Upprepa din senaste beställning
Tom

LAIM Moisture Ögonspray 15 ml

159 kr
Fri frakt
Gratis gavor
LAIM Moisture Ögonspray 15 ml
217 röstande kunder
Huvudattribut

onsdag 18.10.

Tom

LAIM Moisture ögonspray 15 ml

Ögondroppar i sprayform

LAIM Moisture ögonspray stabiliserar tårfilmens vätskehinna, förbättrar ögat och ögonlockets fuktighet, samt garanterar en hög komfort vid användning av mjuka hydrogellinser och silikon-hydrogellinser. Produkten passar till alla användare av kontaktlinser, men kan även användas för att behandla torra ögon och en otillräcklig förmåga att bygga upp vätskehinnan. LAIM Moisture innehåller en oslagbar återfuktningskom­ponent, natriumhyaluronat, och har en doft av kamomillextrakt.

Modern appliceringstek­nologi

LAIM Moisture ögonspray sprayas på det stängda ögonlocket på ett avstånd av 10 cm. Tack vare en modern teknologi, som har sin grund i transporten av liposomer, kan de aktiva komponenterna i LAIM Moisture ögonspray tränga igenom ögonlocket och nå ögat.

Långvarigt användande

Tack vare en banbrytande teknologi med ett antibakteriellt filter kan produkten användas fram till utgångsdatumet oavsett när den öppnades. LAIM Moisture ögonspray håller sig fräsch 3,5 gånger längre än konkurrenterna. Om du inte använder ögondroppar regelbundet behöver du inte längre slänga behållarna, för att de varit öppnade i ett antal veckor, fast de ännu inte har tagit slut.

Egenskaper

Hållbarhet: 16 månader och längre
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Volym: 15 ml
Tillverkare: SCHALCON S.p.A.

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

 • Hampus

  Jag letade ögondroppar med lång hållbarhet för en långresa. LAIM Moisture var en perfekt lösning för mig och höll hela resan, så jag behövde bara ta med mig en flaska i packningen. Toppen!

  Kommentar skickad 27.07.2016
 • Bengt Sjökvist

  Sämst skit någonsin. Hjälper inte ett dugg. Du kan lika gärna spaya vatten på ögat.

  Kommentar skickad 22.07.2016
 • Elisabeth

  Tack för tipset! Jag har letat efter något som hjälper mot "trötta ögon" men har så svårt för ögondroppar. Ska testa den här :D

  Kommentar skickad 17.12.2015
 • Emma

  Till alla er som har torra ögon och använder eyeliner som rinner av ögondroppar, testa den här! Jag är helt beroende :)

  Kommentar skickad 15.12.2015

Logga in