronsyra fäster sig på de skadade cellerna i hornhinnan, vilket ökar återfuktning och smörjning. Både återfuktning och smörjning är viktigt för att skydda ögonens yttre lager. Förutom att ge ögonen skydd, låter Systane®HYDRATION ögondroppar också ögat återhämta sig.

Användning

Systane®HYDRATION ögondroppar ger ögonen fukt som lättar besvär på grund av torra ögon, och hjälper tillfälligt mot obehag och irritation orsakade av torra ögon. Ögondropparna är framtagna för att ge fukt och komfort till ögonen vid daglig, kontinuerlig användning av silikon-hydrogel linser.

Lider du av torra eller röda ögon?

Systane®HYDRATION ögondroppar hjälper mot så kallat torra ögon-syndrom. De är idealiska för återfuktning av kontaktlinser, men hjälper även i speciella förhållanden som vid blåst, frost och i dammiga & torra utrymmen. Varje gång dina ögon känns irriterade och känsliga, applicerar du långsamt och försiktigt Systane®HYDRATION ögondroppar till ögonen, för att åter få komfortabla linser och fuktiga ögon.

Systane®HYDRATION ögondroppar kan användas i upp till 3 månader efter att förpackningen har öppnats.

Egenskaper
Tillverkare: Alcon
Storlek: 10 ml
Användning efter öppning: 3 månader
Utgång: 6 månader och längre
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Konserveringsmedel: Ja
Användning med kontaktlinser: Ja

Betyg

Denna produkt har inte fått tillräckligt många recensioner ännu

Kommentarer (1)

Har du en fråga?

Kafir

Såg att de posta om den här på FB och tänkte att de var lite för bra för att vara sant, men sen fick jag höra av en kompis att som är dammallergisk att de var superbra. Tänkte att det kan vara bra att veta att de funkar. Ja för honom.