LAIM Moisture Ögonspray 15 ml - Övriga tillverkare
LAIM Moisture Ögonspray 15 ml LAIM Moisture Ögonspray 15 ml

LAIM Moisture Ögonspray 15 ml

159 kr
Huvudattribut

måndag 19.2.

Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Hampus

Jag letade ögondroppar med lång hållbarhet för en långresa. LAIM Moisture var en perfekt lösning för mig och höll hela resan, så jag behövde bara ta med mig en flaska i packningen. Toppen!

Bengt Sjökvist

Sämst skit någonsin. Hjälper inte ett dugg. Du kan lika gärna spaya vatten på ögat.

Elisabeth

Tack för tipset! Jag har letat efter något som hjälper mot "trötta ögon" men har så svårt för ögondroppar. Ska testa den här :D

Emma

Till alla er som har torra ögon och använder eyeliner som rinner av ögondroppar, testa den här! Jag är helt beroende :)

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

LAIM Moisture ögonspray 15 ml

Ögondroppar i sprayform

LAIM Moisture ögonspray stabiliserar tårfilmens vätskehinna, förbättrar ögat och ögonlockets fuktighet, samt garanterar en hög komfort vid användning av mjuka hydrogellinser och silikon-hydrogellinser. Produkten passar till alla användare av kontaktlinser, men kan även användas för att behandla torra ögon och en otillräcklig förmåga att bygga upp vätskehinnan. LAIM Moisture innehåller en oslagbar återfuktningskom­ponent, natriumhyaluronat, och har en doft av kamomillextrakt.

Modern appliceringstek­nologi

LAIM Moisture ögonspray sprayas på det stängda ögonlocket på ett avstånd av 10 cm. Tack vare en modern teknologi, som har sin grund i transporten av liposomer, kan de aktiva komponenterna i LAIM Moisture ögonspray tränga igenom ögonlocket och nå ögat.

Långvarigt användande

Tack vare en banbrytande teknologi med ett antibakteriellt filter kan produkten användas fram till utgångsdatumet oavsett när den öppnades. LAIM Moisture ögonspray håller sig fräsch 3,5 gånger längre än konkurrenterna. Om du inte använder ögondroppar regelbundet behöver du inte längre slänga behållarna, för att de varit öppnade i ett antal veckor, fast de ännu inte har tagit slut.

Egenskaper
Hållbarhet: 16 månader och längre
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Volym: 15 ml
Tillverkare: SCHALCON S.p.A.
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
LAIM Moisture Ögonspray 15 ml

LAIM Moisture Ögonspray 15 ml

LAIM Moisture Ögonspray 15 ml

159 kr Fler än 1000 st