Dailies TOTAL1 (90 linser)

825 kr
99% rekommenderar
Gratis leverans för denna produkt
Finns i lager
Beräknad avsändan torsdag 1.12. Välj värden

Andra förpackningar

Gratis leverans för denna produkt

Dailies Total1 (90 linser)

Från tillverkaren Alcon kommer endagslinserna Dailies Total1, som är tillverkade av silikonhydrogel. Linserna har en fuktighet som kan anpassa sig till olika förhållanden. Dailies Total1 använder en teknologi som kombinerar det klassiska hydrogel materialet med sin höga vätskehalt, och silikon-hydrogelmaterialet med sin goda syretillförsel­förmåga. Materialen gör att kontaktlinserna håller sig bekväma hela dagen.

Förutom förpackningar med 90 st linser, säljer vi också förpackningar om 30 st Dailies Total1 linser.

Bekvämt fuktiga och utan torra ögon

Dailies Total1 är uppbyggda så att de har en kärna som består av silikonhydrogel, som håller en vätskehalt på 33%. Det gör att linserna håller en balanserad syretillförsel till ögat. De yttre delarna av linsen, som är i kontakt med ögats vävnad, är tillverkade av hydrogel, som också håller en hög vätskehalt. Kombinationen av dessa två material gör att Dailies Total1 håller sig fuktiga och bekväma hela dagen.

Hälsosam användning för dina ögon

Dailies Total1 är engångslinser. Vilket gör att du öppnar ett nytt paket med linser varje dag, för att efter en dags användning slänga dem. Det är det enklaste sättet att bära kontaktlinser på, då du slipper oroa dig över rengöring. Det är även det mest hygieniska sättet att bära linser, eftersom du har ett nytt par linser varje morgon.

Egenskaper - Dailies TOTAL1 (90 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.50
DIA: 14.10
Förpacknings storlek: 90 linser
Bärtid: 1 dag
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 156 Dk/t
Vätskehalt: 33%
Produktnamn: Dailies TOTAL1
Linsmaterial: Delefilcon A
Styrko skala: från -12.00 till +6.00
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

99%
1517 av våra kunder rekommenderar denna produkt

Kommentarer (5)

Har du en fråga?
Najem

Hej, finns dessa med baskurva 8.40 och diameter 14.20?

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Tyvärr, inte på vårt lager. Vi har dem bara med BS 8.50 och DIA 14.10.

Carl

Har ni Total 1 för astigmatism?

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Tyvärr, har vi inte Dailies Total 1 för astigmatism, bara Dailies AquaComfort Plus.

Torbjörn

Jag undrar lite om Dailies Total 1 material. Vad är skillnaden mellan hydrogel linser och silikon hydrogel linser?

Svar info@alensa.se

Hej Torbjörn, Tack för din fråga. Silikonhydrogel linser är den senare utvecklingen av hydrogel linser, för att skapa mer bekväma kontaktlinser. I en jämförelse mellan silikonhydrogel vs hydrogel linser är den tydligaste skillnaden att silikonhydrogel linser har en större syretillförsel, tack vare att syre lättare kan transferas igenom silikon materialet. Läs gärna mer om silikonhydrogel linser här: http://www.allaboutvision.com/…hydrogel.htm. Materialet i Dailies Total 1 silikonhydrogel är tillverkat av Delefilcon A och tillåter linserna att ha en syretillförsel av 156 Dk/t.

Christina

Jag har hört att Dailies total 1 ska vara bra, tips på en bra review? :)

Svar info@alensa.se

Hej Christina, Tack för din fråga. Om du letar efter en recension av Dailies Total 1 linser kan du kolla in den här mammans blogg när hon testade linserna: http://www.thechillmom.com/…-review.html

Karl

Vilken linsvätska passar bäst med silikon-hydrogel linser som Dailies Total 1?

Svar info@alensa.se

Hej Karl, tack för din fråga. Dailis Total1 är endagslinser och behöver i regel inte rengöras med linsvätska, eftersom de byts ut varje morgon till ett nytt par. Skulle det vara så att du har extra känsliga ögon som gör att du behöver linsvätska ändå, passar de flesta nya linsvätskorna på marknaden med silikon-hydrogel linser likt Dailies Total1. Välj främst linsvätska efter vad som passar dina ögon. I detta fall skulle vi i första hand rekommendera dig att testa ögondroppar, för att tillföra extra fukt till ögonen.