SofLens Daily Disposable (30 linser)
SofLens Daily Disposable (30 linser) - Bausch and Lomb
SofLens Daily Disposable (30 linser) SofLens Daily Disposable (30 linser) SofLens Daily Disposable (30 linser)

SofLens Daily Disposable (30 linser)

122 kr
Huvudattribut

måndag 19.2.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Martin

Hej, Hur vet jag vilken av linser är för höger och vänster öga? Syns det på förpackningen?

info@alensa.se

Hej Martin, Tack för din fråga. Det som avgör om en lins är för höger eller vänster öga är vilken styrka du behöver för ögat. Om du har olika styrkor på dina linser för höger och vänster öga, så är det så du avgör skillnaden. För att göra det enklare för dig själv kan du märka kartongen med H och V för att inte blanda ihop dem på morgonen. De olika styrkorna är också tryckta på kartongerna och blisterförpac­kningarna.

Mats

#Adrian, jag har handlat här och det gick bra. Men här måste soflens Daily disposable betalas med kort. Det är inte problem för mig. Men om du vill betala Soflens Daily Disposable med faktura, verkar Alensa inte ha det alternativet.

info@alensa.se

Hej Adrian och Mats, Tack för era kommentarer. Vårt mål är alltid att sälja linser som Soflens Daily Disposable till låga priser. När det gäller betalningen, så stämmer det att du enbart kan betala med kreditkort för ditt köp av Soflens Daily Disposable i dagsläget. Vi jobbar idag på att införa betalningsalter­nativet att betala linser på faktura.

Susanne

#Adrian, jag har inte handlat här än men jag tänkte testa. Vad jag hittar är Soflens daily disposable billigast här, om man inte tar med en kinesisk e-shop. Men jag skulle inte rekommendera den shopen, då det är lång leveranstid och du kan åka på tull som jag förstår.

Adrian

Tänkte prova att köpa Soflens Daily disposable online. Någon som har handlat här?

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Soflens Daily Disposable (30 linser)

Maximal komfort genom hela dagen

SofLens Daily Disposable är högkvalitativa kontaktlinser från Bausch & Lomb, designade för engångsbruk. Vi erbjuder även SofLens Daily Disposable linser i storpack med 90 linser.

SofLens Daily Disposable kontaktlinsernas höga vätskehalt (59%) och Hilaficon B materialet unika egenskaperna, ger dig linser med maximal komfort – hela dagen.

Endagslinsers bekvämlighet kan förbättras genom att använda fuktighetsgivande ögondroppar. Vi rekommenderar att testa en av följande ögondroppar: HYLO-GEL, Gelone eller Laim-care.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -9.00 till +6.50
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Hilafilcon B
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 59%
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 30 linser
Tillverkare: Bausch and Lomb
Baskurva: 8.6
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
SofLens Daily Disposable (30 linser)

SofLens Daily Disposable (30 linser)

SofLens Daily Disposable (30 linser)

122 kr Fler än 1000 st