Dailies TOTAL1 (90 linser)

825 kr
100% rekommenderar
Gratis leverans för denna produkt
Finns i lager
Beräknad avsändan fredag 24.3. Välj värden

Andra förpackningar

Gratis leverans för denna produkt

Dailies Total1 (30 linser)

Dailies Total1 är dagliga silikonhydrogel linser från Alcon. De har en variabel vätskehalt. Teknologin som använts vid tillverkning kombinerar det klassiska hydrogel materialet, som innehåller en stor mängd vätska, med det nyare silikonhydrogel materialet, som tillför rätt mängd med syre till hornhinnan. Båda materialen bidrar till att Dailies Total1 linser har en bättre komfort.


Dailies Total 1

Bekväma och utan irritation

I mitten är Dailies Total1 linser gjorda av silikonhydrogel. Där håller linserna en vätskehalt på 33%, en vätskemängd som gör att linserna har en tillräckligt hög syregenomförsel till ögat. Resterande delar av Dailies Total1, de delar som är i direktkontakt med den mjuka och känsliga vävnaden av ögat, är tillverkade av det klassiska materialet hydrogel. Även det materialet har en hög vätskehalt. Kombinationen av dessa material skapar linser som ger en behaglig känsla för ögat, som håller i sig hela dagen.

Hälsosam användning för dina ögon

Dailies Total1 är dagliga engångslinser. Det innebär att du bär ett nytt par varje dag och slänger dem efter att du har använt dem en gång. Det är det enklaste och mest hygieniska sättet att bära linser på.

Egenskaper - Dailies TOTAL1 (90 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.50
DIA: 14.10
Förpacknings storlek: 90 linser
Bärtid: 1 dag
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 156 Dk/t
Vätskehalt: 33%
Produktnamn: Dailies TOTAL1
Linsmaterial: Delefilcon A
Styrko skala: från -12.00 till +6.00
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

100%
21 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (5)

Har du en fråga?
Najem

Hej, finns dessa med baskurva 8.40 och diameter 14.20?

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Tyvärr, inte på vårt lager. Vi har dem bara med BS 8.50 och DIA 14.10.

Carl

Har ni Total 1 för astigmatism?

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Tyvärr, har vi inte Dailies Total 1 för astigmatism, bara Dailies AquaComfort Plus.

Torbjörn

Jag undrar lite om Dailies Total 1 material. Vad är skillnaden mellan hydrogel linser och silikon hydrogel linser?

Svar info@alensa.se

Hej Torbjörn, Tack för din fråga. Silikonhydrogel linser är den senare utvecklingen av hydrogel linser, för att skapa mer bekväma kontaktlinser. I en jämförelse mellan silikonhydrogel vs hydrogel linser är den tydligaste skillnaden att silikonhydrogel linser har en större syretillförsel, tack vare att syre lättare kan transferas igenom silikon materialet. Läs gärna mer om silikonhydrogel linser här: http://www.allaboutvision.com/…hydrogel.htm. Materialet i Dailies Total 1 silikonhydrogel är tillverkat av Delefilcon A och tillåter linserna att ha en syretillförsel av 156 Dk/t.

Christina

Jag har hört att Dailies total 1 ska vara bra, tips på en bra review? :)

Svar info@alensa.se

Hej Christina, Tack för din fråga. Om du letar efter en recension av Dailies Total 1 linser kan du kolla in den här mammans blogg när hon testade linserna: http://www.thechillmom.com/…-review.html

Karl

Vilken linsvätska passar bäst med silikon-hydrogel linser som Dailies Total 1?

Svar info@alensa.se

Hej Karl, tack för din fråga. Dailis Total1 är endagslinser och behöver i regel inte rengöras med linsvätska, eftersom de byts ut varje morgon till ett nytt par. Skulle det vara så att du har extra känsliga ögon som gör att du behöver linsvätska ändå, passar de flesta nya linsvätskorna på marknaden med silikon-hydrogel linser likt Dailies Total1. Välj främst linsvätska efter vad som passar dina ögon. I detta fall skulle vi i första hand rekommendera dig att testa ögondroppar, för att tillföra extra fukt till ögonen.