Proclear 1 Day (30 linser)

136 kr
88%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 20.7.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 vardagar 49 kr
GLS
3–7 vardagar 39 kr
Smart alternativ

Kontaktlinserna TopVue Daily hare n bärtid på 30 dagar. Linserna är designade för dagligt användande och har ett UV-skydd. Säljs i 30-pack.

Pris 125 kr Spara 11 kr
Smart alternativ
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

Proclear 1 Day (30 linser)

Proclear 1 Day från CooperVision är linser med en hög hållbarhet och långvarig bekvämlighet. Proclear 1 Day linser är gjorda av ett unikt material som innehåller syntetiska molekyler såsom fosforylkolin (PC), en substans som finns naturligt i våra cellmembran. Dessa molekyler binder vatten till sig, vilket håller linserna återfuktade och motverkar att linserna blir smutsiga. Den så kallade PC Teknologin bidrar därigenom till välmående och komfort för ditt öga. Proclear 1 Day endagslinser är utformad med rundade kanter för att reducera linsernas irritation mot ögat.

Klar syn på alla avstånd

Tack vare linsernas asfäriska design har Proclear 1 Day bästa optiska egenskaper som går att finna på marknaden. Deras teknologiska design garanterar klar syn i alla ljusförhållanden. Vi säljer även linserna i ekonomiförpac­kningar med 90 st. Proclear 1 Day.

Generellt sätt så är endagslinser det hälsosammaste alternativet för dina ögon, eftersom proteiner och skräp inte har tid att forma avlagringar på linserna. Denna egenskap är speciellt viktig för alla med pollenallergi. Du slösar varken tid eller pengar på rengöring eller linsvätska med endagslinser. Varje par är skapat för endagsbruk. Proclear 1 Day är inte anpassade för att användas över natten.

OBS: Tillverkaren har gjort en ändring i materialet i dessa linser, och nu tillverkas dessa linser i Omafilcon B materialet, som ersätter det äldre Omafilcon A materialet.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Omafilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 60%
Syregenomsläppsförmåga: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 30 linser
Tillverkare: CooperVision
Baskurva: 8.7

Betyg

88%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (3)

Har du en fråga?

Kommentar

Sanna

Jag ska resa bort och undrar om jag kan simma med Proclear 1 Day? Tänkte att det kanske är möjligt eftersom de är endagslinser.

Svar

info@alensa.se

Hej Sanna, Tack för din fråga. Du bör inte använda endagslinser som Proclear 1 Day när du duschar eller badar. Du kan alltså inte simma med Proclear 1 Day, eftersom du utsätter ögonen för en förhöjd risk för infektioner. Proclear 1 Day är dock enkla att ta med på resan, då du slipper rengöring och alltid öppnar ett nytt hygieniskt par med linser varje morgon.

Kommentar

Malin

#Nybörjare, Jag tror att CooperVision är en av de största linstillverkarna, så du kan nog vara lugn. Jag tycker själv att Proclear 1 day funkar för mig, medan min sambo använder Biofinity. Men de finns inte som endagslinser, så inget för mig.

Kommentar

Nybörjare

Har blivit rekommenderad att testa Proclear 1 Day, ser att de är från CooperVision, vilka är de? Är det en bra producent?

Svar

info@alensa.se

Hej Nybörjare och Malin, Tack för era kommentarer. Det stämmer att CooperVision är en stor, välkänd linstillverkare, de håller idag platsen som världens tredje största linstillverkare. De har funnits på marknaden sendan 1980 under nuvarande struktur, men har sitt ursprung ur Cooper företaget som grundades 1957. CooperVision är godkända som linstillverkare och förbättrar sin tillverkning med egen forskning, speciellt inriktad på linser som korrigerar astigmatism och presbyopi. Du kan även köpa Proclear 1-Day i 90 pack linser: http://www.alensa.se/…ay-90-linser

PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top