Ögonsalva VitA POS 5 g

160 kr
98% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan onsdag 22.5. Välj värden
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
FedEx Express (1–2 vardagar) 109 kr
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
UPS Express (1–2 vardagar) 89 kr
* Fri frakt för beställningar över 630 kr
Gåva värd upp till 95 kr på ordrar över 900 kr

Egenskaper - Ögonsalva VitA POS 5 g

Tillverkare: Ursapharm
Storlek: 5 ml
Användning efter öppning: 6 månader
Konserveringsmedel: Nej
Användning med kontaktlinser: Nej
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

98%
186 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (15)

Har du en fråga?
Cornelia Ramstig

Jag skulle vilja att min gamla mamma fick den hemskickad i hennes brevlåda som post. Är det möjligt? Betalar givetvis vad det kostar Med vänlig hälsning, Cornelia

Svar info@alensa.se

Hej Cornelia! Tack för din fråga. Ja, det är möjligt att leverera produkten till brevlådan. Vi har två val för hemleverans, antingen Budbee eller UPS :). Du kan placera en beställning via internet och välja det bästa alternativet.

Anonym

Hej, ser nu i efterhand att det finns ett svar på min fråga som någon annan har ställt tidigare. Har därmed fått svar på min fråga. / Daniela

Svar info@alensa.se

Hej! Inget problem. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss via info@alensa.se :)

Daniela Norio

Hej Vita-Pos finns i gula och blåa förpackningar. Ja undrar om det likvärdig substans i den? Mvh Daniela

Anna Bäck

Hej, Behöver köpa Vita Pos den blå frp. Kan man köpa den någonstans i GBG?

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Vi är en online butik och har inga fysiska butiker i Sverige.

Mona

Hej! Vad skiljer den blåa förpackningen från den gula ingrediensmässigt? Och varför kan man inte ha den med lins? Har nämligen bandagelins i ögat och har fått rekommendation av ögonläkare att använda vitapos (den gula iaf) på nattetid trots lins.

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Skillnaden mellan blå och gul version är endast i förpackningens design. Ingredienserna är desamma. Vita Pos som vi säljer har följande ingredienser: 250 I.E./g vitamin A, tjock paraffin, flytande paraffin, fårullsvax, vit vaselin. Bandagelins skiljer sig från en vanlig mjuk lins, så fråga din läkare hur du kan använda Vita Pos.

Ann-Sofie

Vilka utlämningsställen finns närmast Nässjö?

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Vi har 7 olika utlämningsställen i Nässjö. Du kan välja vilket som helst från listan när du lägger en beställning. Vänligen kontakta vår kundtjänst på info@alensa.se för mer information.

Ingrid

Fick hem en tub Vita Pos men texten är inte på svenska (tillverkad i Tjeck Republik). Det känns inte bra att använda ögonsalva utan att kunna läsa om produkten och eventuella biverkningar.

Svar info@alensa.se

Hej! Tack att du kontaktade oss. Vår kundtjänst har skickat dig instruktionerna på svenska :).

Thanja Öfverberg Nilsson

Hej, Kan man tillfälligt ta Vita POS Hydro istället för Vita POS i gul förpackning då den gula är slut överallt? Jag frågar då min vuxna son är i behov då hans salva är ytterst lite kvar av.

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för er fråga. Vi har inte Vita Pos i gul förpackning men ni kan jämföra ingredienser, de måste vara lika. Den blåa förpackningen innehåller den medicinska substansen Vitamin A densatum oleosum - 0,250 mg, odp. retinoli palmitas 250 I.U. i 1 g salva. Hjälpämnena är vitt petrolatum, fårullsfett, lätt flytande paraffin och flytande paraffin. Produkten innehåller inte konserveringsmedel eller fosfater.

Marianne Hedström

Vill veta vad den innehåller för ämnen. Tacksam för svar så snabbt som möjligt. Mvh M. Hedström

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Produkten innehåller den medicinska substansen Vitamin A densatum oleosum - 0,250 mg, odp. retinoli palmitas 250 I.U. i 1 g salva. Hjälpämnena är vitt petrolatum, fårullsfett, lätt flytande paraffin och flytande paraffin. Produkten innehåller inte konserveringsmedel eller fosfater.

Fina

Hej jag har ett litet eksem under ögat, är denna produkt rätt val för det. Inget stort eksem bara lite torr, irreterad hud.:)

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för er fråga. Denna salva är framförallt till för ögonen. Vi rekommenderar därför att rådfråga en läkare innan den använda till andra ändamål.

Carole

Har en spricka i ögon vrån som inte vill läcka, vad gör jag??

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för er fråga. Vi rekommenderar att ta kontakt med en optiker för rekommendationer kring detta.

Lisa

Kan jag använda detta till hund 1,5 år är geggig i ett öga

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för er fråga. Vi rekommenderar inte att ge denna salva till en hund utan att ha rådfrågat med en veterinär innan.

Pontus

Hej! Jag tar oftagel på natten för jag har sår på hornhinnan. Och ”ibland” hjälper inte denna och river upp ärret ändå och jag går med väldigt svår smärta i ca 1 dygn. Är extremt ljuskänsligt och även en liten vindpust får det att svida till ordentligt. Min fråga är, hjälper detta mig?

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för er fråga. I detta fall rekommenderar vi att ni rådfrågar en optiker eller en ögonläkare som kan hjälpa er bättra.

Elin

Kan man använda denna om man har eksem runt ögonen, med mycket torr, irriterad hud? Har alltid haft atopisk hud och jag är känslig mot många krämer

Svar info@alensa.se

Hej! Då denna salva ska doseras i ögat ska det inte vara något problem. Dock finns det en risk att salvan kan komma i kontakt med huden runt ögen och vi kan då inte ge något svar på ifall det kan göra problemen med er hud värre. Vi rekommenderar därför att rådfråga en hudläkare eller en annan specialist innan användning.

Annel

Hej Jag undrar om man kan använda denna salva om man bär kontaktlinser?

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för er fråga. Denna salva ska inte användas tillsammans med kontaktlinser, men den kan användas av en kontaktlinsbärare. I och med att denna salva främst är utvecklad för att ha under natten så går det bra att ha linser under dagen.