Proclear 1 Day (30 linser)

Proclear 1 Day (30 linser)

129 kr
Huvudattribut

fredag 15.12.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
  Smart alternativ
Smart alternativ

Var först att kommentera

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Proclear 1 Day (30 linser)

Proclear 1 Day kontaktlinser lanserades på marknaden i Mars, 2009. I jämförelse med andra endagslinser är linserna markant bättre i kvalitet och komfort. Den innovativa produkten från CooperVision har en hög hållbarhet och långvarig bekvämlighet.

Material för bättre komfort

Proclear 1 Day linser är gjorda av ett unikt material som innehåller syntetiska molekyler såsom fosforylkolin (PC), en substans som finns naturligt i våra cellmembran. Dessa molekyler binder vatten till sig, vilket håller linserna återfuktade och motverkar att linserna blir smutsiga. Den så kallade PC Teknologin bidrar därigenom till välmående och komfort för ditt öga. Proclear 1 Day endagslinser är utformad med rundade kanter för att reducera linsernas irritation mot ögat.

Klar syn på alla avstånd

Tack vare linsernas asfäriska design har Proclear 1 Day bland de bästa optiska egenskaperna som går att finna på marknaden. Deras teknologiska design garanterar klar syn i alla ljusförhållanden. Vi säljer även linserna i ekonomiförpac­kningar med 90 st Proclear 1 Day.

Generellt sätt så är endagslinser det skonsammaste och hälsosammaste alternativet för dina ögon, eftersom proteiner och skräp inte har tid att forma avlagringar på linserna. Denna egenskap är speciellt viktig för dem med pollenallergi. Du slösar varken tid eller pengar på rengöring eller linsvätska med endagslinser. Varje par är skapt för en dags bruk. Proclear 1 Day är inte anpassade för att användas över natten. Vid skadade eller borttappade linser (t.ex. lätt hänt vid bad eller dusch) blir det inte lika dyrt, som om du hade tappat en månadslins.OBS: Tillverkaren har gjort en ändring i materialet i dessa linser, och nu tillverkas dessa linser i Omafilcon B materialet, som ersätter det äldre Omafilcon A materialet.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Omafilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 60%
Syregenomsläppsförmåga: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 30 linser
Tillverkare: CooperVision
Baskurva: 8.7
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Proclear 1 Day (30 linser)

Proclear 1 Day (30 linser)

Proclear 1 Day (30 linser)

129 kr Fler än 1000 st