Upprepa din senaste beställning
Tom

Focus Dailies All Day Comfort (30 linser)

149 kr
Finns i lager
Fri frakt
Gratis gavor
Focus Dailies All Day Comfort (30 linser)
185 röstande kunder
Huvudattribut

onsdag 18.10.

Rengörare
Tom

Focus Dailies All Day Comfort (30 linser)

Från tillverkaren Alcon (Ciba Vision) kommer endagslinserna Focus Dailies All Day Comfort som innehåller den fuktighetsgivande komponenten PVA. Vid varje blinkning frigörs den från kontaktlinsen och håller ständigt ditt öga fuktigt. För att sätta det i perspektiv så blinkar en människa ca 11,000 gånger per dag. Focus Dailies All Day Comfort är engångslinser, vilket betyder att du öppnar ett nytt paket på morgonen och slänger linserna på kvällen efter en dags användning.

Dagligt och tillfälligt bruk

Focus Dailies All Day Comfort är ett bra val för dig som använder linser vid enstaka tillfällen, som vid träning och kroppsaktivitet. Men de är lika bra för daglig användning. Focus Dailies All Day Comfort kontaktlinser behöver ingen förvaring eller rengöring då paret du använder kastas i slutet av varje dagen. Du kan känna dig trygg med att din kontaktlins alltid är ren och fräsch, i och med att chansen att pollen eller skräp har fastnat på dem innan användning är mycket liten.

Focus Dailies All Day Comfort kontaktlinser är svagt blåtonade för att underlätta hantering, det inverkar inte på linsens egenskaper. Focus Dailies All Day Comfort kontaktlinser är en av de bästsäljande endagslinserna på marknaden idag.

Focus Dailies All Day Comfort finns även tillgängliga i en större förpackning med 90 stycken kontaktlinser.

Egenskaper

Styrkeomfång: från -10.00 till +6.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Nelfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 69%
Syregenomsläppsförmåga: 26 Dk/t
Diameter: 13.8
UV-skydd: Nej
Volym: 30 linser
Tillverkare: Alcon (tidigare Ciba Vision)
Baskurva: 8.6

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

  • Ahmid

    Kan man få rabatt på Focus Dailies på något sätt?

    Kommentar skickad 17.03.2016
  • info@alensa.se

    Hej Ahmid, Tack för din fråga. Om Du söker Focus Dailies med rabatt kan vi rekommendera dig att köpa linser i ett större 90-pack: http://www.alensa.se/…rt-90-linser. På det sättet får du linserna billigare än i 30-pack. Du kan även anmäla dig till våra mailutskick och där vi mailar ut om exklusiva erbjudanden på våra linser. Ett annat sätt är genom att utnyttja vår värvningsrabatt genom att dela värvningskoden som du fick i mailet när du först registrerade dig på Alensa.se. När någon använder din värvningskod får den personen 5% rabatt på sitt köp, och du får samma rabatt på ditt nästa köp. Läs mer hur du kan tjäna värvningsrabatt här: http://www.alensa.se/…srabatt.html

    Kommentar skickad 17.03.2016

Logga in