Focus Dailies All Day Comfort (90 linser)

569 kr
99% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan fredag 24.3. Välj värden
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Focus Dailies All Day Comfort (90 linser)

Focus Dailies All Day Comfort endagslinser, från Alcon, innehåller den fuktighetsgivande komponenten PVA. Vid varje blinkning frigörs delar av ämnet, vilket effektivt håller ditt öga återfuktat hela dagen. Visste du att varje människa blinkar 11,000 gånger i snitt per dag? Focus Dailies All Day Comfort kontaktlinser är dagliga engångslinser, det betyder att du slänger dem i slutet av dagen efter användning.

Dagligt och tillfälligt bruk

Focus Dailies All Day Comfort är ett givet val för personer som endast använder linser vid enstaka tillfällen, t.ex. vid träning. De kan även användas dagligen. Med Focus Dailies All Day Comfort kontaktlinser slipper du hantera förvaring och rengöring då de slängs efter varje användning. Du kan vara säker på att din lins alltid är ren och i bra skick då det är en mycket låg risk att pollen, smuts eller beläggningar fastnat på dem innan användning.

Focus Dailies All Day Comfort kontaktlinser har en svag blå ton för att underlätta hantering. Focus Dailies All Day Comfort är en av de bästsäljande endagslinserna på marknaden.

Focus Dailies All Day Comfort är även tillgängliga i en förpackning med 30 stycken kontaktlinser.

Egenskaper - Focus Dailies All Day Comfort (90 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.60
Förpacknings storlek: 90 linser
DIA: 13.80
Bärtid: 1 dag
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 26 Dk/t
Vätskehalt: 69%
Produktnamn: Focus Dailies All Day Comfort
Styrko skala: från -10.00 till +6.00
Linsmaterial: Nelfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

99%
325 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (4)

Har du en fråga?
Grazyna Frey

Vad kostar frakt?

Svar info@alensa.se

Hej. Frakten kostar 39kr med PostNord och 59kr med DHL Express. Ifall beställningen är över 630kr är det fri frakt med PostNord.

Mats

Bästa endagslinser för mig. Och bra pris och ganska snabbt levererade...

Anki

Kan jag förvara Focus Dailies i kylskåpet? Vad är lägsta temperaturen jag kan ha linserna i?

Svar info@alensa.se

Hej Anki, Tack för din fråga. Det rekomenderas inte att förvara Focus Dailies i kylskåp, då linser bör förvaras i rumstemperatur. Vilket är ungefärligt 10-25 grader. En annan anledning till att undvika kylskåpet är att många finner det obehagligt att sätta i kalla linser i ögonen och kan känna att kyla torkar ut ögonen lättare. Välj därför hellre kallskafferiet än skylskåpet om du vill förvara linser i köket.

Emil

Jag såg på Facebook att ni har rabatt på TopVue linser nu. Har ni något erbjudande på Focus Dailies? Såg att de blir lite billigare i 90 pack.

Svar info@alensa.se

Hej Emil, Tack för din fråga. Den här veckan är det 20% rabatt på alla TopVue linser, tyvärr gäller rabatten inte på Focus Dailies. Vi föreslår att du skapar ett kontot så du får våra mailutskick och inte missar om det dyker upp ett erbjudande på Focus Dailies 90 linser.