Dailies TOTAL1 (30 linser)

276 kr
92%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 22.6.

Rengörare

fredag 22.6.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Smart alternativ

Det nyaste tillskottet i den populära TopVue-serien. Kombinationen av Biomoist Gelflex och Radial Edge teknologin ger sköna linser med en silkeslen känsla hela dagen.

Pris 149 kr Spara 127 kr
Smart alternativ
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

Dailies Total1 (30 linser)

Dailies Total1 är dagliga silikonhydrogel linser från Alcon. De har en variabel vätskehalt. Teknologin som använts vid tillverkning kombinerar det klassiska hydrogel materialet, som innehåller en stor mängd vätska, med det nyare silikonhydrogel materialet, som tillför rätt mängd med syre till hornhinnan. Båda materialen bidrar till att Dailies Total1 linser har en bättre komfort.

Förutom förpackningar med 30 st linser, erbjuder vi även förpackningar med 90 st Dailies Total1 linser.

Bekväma och utan irritation

I mitten är Dailies Total1 linser gjorda av silikonhydrogel. Där håller linserna en vätskehalt på 33%, en vätskemängd som gör att linserna har en tillräckligt hög syregenomförsel till ögat. Resterande delar av Dailies Total1, de delar som är i direktkontakt med den mjuka och känsliga vävnaden av ögat, är tillverkade av det klassiska materialet hydrogel. Även det materialet har en hög vätskehalt. Kombinationen av dessa material skapar linser som ger en behaglig känsla för ögat, som håller i sig hela dagen.

Hälsosam användning för dina ögon

Dailies Total1 är dagliga engångslinser. Det innebär att du bär ett nytt par varje dag och slänger dem efter att du har använt dem en gång. Det är det enklaste och mest hygieniska sättet att bära linser på.

Egenskaper
Styrkeomfång: från +6.00 till -12.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Delefilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 33%
Syregenomsläppsförmåga: 156 Dk/t
Diameter: 14.1
UV-skydd: Nej
Volym: 30 linser
Tillverkare: Alcon
Baskurva: 8.5

Betyg

92%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (2)

Har du en fråga?

Kommentar

Fanny

Hej, jag är ny med att använda linser. Hur mycket linsvätska behöver jag köpa till dailies total 1 30 linser? Räcker en förpackning?

Svar

info@alensa.se

Hej Fanny, Tack för din fråga. Dailies Total 1 30 linser är endagslinser som generellt inte behöver linsvätska eftersom du inte rengör linserna, utan varje morgon öppnar ett nytt par linser och efter en dags användning slänger dem.

Kommentar

Margareta

Jag har blivit rekommenderad Dailies total 1 av min optiker, men jag undrar om någon har tips till en nybörjare, hur sätter man in linser?! Känns mest som om jag ger mig själv röda och irriterade ögon...

Svar

info@alensa.se

Hej Maragreta, Tack för din fråga. Det aldrig lätt att sätta i linser i början. Om du tycker det är svårt att sätta in dina Dailies Total 1 kan det vara värt att investera i en applikator som hjälper dig att sätta linsen på plats: http://www.alensa.se/…likator-rosa. Här är en enkel instruktionvideo för hur du sätter in och tar ut dina linser: goo.gl/U6X6mQ

Klarna PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top