HYLO-GEL Ögondroppar 10 ml

175 kr
95% rekommenderar
Beräknad avsändan Välj värden
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

HYLO-GEL ögondroppar 10 ml

HYLO-GEL ögondroppar är designade för att ge ögonen en intensiv och effektiv återfuktning vid behandling av återkommande torrhet av ögat, t.ex. efter en operation.

Fria från konserveringsmedel

Eftersom HYLO-GEL ögondroppar är helt fria från konserveringsmedel passar de dem flesta personerna. De är även fria från fosfater, vilket minskar risken att det bildas kristaller på hornhinnan. Ögondropparna är kompatibla med alla typer av kontaktlinser.

För användare av kontaktlinser rekommenderar vi också att använda en linsvätska som innehåller hyaluronsyra för en ännu bekvämare känsla - till exempel Gelone eller Laim-Care.HYLO-GEL ögondroppar innehåller en högviskositet­slösning av natriumhyaluronat, en substans som finns naturligt i ögat och andra delar av kroppen. Tack vare dess unika egenskaper formar substanser en hinna som ger jämn fukt, samtidigt som den skyddar ögat. Ögondropparna hjälper mot torra och irriterade ögon.

Egenskaper - HYLO-GEL Ögondroppar 10 ml

Tillverkare: Ursapharm
Storlek: 10 ml
Användning efter öppning: 6 månader
Konserveringsmedel: Nej
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Användning med kontaktlinser: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

95%
112 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (3)

Har du en fråga?
Bengt-Göran

Tycker att produkten är mycket praktisk jämfört med andra preparat som är engångssampuller som ofta är besvärande att dosera. Har man som jag mycket torra ögon är detta som jag upplever det den enda praktiska hjälpen som idag finns på marknaden. Önskar bara tt den även fick förskrivas av ögonläkare!l

Anders

Hej! Jag tycker tvärtemot vad Louise tycker. Denna förpackningen är mycket bra då man kan på stående fot rikta pipen mot ögat och trycka till. Då kommer en dos rakt in i ögat. Dom flesta andra förpackningar är mestadels utformade så att man måste ligga för att få in droppen i ögat. Dessutom behövs även då engångsförpackningar för att undvika konserverigsmedel.

Anna

Jag söker ögondroppar för torra ögon, utan konserveringsmedel. Är Hylo-gel ett bra val?

Svar info@alensa.se

Hej Anna, Tack för din fråga. Ursapharms ögondroppar Hylo-Gel är tillverkade för att hjälpa mot torra ögon. Hylo-Gel har en effektiv formula som hjälper mot torrhet från luftkonditionering, linsbärande & långvarit arbete framför datorn, men även vid åldersrelaterad torrhet i ögonen. Tack vare att ögondropparna är utan konserverignsmedel skapar de inte någon irritation i ögonen. För fler ögondroppar utan konserveringsmedel se ögondropparna Gelone: http://www.alensa.se/…droppar10-ml och ögondropparna Laim-Care: http://www.alensa.se/…droppar10-ml