FreshLook One-Day Color - utan styrka (10 linser)

123 kr
78%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 22.6.

Rengörare

fredag 22.6.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Smart alternativ
Pris 99 kr Spara 24 kr
Smart alternativ
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

Freshlook One-Day Color – Utan styrka

FreshLook One-Day Color är färgade linser för engångsbruk, tillverkade av Alcon för kosmetiskt syfte och utan styrka. Endagslinser är det hälsosammaste sättet att bära linser på och passar speciellt personer med känsliga ögon eller med allergier. I och med att du öppnar nya linser varje gång du ska använda dem, minskar det risken för att pollen och beläggningar har fastnat på linserna. FreshLook One-Day Color linserna är märkta för att du enkelt ska veta vilken sida som ska ligga mot ögat.

Kombinerad teknologi

FreshLook One-Day Color endagslinser använder sig av teknologin bakom både Focus Dailies och FreshLook Colorblends för att ge dig linser med en hög komfort. I och med att linserna använder sig av Lightstream teknologin får du en tunn och spröd lins. Freshlook 3 i 1 ColorBlends teknologin garanterar att linserna förändrar din naturliga ögonfärg. Den yttre ringen på FreshLook One-Day Color linser ger även intrycket av att ditt öga ser större ut och ger det mer djup.

Välj mellan 4 nya ögonfärger

FreshLook One-Day Color är en kontaktlins som ändrar din naturliga ögonfärg, oavsett om den är ljus eller mörk. Som alla andra färgade linser så är det svårt att förutse slutresultatet, som kan variera beroende på många olika faktorer.

Linserna finns i 4 härliga färger att välja på: Blå, Grön, Grå och Hasselnöt

FreshLook One-Day Color färgade linser passar både till fest och till vardags. De är skapade för endagsbruk och ska inte behållas i vid sömn. Linserna kommer i förpackningar om 10 linser. FreshLook One-Day Color säljs även som färgade linser med styrka.

Egenskaper
Styrkeomfång: 0.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Nelfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 69%
Syregenomsläppsförmåga: 26 Dk/t
Diameter: 13.8
UV-skydd: Nej
Volym: 10 st
Tillverkare: Alcon
Baskurva: 8.6

Betyg

78%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer

Har du en fråga?
Klarna PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top