LAIM-CARE Linsvätska 3 x 400 ml

277 kr
100%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 20.7.

Tom

Frakt

DHL
1–2 vardagar 49 kr
GLS
3–7 vardagar 39 kr
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

LAIM-CARE Linsvätska 3×400 ml

Den innovativa LAIM-CARE linsvätskan kommer nu i ekonomiförpac­kning med 3×400 ml, för att du alltid ska kunna ha linsvätska hemma. Den hyaluronsyraba­serade linsvätskan ger rikligt med fukt till ögonen för bekvämare användning av kontaktlinser. När du ska ut och resa kan du enkelt ta med dig linsvätskan i handbagaget med LAIM-CARE 50 ml.

Passar alla typer av linser

LAIM-CARE passar speciellt dig med torra och lättirriterade ögon. LAIM-CARE linsvätska kan användas till alla typer av mjuka linser, oavsett om det är silikon-hydrogel eller färgade linser.

Behållare som reducerar bakterietillväxt

Till LAIM-CARE linsvätskan medföljer en antibakteriell behållare som har silver joner fästa på insidan för att reducera tillväxten av bakterier. Glöm inte att byta ut vätskan i behållaren var tredje månad, för fortsatt god hygien. Efter tre månader måste även öppnad linsvätska bytas ut. Om du använder linsvätskan längre utsätter du dig för hälsorisker. Linsvätskan kan även användas i vanliga linsetuin.

Med LAIM-CARE linsvätskan behöver du inte gnugga linserna. Men det rekommenderas ändå att göra det för ett bättre resultat, då det har bevisats att det förbättra alla typer av linsvätskors effekt av att gnugga in lösningen mellan fingrarna, med undantag för perioxidbaserade linsvätskor.

Egenskaper
Hållbarhet: 16 månader och längre
Smörjning med natriumhyaluronat: Ja
Solution type: Universal
Volym: 3 x 400 ml
Tillverkare: SCHALCON S.p.A.

Betyg

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (1)

Har du en fråga?

Kommentar

Lillemor

Jag letar efter en linsvätska för torra ögon. Är Laim-Care linsvätska ett bra alternativ?

Svar

info@alensa.se

Hej Lillemor, Tack för din fråga. Ja, Laim-Care är en linsvätska för torra ögon. Tack vare att linsvätskan använder den naturliga återfuktaren natriumhyaluronat, får ögonen maximalt med fukt utan att bli irriterade.

PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top