Proclear 1 Day (30 linser)

185 kr
97% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 20.5. Välj värden
Ange parametrar för andra ögat
Andra förpackningar
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
FedEx (1–2 vardagar) 109 kr
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
UPS EXPRESS (1–2 vardagar) 89 kr
* Fri frakt för beställningar över 630 kr
Gåva värd upp till 95 kr på ordrar över 900 kr

Egenskaper - Proclear 1 Day (30 linser)

Tillverkare: CooperVision
BC: 8.70
DIA: 14.20
Förpacknings storlek: 30 linser
Bärtid: 1 dag
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 28 Dk/t
Vätskehalt: 60%
Styrko skala: från -12.00 till +8.00
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Linsmaterial: Omafilcon A
Produktnamn: Proclear 1 Day
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

97%
336 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (5)

Har du en fråga?
Johanna

Hej! Jag har tidigare använt Biofinity månadslins. Jag vill nu byta till endagslins, vilket jag haft tidigare. Jag behöver toric-lins på ena ögat och hittar då en sån endagslins från Biofinity. Men jag kan inte hitta en motsvarande som inte är "toric"-lins för det andra ögat. Kan detta vara ett alternativ? Är det ok att byta från månadslins till endagslins så länge man använder samma värden?

Svar info@alensa.se

God dag! Tack för din fråga. Olika linser har olika egenskaper och det är inte bara parametrarna (styrkan) du bör vara uppmärksam på. Det är också viktigt att känna till din BC och DIA, samt vilken vattenhalt och syrenivå som är bra för dina ögon. Endast optiker kan mäta alla parametrar och hjälpa dig att välja rätt linser, så vi rekommenderar starkt att du vänder dig till en professionell läkare för råd.

Andrea

Hej! Jag skulle vilja prova dessa linser eftersom jag har torra ögon och dessa sägs vara bra vid torra ögon. Dock har jag enligt recept 8.5 i baskurva. Finns dessa enbart i 8.7? Kommer det att vara ok att använda dessa med bc 8.7 när jag enligt recept bör ha 8.5?

Svar info@alensa.se

Hej Andrea, Tack för din fråga. Det stämmer att Proclea 1 Day är bra för torra ögon. Det är dock svårt att säga ifall de skulle passa dig, när det gäller olika baskurvor, då vi inte "känner" dina ögon. Det är alltid rekommenderat att vända sig till sin optiker vid dessa frågor.

Sanna

Jag ska resa bort och undrar om jag kan simma med Proclear 1 Day? Tänkte att det kanske är möjligt eftersom de är endagslinser.

Svar info@alensa.se

Hej Sanna, Tack för din fråga. Du bör inte använda endagslinser som Proclear 1 Day när du duschar eller badar. Du kan alltså inte simma med Proclear 1 Day, eftersom du utsätter ögonen för en förhöjd risk för infektioner. Proclear 1 Day är dock enkla att ta med på resan, då du slipper rengöring och alltid öppnar ett nytt hygieniskt par med linser varje morgon.

Malin

#Nybörjare, Jag tror att CooperVision är en av de största linstillverkarna, så du kan nog vara lugn. Jag tycker själv att Proclear 1 day funkar för mig, medan min sambo använder Biofinity. Men de finns inte som endagslinser, så inget för mig.

Nybörjare

Har blivit rekommenderad att testa Proclear 1 Day, ser att de är från CooperVision, vilka är de? Är det en bra producent?

Svar info@alensa.se

Hej Nybörjare och Malin, Tack för era kommentarer. Det stämmer att CooperVision är en stor, välkänd linstillverkare, de håller idag platsen som världens tredje största linstillverkare. De har funnits på marknaden sendan 1980 under nuvarande struktur, men har sitt ursprung ur Cooper företaget som grundades 1957. CooperVision är godkända som linstillverkare och förbättrar sin tillverkning med egen forskning, speciellt inriktad på linser som korrigerar astigmatism och presbyopi. Du kan även köpa Proclear 1-Day i 90 pack linser: http://www.alensa.se/…ay-90-linser