LAIM-CARE Linsvätska 50 ml

44 kr
98% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 6.2. Välj värden
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

LAIM-CARE Linsvätska 50 ml

LAIM-CARE är en ny unik linsvätska, som innehåller en effektiv fuktkomponent – hyaluronsyra. Tack vare dess kvalitet och effektivitet är LAIM-CARE en av de bäst säljande linsvätskorna på marknaden. Nu finns linsvätskan i reseförpackning som enkelt kan tas med i handbagaget. För hemmabruk finns större förpackningar med LAIM-CARE på 400 ml.

Passar känsliga ögon

LAIM-CARE linsvätska passar för personer med torra ögon som lätt blir irriterade. Linsvätskan är framtagen för att passa alla typer av kontaktlinser, inklusive silikon-hydrogellinser och färgade linser.

Linsvätskan som du slipper gnugga in

LAIM-CARE linsvätska är en gnuggfri linsvätska. Trots det så rekommenderas det att gnugga linserna mellan fingrarna vid rengöring. Det har blivit bevisat att genom att gnugga dem så ökar effektiviteten hos alla lösningar, förutom de som är väteperioxidba­serade.

Gratis antibakteriell linsbehållare

Förpackningen inkluderar en antibakteriell linsbehållare med silver joner som ökar bekämpningen av bakterier. LAIM-CARE linsvätska kan även användas med en vanliga behållare utan silver joner.

Linsvätskan i behållaren måste bytas ut regelbundet av hygieniska skäl, minst var tredje månad. Det överensstämmer även med hur länge lösningen kan användas från första användningsdagen. Om du använder lösningen längre kan du utsätta dig för hälsorisker.

Egenskaper - LAIM-CARE Linsvätska 50 ml

Tillverkare: Esoform
Linsvätsketyp: Multifunktionell
Utgång: 12 månader och längre
Användning efter öppning: 3 månader
Storlek: 50 ml
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Konserveringsmedel: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

98%
71 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer

Har du en fråga?