Proclear Toric XR (3 linser)

399 kr
91% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan fredag 24.3. Välj värden
Lägg till 75 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Proclear Toric XR (3 linser)

Proclear Toric XR toriska linser är tillverkade av CooperVision med en bärtid på 30 dagar. Linserna är designade för att korrigerar astigmatism. Tack vare ett brett uval av cylinderstyrkor, från -2.25 till -5.75 , kan Proclear Toric XR förbättra synen även vid svår astigmatism.

3 gånger så mycket fukt

Den patenterande PC teknologin, i Proclear Toric XR, ger linser med en komfort som håller hela dagen, och ger en skarp syn. Egenskaperna i materialet gör dessa linser speciellt bra för dig med torra ögon. Jämfört med andra linser så binder Proclear Toric XR linser upp till tre gånger så mycket vätska. Vilket gör dem mer lämpliga för personer med torra i ögon, som sitter långa stunder framför datorn eller spenderar längre tid i rum med luftkonditionering. Linserna är för dagligt bruk och ska ej användas över natten. Säljs i 3-pack linser.

OBS: Tillverkaren har gjort en ändring i materialet i dessa linser, och nu tillverkas dessa linser i Omafilcon B materialet, som ersätter det äldre Omafilcon A materialet.

Egenskaper - Proclear Toric XR (3 linser)

Tillverkare: CooperVision
BC: 8.80
DIA: 14.40
Förpacknings storlek: 3 linser
Utgång: 12 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Syre permeabilitet: 30 Dk/t
Vätskehalt: 62%
Cylinder extra styrka: från -0.75 till -5.75
Styrko skala: från -10.00 till +10.00
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Linsmaterial: Omafilcon B
Produktnamn: Proclear Toric XR
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

91%
41 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (4)

Har du en fråga?
Lina

Hej! Finns det inga toriska linser för styrkor över -2.25 som är endagslinser? Det verkar som att denna lins är av det enda slag att beställa för oss med detta besvär. Jag vill gärna inte ha månadslinser då jag använer linser sällan

Svar info@alensa.se

Hej Lina, Tack för er fråga. Ifall det är värdet på cylindern ni menar har vi tyvärr inte några endagslinser som går över -2.25, utan det är dessa Proclear Toric XR som har det. Vi håller tummarna att det kommer en version av dessa som endagslinser i framtiden! Ha en fin dag.

Hanna

jag tänkte beställa proclear toric xr men det står inte för vilket öga jag ska välja? Då jag behöver högre cylinder för mitt vänstra öga än det högra. eller spelar det någon roll?

Svar info@alensa.se

Hej,

Tack för er fråga. Ni kan lätt välja stryrkor för det andra ögat genom att trycka på knappen som säger "+Visa attribut för andra ögat" med grön text. -Alensa.se

Krim

Jag vill köpa Proclear toric xr, men jag har aldrig använt dem så kan ni skicka testlinser?

Svar info@alensa.se

Hej Karim, Tack för din fråga. Vad kul att du har hittat vår e-shop. Tyvärr kan enbart din optiker ge dig Proclear Toric XR test-linser. Det är alltid bästa att prova ut nya linser hos en optiker för att minimera risken för obekväma linser.

Adam

Vad är skillnaden mellan Proclear toric xr vs Proclear toric? är det någon skillnad i linserna?

Svar info@alensa.se

Hej Adam, Tack för din fråga. Linserna från CooperVision Proclear Toric XR använder samma formula som Proclear Toric, men Proclear Toric XR har ett större spann av Styrkor och Cylinder, samt fler variationer av Axelvärden.