Proclear Sphere (6 linser)

209 kr
96% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan fredag 31.3. Välj värden
Lägg till 56 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
56 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Proclear Sphere (6 linser)

Återfuktning och syresgenomsläpp

Proclear Sphere är månadslinser från CooperVision. Tack vare linsernas materialsamman­sättning (38% Omafilcon B polymer och vätskehalt 62%) och deras tunna mittpunkt har Proclear Sphere kontaktlinser ett oslagbart syresgenomsläpp. Det håller dina ögon återfuktade hela dagen.

Proclear Sphere är högkvalitativa linser med många fördelar.

Biokompabilitet material

Proclear Sphere linser innehåller en syntetisk imitation av fosforylkolin (en substans som finns naturligt i de mänskliga cellmembranen) som binder vatten till sig. Därför är Proclear Sphere kontaktlinser kända för deras höga förmåga att motstå uttorkning. Linserna håller sig återfuktade hela dagen. Fosforylkolin garanterar att Proclear Sphere linser håller en hög biokompabilitet. Linsen anpassar sig naturligt till ögat, även om det inte är en naturlig del av kroppen. Fosforylkolin skapar en skyddande hinna på linsen som motverkar smuts och beläggningar, som kan bidra till obehag och sämre syresgenomsläpp hos linserna.

Proclear Sphere kontaktlinser är anpassade för användare som lider av torra ögon, samt för personer som använder sina linser i mer än 12 timmar per dag och jobbar i miljöer med luftkonditionering.

En förpackning av Proclear Sphere innehåller 6 stycken linser.OBS: Tillverkaren har gjort en ändring i materialet i dessa linser, och nu tillverkas dessa linser i Omafilcon B materialet, som ersätter det äldre Omafilcon A materialet.

Dessa linser finns också som paketerbjudande med en 360ml Gelone linsvätska, klicka här för att se erbjudandet.

Egenskaper - Proclear Sphere (6 linser)

Tillverkare: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.20
Förpacknings storlek: 6 linser
Utgång: 12 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Syre permeabilitet: 42 Dk/t
Vätskehalt: 62%
Styrko skala: från -20.00 till +20.00
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Linsmaterial: Omafilcon B
Produktnamn: Proclear Compatibles Sphere
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

96%
481 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (2)

Har du en fråga?
Ellen

Jag använder Coopervision Proclear endagslinser i dagsläget, men vill byta till månadslinser. Är detta det motsvarande?

Svar info@alensa.se

Hej!

Tack för din fråga. Om du använder Proclear 1 Day av CooperVision då är Proclear Sphere motsvarande. Det finns små skillnader i innehåll: Proclear Sphere har större syregenomsläppsförmåga (månadslinser brukar ha större syresgenomsläpp än dagslinser); material Omafilcon B mot Omafilcon A, som borde inte göra stor skillnad mellan linserna. Om du skulle ha fler frågor eller funderingar, maila oss på info@alensa.se.

Din Alensa kundtjänst

Edvin

Jag använder Avaira kontaktlinser i dagsläget, men ser att Proclear är betydligt billigare. Går det att byta mellan linserna trots att Proclears parametrar är större?

Svar info@alensa.se

Hej Edvin, Tack för din fråga. Det är alltid bäst att fråga din optiker först om du är osäker. Proclears baskurva är 0.2 millimeter större än det minsta måttet på baskurva på Avaira linser. Generellt säger experter att du kan byta mellan linser som skiljer upp till 0.2 millimeter i storlek utan att få problem.