Purevision 2 for Presbyopia (6 linser)

599 kr
100% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 22.4. Välj värden
Ange parametrar för andra ögat
Lägg till 75 kr 56 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
UPS EXPRESS (1–3 vardagar) 99 kr
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 129 kr
* Fri frakt för beställningar över 630 kr
Gåva värd upp till 95 kr på ordrar över 900 kr

Egenskaper - Purevision 2 for Presbyopia (6 linser)

Tillverkare: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Förpacknings storlek: 6 linser
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 130 Dk/t
Bärtid: 30 dagar
Vätskehalt: 36%
Linsmaterial: Balafilcon A
Styrko skala: från -10.00 till +6.00
Add power: Hög (+1.75 - +2.50), Låg (+0.75 - +1.50)
UV-skydd: Nej
Produktnamn: PureVision 2 for Presbyopia
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

100%
21 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (3)

Har du en fråga?
Emma

Hej! Jag har beställt vanliga Bausch +Lomb Purevision 2 tidigare. Men nu när man kommit över 40 och behöver läsglasögon så undrar jag om man beställer samma styrka som tidigare -3.50 när man beställer Purevision 2 for Presbyopia ? Vänlig hälsning Emma Sandberg

Svar info@alensa.se

Hej Emma, Tack för er fråga. Ifall ni inte har använt multifokala linser tidigare rekommenderar vi att ni går till en optiker för en synundersökning och får deras rekommendationer. Ifall ni inte har fått någon förändring i er syn ytterigare kan det vara så att ni kan använda samma styrka som tidigare.

Berit

Jag söker linser mot ålderssynthet och fann era Purevision2 for Presbyopia, hur fungerar de när jag inte fokuserar på objekt på nära håll?

Svar info@alensa.se

Hej Berit, Tack för din fråga. För att svara på frågan, hur fungerar progressiva linser, är det bäst att gå direkt till Bausch and Lombs hemsida: http://www.bausch.com/…r-presbyopia. Presbyopia2 for presbyopia är uppbyggd av 3 centriska cirklar med styrka för nära, medel och långt avstånd, placerade för att naturligt ge olika korrektion beroende på hur pupillen vidgas och krymper när du fokuserar blicken på ett objekt på långt eller nära håll.

Magdalena

Jag ska ut och resa i Påsk och har köpt Purevision 2 for Presbyopia för att ta med på resan. Är det något speciellt jag bör tänka på när det gäller att resa med linser?

Svar info@alensa.se

Hej Magdalena, Tack för din fråga. Att ta med linser på resan 'r lika enkelt som att ha dem hemma. Tänk bara på att hålla linserna vid god hygien. Eftersom PureVision 2 for Prebyopia är månadslinser behöver du skölja, rengöra och förvara linserna med linsvätska i ett linsetui efter användning. Tänk på att ha en fräsch linsvätska med dig och ett linsetui som är mindre än 3 månader gammalt. När du sätter in och tar ur linserna, se till att alltid tvätta och lufttorka händerna innan du hanterar linserna och har en ren yta så du inte får in skräp i linserna eller linsetuiet. Precis som hemma, respektera tillverkens anvisade bärtid för att undvika infektioner och om du planerar att testa att sova med PureVision 2 for Presbyopia, konsultera alltid med din ögonläkare först. Hoppas du får en härlig resa!