Värvningsrabatt

OBS: Alensa arbetar för närvarande med att få dig ett nytt rabatt- och belöningssystem. Värvningsrabat­tkoderna som du kanske känner till blir sakta deaktiverade. Observera att informationen på sidan nedan kanske inte längre är giltig. För befintliga koder är den tillgängliga rabatten nu 1% (tidigare 5%), och ingen ytterligare kredit kan erhållas genom att din kod används av andra. Vi meddelar våra nya rabatter så snart som möjligt, men för tillfället tackar vi för ditt tålamod medan vi inaktiverar vårt nuvarande rabattsystem.

Värvningsrabatt system

Introduktion

Genom att rekommendera vår webbutik kan du få rabatt på ditt nästa linsköp. Efter att du har bekräftat din första beställning, kommer du få en värvningskod skickad till din e-post. Om dina vänner, eller andra personer som du värvar till vår webbutik, fyller i din värvningskod i rätt fält i sina kundkorgar eller beställningsfor­mulär, kommer de direkt få 5% rabatt på sitt köp. 3 veckor efter att betalda beställningar har blivit skickade, kommer systemet att föra över samma summa som kredit till ditt konto.
Värvningskoden är inte avsedd att användas av kunden som den först genererades för.

Exempel

Amanda la en beställning värd 800 kr och fick värvningskoden 044fjrlu skickad till sin e-post. Hon skickade koden till sin kollega Jonas och berättade även om den för sin flickvän Rebecka. Jonas använde koden på en beställning värd 500 kr. Men, han betalade inte fullt pris tack vare rabatten på 5%, vilket reducerade summan till 475 kr. Rebecka använde också koden och beställde varor till ett värde av 800 kr, hon fick också 5% rabatt, så hon betalade enbart 760 kr.


Amanda tjänar nu som mest på den här kampanjen, då krediten på 5% från både Jonas och Rebeckas köp adderades till hennes konto, med en total på 85 kr.
Efter ett tag gör Amanda ett nytt köp till ett värde av 800 kr, där priser sänks med 85 kr, så hon enbart betalar 715 kr. OBS! Vänligen uppmärksamma att du måste handla för mer än 250 kr för att kunna utnyttja krediten du samlat genom dina värvningar.

Var kan jag se mitt kreditsaldo?

Fyll i ditt användarnamn och lösenord för att logga in I ditt konto. Ditt kreditsaldo, samt alla beställningar, finns här.

Var kan jag dela min värvningskod?

Du kan dela din värvningskod med familj, vänner och kollegor. Du kan även dela din kod på sociala medier för att hjälpa främlingar.

VIKTIGT! För att kunna använda din intjänade kredit måste din beställning ligga på minst 150kr. Personliga värvningsrabat­tkoder må endast delas på externa sidor, social media o. dyl., och är ej avsedda att delas på Alensa.se eller igenom affiliate-nätverk som Alensa sammarbetar med. Kunden till vilken rabattkoden blivit utfärdad är heller ej menad att använda den för eget bruk.

Lenses-contact.co.uk Facebook Lenses-contact.co.uk Google+ Lenses-contact.co.uk Twitter

PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord DB Schenker
Top