Upprepa din senaste beställning
Tom

SofLens Daily Disposable (30 linser)

122 kr
Finns i lager
Fri frakt
Gratis gavor
SofLens Daily Disposable (30 linser)
130 röstande kunder
Huvudattribut

måndag 23.10.

Rengörare
Tom

Soflens Daily Disposable (30 linser)

Maximal komfort genom hela dagen

SofLens Daily Disposable är högkvalitativa kontaktlinser från Bausch & Lomb, designade för engångsbruk. Vi erbjuder även SofLens Daily Disposable linser i

SofLens Daily Disposable kontaktlinsernas höga vätskehalt (59%) och Hilaficon B materialet unika egenskaperna, ger dig linser med maximal komfort – hela dagen.

Endagslinsers bekvämlighet kan förbättras genom att använda fuktighetsgivande ögondroppar. Vi rekommenderar att testa en av följande ögondroppar: ReNu MultiPlus, Gelone eller Laim-care.

Egenskaper

Styrkeomfång: från -9.00 till +6.50
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Hilafilcon B
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 59%
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 30 linser
Tillverkare: Bausch and Lomb
Baskurva: 8.6

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

 • Martin

  Hej, Hur vet jag vilken av linser är för höger och vänster öga? Syns det på förpackningen?

  Kommentar skickad 16.08.2016
 • info@alensa.se

  Hej Martin, Tack för din fråga. Det som avgör om en lins är för höger eller vänster öga är vilken styrka du behöver för ögat. Om du har olika styrkor på dina linser för höger och vänster öga, så är det så du avgör skillnaden. För att göra det enklare för dig själv kan du märka kartongen med H och V för att inte blanda ihop dem på morgonen. De olika styrkorna är också tryckta på kartongerna och blisterförpac­kningarna.

  Kommentar skickad 17.08.2016
 • Mats

  #Adrian, jag har handlat här och det gick bra. Men här måste soflens Daily disposable betalas med kort. Det är inte problem för mig. Men om du vill betala Soflens Daily Disposable med faktura, verkar Alensa inte ha det alternativet.

  Kommentar skickad 01.04.2016
 • info@alensa.se

  Hej Adrian och Mats, Tack för era kommentarer. Vårt mål är alltid att sälja linser som Soflens Daily Disposable till låga priser. När det gäller betalningen, så stämmer det att du enbart kan betala med kreditkort för ditt köp av Soflens Daily Disposable i dagsläget. Vi jobbar idag på att införa betalningsalter­nativet att betala linser på faktura.

  Kommentar skickad 04.04.2016
 • Susanne

  #Adrian, jag har inte handlat här än men jag tänkte testa. Vad jag hittar är Soflens daily disposable billigast här, om man inte tar med en kinesisk e-shop. Men jag skulle inte rekommendera den shopen, då det är lång leveranstid och du kan åka på tull som jag förstår.

  Kommentar skickad 01.04.2016
 • Adrian

  Tänkte prova att köpa Soflens Daily disposable online. Någon som har handlat här?

  Kommentar skickad 01.04.2016

Logga in