LAIM-CARE Linsvätska 50 ml

44 kr
Finns i lager
Beräknad avsändan onsdag 28.7. Idag Välj värden

Frakt

Postnord
2-4 vardagar 39 kr
DHL
1-2 vardagar 59 kr
44 kr

LAIM-CARE Linsvätska 50 ml

LAIM-CARE är en ny unik linsvätska, som innehåller en effektiv fuktkomponent – hyaluronsyra. Tack vare dess kvalitet och effektivitet är LAIM-CARE en av de bäst säljande linsvätskorna på marknaden. Nu finns linsvätskan i reseförpackning som enkelt kan tas med i handbagaget. För hemmabruk finns större förpackningar med LAIM-CARE på 400 ml.

Passar känsliga ögon

LAIM-CARE linsvätska passar för personer med torra ögon som lätt blir irriterade. Linsvätskan är framtagen för att passa alla typer av kontaktlinser, inklusive silikon-hydrogellinser och färgade linser.

Linsvätskan som du slipper gnugga in

LAIM-CARE linsvätska är en gnuggfri linsvätska. Trots det så rekommenderas det att gnugga linserna mellan fingrarna vid rengöring. Det har blivit bevisat att genom att gnugga dem så ökar effektiviteten hos alla lösningar, förutom de som är väteperioxidba­serade.

Gratis antibakteriell linsbehållare

Förpackningen inkluderar en antibakteriell linsbehållare med silver joner som ökar bekämpningen av bakterier. LAIM-CARE linsvätska kan även användas med en vanliga behållare utan silver joner.

Linsvätskan i behållaren måste bytas ut regelbundet av hygieniska skäl, minst var tredje månad. Det överensstämmer även med hur länge lösningen kan användas från första användningsdagen. Om du använder lösningen längre kan du utsätta dig för hälsorisker.

Egenskaper
Tillverkare: Schalcon
Linsvätsketyp: Multifunktionell
Användning efter öppning: 3 månader
Storlek: 50 ml
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Konserveringsmedel: Ja

Betyg

Denna produkt har inte fått tillräckligt många recensioner ännu

Kommentarer

Har du en fråga?