LAIM-CARE Linsvätska 2 x 400 ml

179 kr
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 26.7. Idag Välj värden

Frakt

Postnord
2-4 vardagar 39 kr
DHL
1-2 vardagar 59 kr
179 kr

LAIM-CARE Linsvätska 2 x 400 ml

LAIM-CARE linsvätska använder sig av den fuktgivande hyaluronsyan, som ger en kvalitativ och intensiv återfuktning av ögonen. Denna populära linsvätska med sin unika sammansättning finns nu även i en smart reseförpackning som kan tas med i handbagaget på 50 ml. LAIM-CARE linsvätska passar speciellt för dig med känsliga ögon, oavsett vilken typ av mjuka linser du bär, inkluderat färgade linser.

Linsbehållare med silver joner

LAIM-CARE linsvätska kommer med en antibakteriell linsbehållare som använder silver joner för att öka effekten av bakteriebekämpning. LAIM-CARE Solution kan även användas med vanliga behållare utan silver joner.

Behållaren måste tömmas minst var tredje månad på vätska för att hålla sig hygienisk. Vilken är också så länge linsvätskan kan användas efter att den har öppnats. Det är inte hälsosamt att använda linsvätskan eller behålla samma linsvätska i behållaren längre än så.

Lösningen som du inte behöver gnugga

LAIM-CARE linsvätska behöver inte gnuggas. Men då det är bevisat att alla typer av linsvätskor (utom väteperioxidba­serade) blir mer effektiva om man gnuggar in dem, är det rekommenderat att ändå göra det.

Egenskaper
Tillverkare: Schalcon
Linsvätsketyp: Multifunktionell
Storlek: 2x400 ml
Utgång: 16 månader och längre
Användning efter öppning: 3 månader
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Konserveringsmedel: Ja

Betyg

Denna produkt har inte fått tillräckligt många recensioner ännu

Kommentarer

Har du en fråga?