Prisgaranti

Vi erbjuder dig linser till de lägsta priserna

På Alensa.se jobbar vi alltid för att kunna erbjuda dig de lägsta, konkurrenskraf­tigaste priserna på marknaden. Om du hittar billigare linser någon annanstans, berätta gärna det för oss. Vi kommer göra vårt bästa för att verifiera och matcha det priset.

Vi köper in linser i stora kvantiteter, direkt från världens största och mest välkända tillverkare. Detta, tillsammans med våra relativt låga driftkostnader, gör att vi kan hålla så låga priser som möjligt och dela besparingen med dig.

Vi har som mål att alltid ge våra kunder den bästa upplevelsen genom konkurrenskraftiga priser, gratis gåvor, värdefulla erbjudanden, låga fraktkostnader och en personlig kundservice.

Vänligen uppmärksamma att en anmälan måste lämnas in innan du har fullföljt ditt köp hos oss.

  1. Var säker på att alla detaljerna på produkten är identiska, inklusive märke, modell och antal linser.
  2. Vänligen skicka produktdetaljerna, inklusive en URL-länk till den billigare produkten, till e-postadressen: info@alensa.se
  3. Om vi bekräftar att det lägre priset är giltigt, sänker vi priset på din beställning hos oss.
  4. Var uppmärksam på att vissa nätförsäljare kan ha lägre produktpriser, som de kompenserar med att ha en högre fraktkostnad. Kolla alltid upp försäljarens leveranskostnader för att försäkra dig om att det totala priset på beställningen är lägre än på Alensa.se

Villkor för att prismatcha

  • Förfrågan om prismatchning måste skickas till oss innan du har betalt för din beställning.
  • Prismatch kan inte kombineras med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer i vår webbutik.
  • Vi prismatchar enbart produkter från svenska webbutiker.
  • Prismatchning gäller inte för produkter som säljs via auktionsidor, icke auktoriserade återförsäljare, outlets, i öppnade förpackningar mm.
  • Vi reserverar oss rätten att avgöra giltigheten och tillförlitligheten i erbjudanden, det slutgiltiga beslutet angående erbjudandets autenticitet ligger helt hos oss.
  • Prismatchning erbjuds inte på linser vars tillverkning har upphört.