Upprepa din senaste beställning
Tom

Proclear 1 Day (30 linser)

129 kr
Finns i lager
Fri frakt
Gratis gavor
Proclear 1 Day (30 linser)
207 röstande kunder
Huvudattribut

måndag 23.10.

Rengörare
Tom

Proclear 1 Day (30 linser)

Proclear 1 Day kontaktlinser lanserades på marknaden i Mars, 2009. I jämförelse med andra endagslinser är linserna markant bättre i kvalitet och komfort. Den innovativa produkten från CooperVision har en hög hållbarhet och långvarig bekvämlighet.

Material för bättre komfort

Proclear 1 Day linser är gjorda av ett unikt material som innehåller syntetiska molekyler såsom fosforylkolin (PC), en substans som finns naturligt i våra cellmembran. Dessa molekyler binder vatten till sig, vilket håller linserna återfuktade och motverkar att linserna blir smutsiga. Den så kallade PC Teknologin bidrar därigenom till välmående och komfort för ditt öga. Proclear 1 Day endagslinser är utformad med rundade kanter för att reducera linsernas irritation mot ögat.

Klar syn på alla avstånd

Tack vare linsernas asfäriska design har Proclear 1 Day bland de bästa optiska egenskaperna som går att finna på marknaden. Deras teknologiska design garanterar klar syn i alla ljusförhållanden. Vi säljer även linserna i ekonomiförpac­kningar med 90 st Proclear 1 Day.

Generellt sätt så är endagslinser det skonsammaste och hälsosammaste alternativet för dina ögon, eftersom proteiner och skräp inte har tid att forma avlagringar på linserna. Denna egenskap är speciellt viktig för dem med pollenallergi. Du slösar varken tid eller pengar på rengöring eller linsvätska med endagslinser. Varje par är skapt för en dags bruk. Proclear 1 Day är inte anpassade för att användas över natten. Vid skadade eller borttappade linser (t.ex. lätt hänt vid bad eller dusch) blir det inte lika dyrt, som om du hade tappat en månadslins.OBS: Tillverkaren har gjort en ändring i materialet i dessa linser, och nu tillverkas dessa linser i Omafilcon B materialet, som ersätter det äldre Omafilcon A materialet.

Egenskaper

Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Omafilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 60%
Syregenomsläppsförmåga: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 30 linser
Tillverkare: CooperVision
Baskurva: 8.7

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

 • David

  Man får en gåva vid beställning över 250:- Får man 2 gåvor när man beställaren linser över 500 kr??

  Kommentar skickad 29.04.2016
 • info@alensa.se

  Hej David, Tack för din fråga. Om du gör ett köp för över 250 kr på linser som Proclear 1 Day får du en gåva på köpet. Tyvärr får du bara en gåva oavsätt för hur mycket över 250 kr du köper för. Men om du köper för 500 kr får du fri frakt på dina Proclear 1 Day.

  Kommentar skickad 29.04.2016
 • Sanna

  Jag ska resa bort och undrar om jag kan simma med Proclear 1 Day? Tänkte att det kanske är möjligt eftersom de är endagslinser.

  Kommentar skickad 21.04.2016
 • info@alensa.se

  Hej Sanna, Tack för din fråga. Du bör inte använda endagslinser som Proclear 1 Day när du duschar eller badar. Du kan alltså inte simma med Proclear 1 Day, eftersom du utsätter ögonen för en förhöjd risk för infektioner. Proclear 1 Day är dock enkla att ta med på resan, då du slipper rengöring och alltid öppnar ett nytt hygieniskt par med linser varje morgon.

  Kommentar skickad 22.04.2016
 • Malin

  #Nybörjare, Jag tror att CooperVision är en av de största linstillverkarna, så du kan nog vara lugn. Jag tycker själv att Proclear 1 day funkar för mig, medan min sambo använder Biofinity. Men de finns inte som endagslinser, så inget för mig.

  Kommentar skickad 09.03.2016
 • Nybörjare

  Har blivit rekommenderad att testa Proclear 1 Day, ser att de är från CooperVision, vilka är de? Är det en bra producent?

  Kommentar skickad 09.03.2016
 • info@alensa.se

  Hej Nybörjare och Malin, Tack för era kommentarer. Det stämmer att CooperVision är en stor, välkänd linstillverkare, de håller idag platsen som världens tredje största linstillverkare. De har funnits på marknaden sendan 1980 under nuvarande struktur, men har sitt ursprung ur Cooper företaget som grundades 1957. CooperVision är godkända som linstillverkare och förbättrar sin tillverkning med egen forskning, speciellt inriktad på linser som korrigerar astigmatism och presbyopi. Du kan även köpa Proclear 1-Day i 90 pack linser: http://www.alensa.se/…ay-90-linser

  Kommentar skickad 10.03.2016

Logga in