Om Oss

Originalprodukter till lägre priser

Hos Alensa.se säljer vi enbart högkvalitativa originalprodukter, som vi beställer direkt från tillverkarna. När du handlar i vår webbutik, kan du känna dig trygg med att du aldrig får kopior eller begagnade produkter. På Alensa.se hittar du exakt samma linser som du kan köpa hos vilken annan optiker eller kontaktlinsbutik som helst.

Eftersom Alensa består av ett nätverk av webbutiker i ett stort antal olika länder som säljer kontaktlinser, har vi en stor kundbas och kan köpa in stora volymer till betydligt lägre priser, direkt från tillverkarna. Dessutom har vi betydligt lägre driftkostnader än våra konkurrenter, eftersom att vi inte har några fysiska affärer. Alla kostnader vi sparar på rabatter och att ha vår försäljning på internet, reflekteras i lägre produkterpriser till våra kunder.

Vi erbjuder samma produkter som alla andra butiker eller optiker, men till ett lägre pris!

Flerårig erfarenhet

Alensakarta

Alensas nätverk av kontaktlinsweb­butiker tog sin början år 2004 med enbart en webbutik. Den här webbutiken visade sig bli en stor succé och inspirerade oss till att öppna fler webbutiker över hela Europa.

Efter många år på marknaden har vårt nätverk av webbutiker samlat på sig många värdefulla erfarenheter och insikter, som gör att vi kan fortsätta erbjuda förstklassig kvalitet och service till våra kunder. För det första har vi etablerat ett stort och brett lagersortiment, så att 97% av alla våra beställningar kan skickas iväg samma dag. För det andra erbjuder vi en personlig, kvalitativ kundtjänst till alla våra kunder.

Alensas webbutik-nätverk är aktivt i följande länder: Sverige, Storbritannien, Irland, Danmark, Finland, Nederländerna, Belgien, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Spanien, Portugal, Italien, Grekland, Kroatien, Tjeckien, Slovakien, Slovenien, Ungern, Rumänien, Polen, Bulgarien, Estland, Lettland, Litauen, Ukraina, Malta och Förenade arabemiraten.

Nöjda kunder

Vi är mycket stolta över kvalitén på vår service och förmåga att möta våra kunders behov. Det är ett nöje att kunna erbjuda snabba leveranser av originalprodukter av bästa kvalité till marknadens lägsta priser, och dessutom ha en trevlig och effektiv kundservice.

Om du har några funderingar runt linserna du använder, din beställning eller vår webbutik, tveka inte att höra av dig till oss. Vår kundtjänst kommer ta hand om dina frågor snabbt och smidigt, så du får en snabb återkoppling. Vi uppmuntrar även alla våra kunder att framföra sina åsikter om hur vi kan förbättras, så att vi ständigt kan utveckla vår service och webbutik.

Kontakt

E-post: info@alensa.se

Kontakta oss på nätet

Returadress

Observera att följande adress endast är ett mottagningscenter och att vi inte kan ta emot kundförfrågningar eller hämta beställningar här. Kontakta oss alltid innan en retur görs.

Milena Klimova EXPANDECO - Alensa.se
Svedviksvägen 48
149 43 Nynäshamn, SE

Registrering och verksamhet

Alla produkter och tjänster tillhandahålls av huvudoperatören för Alensa-nätverket. Våra logistikcenter är baserade i Tjeckien. Vår webbplats Alensa.se drivs av Alensa s.r.o., registrerad på följande adress:

Alensa s.r.o.
Českomoravská 2408/1a
190 00 Praha 9
VAT-nummer: CZ27179681

Mer information