Focus Dailies All Day Comfort (30 linser)

199 kr
97% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 6.2. Välj värden
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Focus Dailies All Day Comfort (30 linser)

Från tillverkaren Alcon kommer endagslinserna Focus Dailies All Day Comfort som innehåller den fuktighetsgivande komponenten PVA. Vid varje blinkning frigörs den från kontaktlinsen och håller ständigt ditt öga fuktigt. För att sätta det i perspektiv så blinkar en människa ca 11,000 gånger per dag. Focus Dailies All Day Comfort är engångslinser, vilket betyder att du öppnar ett nytt paket på morgonen och slänger linserna på kvällen efter en dags användning.

Dagligt och tillfälligt bruk

Focus Dailies All Day Comfort är ett bra val för dig som använder linser vid enstaka tillfällen, som vid träning och kroppsaktivitet. Men de är lika bra för daglig användning. Focus Dailies All Day Comfort kontaktlinser behöver ingen förvaring eller rengöring då paret du använder kastas i slutet av varje dagen. Du kan känna dig trygg med att din kontaktlins alltid är ren och fräsch, i och med att chansen att pollen eller skräp har fastnat på dem innan användning är mycket liten.

Focus Dailies All Day Comfort kontaktlinser är svagt blåtonade för att underlätta hantering, det inverkar inte på linsens egenskaper. Focus Dailies All Day Comfort kontaktlinser är en av de bästsäljande endagslinserna på marknaden idag.

Focus Dailies All Day Comfort finns även tillgängliga i en större förpackning med 90 stycken kontaktlinser.

Egenskaper - Focus Dailies All Day Comfort (30 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.60
Förpacknings storlek: 30 linser
DIA: 13.80
Bärtid: 1 dag
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 26 Dk/t
Vätskehalt: 69%
Produktnamn: Focus Dailies All Day Comfort
Styrko skala: från -10.00 till +6.00
Linsmaterial: Nelfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

97%
89 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (2)

Har du en fråga?
Vanessa

Kan jag använda Opti free linsvätska med dessa linser;

Svar info@alensa.se

Hej Vanessa,

Tack för din fråga. Ja, linsvätskan Opti-FREE kan användas med dessa kontaktlinser, liksom alla andra universella linsvätskor.

Ahmid

Kan man få rabatt på Focus Dailies på något sätt?

Svar info@alensa.se

Hej Ahmid, Tack för din fråga. Om Du söker Focus Dailies med rabatt kan vi rekommendera dig att köpa linser i ett större 90-pack: http://www.alensa.se/…rt-90-linser. På det sättet får du linserna billigare än i 30-pack. Du kan även anmäla dig till våra mailutskick och där vi mailar ut om exklusiva erbjudanden på våra linser. Ett annat sätt är genom att utnyttja vår värvningsrabatt genom att dela värvningskoden som du fick i mailet när du först registrerade dig på Alensa.se. När någon använder din värvningskod får den personen 5% rabatt på sitt köp, och du får samma rabatt på ditt nästa köp. Läs mer hur du kan tjäna värvningsrabatt här: http://www.alensa.se/…srabatt.html