Proclear Multifocal (3 linser)
Proclear Multifocal (3 linser) - CooperVision
Proclear Multifocal (3 linser) Proclear Multifocal (3 linser) Proclear Multifocal (3 linser)

Proclear Multifocal (3 linser)

314 kr
Huvudattribut

måndag 19.2.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Karim

Hej, jag har tidigare haft sfäriska linser och läsglasögon, men ska nu börja med progressiva linser. Hur lång tid tar det att vänja sig vid progressiva linser?

Håkan

Jag har tidigare köpt Proclear Multifocal från Specsavers, jag tänkte testa att köpa här men undrar om det är original linser?

info@alensa.se

Hej Håkan, Tack för din fråga. Alla våra linser är originallinser. Du kan läsa mer om Coopervisions Proclear Multifocal på tillverkarens hemsida: http://coopervision.se/…r-multifocal

Ylva

Senast jag var hos optikern fick jag veta att jag har utvecklat presbyopia. Jag undrar nu lite hur Proclear Multifocal teknologi fungerar? Behöver jag läsglasögon tillsammans med dessa linser?

info@alensa.se

Hej Ylva, Tack för din fråga. Nej, du behöver inte läsglasögon till dina Proclear Multifocal linser eftersom de har flera optiska zoner för att kunna korrigera både närsynthet och långsynthet. Läs mer på CoopVisions produktsida om teknologin bakom Proclear Multifocal: http://coopervision.com/…r-multifocal

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Reaförpackningar
860 AP-1 Proclear Multifocal (2x3 linser) + Gelone… Pris 678 kr Spara 19 kr Visa

Proclear Multifocal (3 linser)

Proclear Multifocal är progressiva kontaktlinser, för dagligt bruk, som ger dig klar syn på alla avstånd. Proclear Multifocal är designade av CooperVision för att korrigera presbyopi (ålderssynthet), med en bärtid på en månad.

Synfel – Presbyopi

Presbyopi (också kallad ålderssynthet) är ett synfel som orsakas av åldrande. Det drabbar nästan alla över 40 år. När du närmar dig 40-årsålders blir din syn sämre och du får svårare att fokusera på objekt på både långt och kort avstånd. Proclear Multifocal progressiva linser hjälper dig att få bättre syn på alla avstånd. De passar personer som lider av presbyopi, med styrka upp till +4.00. Linserna är skapade för att användas dagligen och bytas ut en gång i månaden.

En förpackning innehåller 3 stycken linser. Att applicera progressiva linser kan vara svårt. Vi rekommenderar därför att du rådfrågar en ögonspecialist innan du köper progressiva linser.OBS: Tillverkaren har gjort en ändring i materialet i dessa linser, och nu tillverkas dessa linser i Omafilcon B materialet, som ersätter det äldre Omafilcon A materialet.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -8.00 till +6.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Material: Omafilcon B
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 62%
Syregenomsläppsförmåga: 42 Dk/t
Diameter: 14.4
UV-skydd: Nej
Volym: 3 linser
Tillverkare: CooperVision
Baskurva: 8.7
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Proclear Multifocal (3 linser)

Proclear Multifocal (3 linser)

Proclear Multifocal (3 linser)

314 kr Fler än 700 st