OPTI-FREE Express Linsvätska 3 x 355 ml

259 kr
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 17.5. måndag 17.5. Välj värden

Frakt

DHL
1–2 vardagar 39 kr
Postnord
2–4 vardagar 39 kr
259 kr

OPTI-FREE Express Linsvätska 3×255 ml

Den innovativa OPTI-FREE Express ”NO RUB” linsväskan är universell och passar alla typer av kontaktlinser. Linsväskan, som är skapad av Alcon, innehåller substansen Poloxamin, vilket gör att den ger rikligt med fukt till ögonen och förbättrar komforten av linserna. Den är så pass effektiv att den kan ge fukt i upp till 24h. Linsväskan finns även i en mindre förpackning om 355 ml OPTI-FREE Express.

Gnugg-fri linsvätska:

Tack vare att OPTI-FREE Express linsvätska är gnugg-fri (NO RUB) behöver du inte gnugga linserna mellan fingrarna vid rengöring. Det är ändå rekommenderat, då det har bevisats att gnuggandet tar bort mer mikroorganismer och beläggningar från linserna.

OPTI-FREE Express ger en effektiv och grundlig desinfektering, rengöring, sköljning, återfuktning och förvaring av kontaktlinser. Samtidigt som linsvätskan motverkar att bakterier samlas på linserna.

OPTI-FREE Express linsväska är säker och hygienisk att använda i 6 månader från öppningsdagen.

Egenskaper
Tillverkare: Alcon
Linsvätsketyp: Multifunktionell
Storlek: 3x355 ml
Utgång: 16 månader och längre
Användning efter öppning: 6 månader

Betyg

Denna produkt har inte fått tillräckligt många recensioner ännu

Kommentarer (1)

Har du en fråga?

Ulrika

Jag brukar få torra ögon från mina linser och tänkte byta linsvätska för att tillföra mer fukt. Opti-Free Express vs Replenish, vad är skillnaderna och vilken är bäst mot torra ögon?

Svar

info@alensa.se

Ulrika, Tack för din fråga. Den största skillnaden mellan Opti-Free Express vs Replenish är att Express är en No-rub linsvätska, vilket betyder att du inte behöver gnugga in linsvätskan i linserna för rengöring. Men när det gäller återfuktning och borttagning av beläggningar, ger båda linsvätskorna goda resultat. Om du får torra ögon av dina linser kan det vara bra att investera i ögondroppar eller ögonsprej för att tillföra mer fukt: http://www.alensa.se/…r-spray.html