Dailies TOTAL1 Multifocal (30 linser)

399 kr
99% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 3.4. Välj värden

Andra förpackningar

Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Dailies TOTAL1 Multifocal (30 linser)

Dailies TOTAL1 Multifocal är dagliga silikonhydrogel linser från Alcon. De har en variabel vätskehalt. Teknologin som använts vid tillverkning kombinerar det klassiska hydrogel materialet, som innehåller en stor mängd vätska, med det nyare silikonhydrogel materialet, som tillför rätt mängd med syre till hornhinnan. Båda materialen bidrar till att Dailies TOTAL1 Multifocal linser har en bättre komfort.

Dailies Total 1 Multifocal

Alcons patenterade Precision Profile Design ger perfekt syn på alla avstånd. Linsens utformning garanterar en jämn fördelning av fukt i ögat.


Bekväma och utan irritation

I mitten är Dailies TOTAL1 Multifocal linser gjorda av silikonhydrogel. Där håller linserna en vätskehalt på 33%, en vätskemängd som gör att linserna har en tillräckligt hög syregenomförsel till ögat. Resterande delar av Dailies TOTAL1 Multifocal, de delar som är i direktkontakt med den mjuka och känsliga vävnaden av ögat, är tillverkade av det klassiska materialet hydrogel. Även det materialet har en hög vätskehalt. Kombinationen av dessa material skapar linser som ger en behaglig känsla för ögat, som håller i sig hela dagen.

Hälsosam användning för dina ögon

Dailies TOTAL1 Multifocal är dagliga engångslinser. Det innebär att du bär ett nytt par varje dag och slänger dem efter att du har använt dem en gång. Det är det enklaste och mest hygieniska sättet att bära linser på.

Egenskaper - Dailies TOTAL1 Multifocal (30 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.50
DIA: 14.10
Förpacknings storlek: 30 linser
Bärtid: 1 dag
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 156 Dk/t
Vätskehalt: 33%
Produktnamn: Dailies TOTAL1 Multifocal
Linsmaterial: Delefilcon A
Styrko skala: från -10.00 till +6.00
Add power: HI (MAX ADD +2.50), LO (MAX ADD +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

99%
441 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (2)

Har du en fråga?
Cecilia Lilja

Hej På mitt synintyg står det 8,6 i radie men nu när jag skulle beställa så har ni en radie på 8,5 ?. Gör det stor skillnad ????Jag har beställt denna linsen tidigare o varit supernöjd med den, men nu vet jag inte om jag vågar ?

Svar info@alensa.se

Hej, vi rekommenderar alltid att du talar med din optiker vid dessa fall. Detta då en radie kan betyda mycket för vissa och för andra inte så mycket. Även fall det är en 0,1 siffra i skillnad. =)

Birgitta Bergström

Jag har fått pröva daglinser av min optiker så jag planerar att beställa från er. Fortsätter beställa månadslöner hos optikern Dum fråga kanske: Men det är väl bara styrka och ser som ska fyllas i. Detta är väl progressiva linser

Svar info@alensa.se

Hej, Ja precis, detta är progressiva (multifokala) linser, så det du behöver fylla i är styrkan och ADD-styrkan. Alltså låg, medel, eller hög.