Ögonspray Blink Refreshing Eye 10 ml

90 kr
95% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan fredag 30.9. Välj värden
PostNord MyPack Collect (2 - 4 vardagar) 39 kr *
DHL EXPRESS (1 - 2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Blink Refreshing Eye Ögonspray

Blink Refreshing Eye, en ögonspray sär ett utmärkt alternativ till ögondroppar och kan bidra till att lindra ögontrötthet och mild irritation eller torrhet i ögonen. Denna lilla 10 ml flaska passar lätt i väskan och kan användas när som helst, var som helst! Perfekt för arbete och resor.

Användning

Tillverkaren rekommenderar att du håller sprayen ca 10 cm från ögonen, håller ögonen öppna och sprayar. Sprayen är mest effektiv när den appliceras på öppna ögon eftersom dess komponenter kommer att kunna lösa sig ordentligt i ögat. Sprayen kan också appliceras på slutna ögonlock, men dess effekter kan komma att minska på så sätt.

Om den appliceras från ett avstånd på minst 10 cm behöver du inte oroa dig för att kleta ut ditt smink. Sprayen påverkar inte din smink på något sätt.

Blink Refreshing Eye är biokompatibel

Denna spray har utmärkta biokompatibla egenskaper, såsom ett pH-värde av 7,2 (nära värdet som finns hos naturliga tårar), tillsats av natriumhyaluronat och frånvaro av parfymer.

Natriumhyaluronat kan naturligt hittas i människokroppen, till exempel inuti ögat. Det är känt för sin regenerativa och fuktgivande förmåga. Det hjälper Blink Refreshing Eye ögonsprat snabbt lindra torrhet samt återfukta kontaktlinser och öka din komfort medan du bär linserna.

Blink Refreshing Eye kan appliceras direkt på kontektlinser. Vilket gör att du inte behöver ta ut dina linser för att använda den.

Denna spray kan användas upp till 90 dagar efter första användning.

Egenskaper - Ögonspray Blink Refreshing Eye 10 ml

Tillverkare: Johnson and Johnson
Storlek: 10 ml
Användning efter öppning: 3 månader
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Konserveringsmedel: Ja
Användning med kontaktlinser: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

95%
34 av våra kunder rekommenderar denna produkt

Kommentarer

Har du en fråga?