Gelone Linsvätska 50 ml

29 kr
98% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 6.2. Välj värden
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Gelone Linsvätska

Ta Gelone multifunktion­svätskan med dig vart du än går med det här lilla och praktiska paketet. Levereras i en flyg-godkänd 50 ml flaska som perfekt för dina resor och är också idealisk för att hålla i din handväska, gymnastikväska eller skrivbordslådan för att lätt komma åt den när dina linser behöver vård.

Den här vätskeflaskan följer med dig vart du än går (och vart 100 ml eller mindre flaskor är tillåtna), vilket gör det perfekt för sommarresor och utflykter.

Gelone är en mångsidig linsvätska som är lämplig för användning med alla typer av mjuka kontaktlinser. Vätskan rengör effektivt när linser inte används, och dess unika formel innehåller en kombination av desinfektionsmedel och hyaluronsyra, vilket ger mild fuktning för även de känsligaste ögonen. Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som ger fuktighet för hela dagen.

Natriumhyaluronat

Natriumhyaluronat (eller hyaluronsyra) är en av huvudingredienserna i Gelone-vätskan </ strong>. Detta ämne är helt naturligt för människokroppen och är fullt kompatibelt med ögat.

Utmärkt fuktning

Hyaluronsyra har den unika förmågan att binda och behålla stora mängder vatten. Därför ökar Gelone ökad komfort och fuktning hos bäraren. Denna anmärkningsvärda substans bidrar också till att främja cellregenerering och vävnadsläkning och kan därmed hjälpa till att reparera mindre skador på grund av ögonirritation från miljöfaktorer som damm eller smuts.

Gelone vätskan är också tillgänglig i större förpackningar: 100 ml, 360 ml bottle, och våra dubbel förpackningar, trippel förpackningar, och familje-förpackningar 4 x 360 ml.

Egenskaper - Gelone Linsvätska 50 ml

Tillverkare: Soleko
Linsvätsketyp: Multifunktionell
Utgång: 12 månader och längre
Användning efter öppning: 3 månader
Storlek: 50 ml
Innehåller Natriumhyaluronat: Ja
Konserveringsmedel: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

98%
628 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (1)

Har du en fråga?
Shawn Malekifar

Hej! Vad är det för exakt diamater på era två minsta linsvätska flaskor? Gelone Linsvätska 50 ml ReNu MultiPlus Linsvätska 60 ml MVH

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för din fråga. Gelone 50 ml har en diameter på 3,5 cm och är 11,5 cm hög. Renulinsvätskan finns i en låda som inte kan öppnas (på grund av en tätning). Lådan är 11,5 cm hög och 4 cm bred, så vi tror att Renu-flaskan kommer att likna Gelone-flaskan.