Proclear 1 Day (90 linser)

Proclear 1 Day (90 linser)

365 kr
Huvudattribut

fredag 15.12.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
  Smart alternativ
Smart alternativ

Var först att kommentera

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Proclear 1 Day (90 linser)

Proclear 1 Day endagslinser lanserades på marknaden i Mars, 2009 av tillverkaren CooperVision. Vid jämförelse mot andra engångslinser, håller Proclear 1 Day en markant bättre kvalitet och bekvämlighet, med en långvarig komfort och god hållbarhet. Kontaktlinserna säljs även i förpackningar om 30 st Proclear 1 Day.

Vätskebindande molekyler

Proclear 1 Day linsers innovativa material innehåller fosforylkolin (PC), en slags syntetiska molekyler som även finns i människans cellmembran. Molekylerna attraherar och omger sig av vatten, vilket hjälper linserna att hålla sig fuktiga och minskar risken för att det bildas proteinbeläggningar på linserna. Den så kallade PC Teknologin bidrar till att du får linser som känns bekväma och är hygieniska.

Proclear 1 Day kontaktlinser har en design med runda kanter vilket också minskar irritation på ögonen av linserna.

Klar syn vid alla tillfällen

Proclear 1 Day har en asfäriska yta som gör att kontaktlinserna är en produkt med bland de bästa optiska egenskaperna på marknaden idag. Denna teknologi ger skarp syn även vid tillfällen av svagt ljus.

Kontaktlinser för engångsbruk är det mest skonsamma och hälsosamma valet för dina ögon, då proteinbeläggningar och smuts inte hinner samlas på linserna, eftersom de slängs efter en dags användning. Det är speciellt viktig för dem med känsliga ögon. Du slipper lägga tid och pengar på rengöring eller linsvätska till dina endagslinser. Om du skulle tappa eller råka skada linserna (t.ex när du simmar eller duschar), blir det inte lika dyrt att byta till ett nytt par, som det skulle vara om de var månadslinser. Proclear 1 Day är inte anpassade för att användas när du sover.OBS: Tillverkaren har gjort en ändring i materialet i dessa linser, och nu tillverkas dessa linser i Omafilcon B materialet, som ersätter det äldre Omafilcon A materialet.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Omafilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 60%
Syregenomsläppsförmåga: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 90 linser
Tillverkare: CooperVision
Baskurva: 8.7
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Proclear 1 Day (90 linser)

Proclear 1 Day (90 linser)

Proclear 1 Day (90 linser)

365 kr Fler än 1000 st