Dailies AquaComfort Plus Toric (90 linser)

719 kr
99% rekommenderar
Gratis leverans för denna produkt
Finns i lager
Vi vill informera dig om att vissa parametrar av Dailies AquaComfort Plus Toric för närvarande inte är tillgängliga på grund av tillverkningsbegränsningar. Detta problem påverkar tyvärr förpackningar med 5, 30 och 90 linser. Vi beklagar eventuella olägenheter och tackar för din förståelse. Ange ditt recept för att kontrollera tillgängligheten.
Beräknad avsändan måndag 3.4. Välj värden
Gratis leverans för denna produkt

Dailies AquaComfort Plus Toric (90 linser)

Dailies AquaComfort Plus Toric är toriska linser för endagsbruk från tillverkaren Alcon, skapade för att hjälpa personer med astigmatism. De erbjuder en fräsch look, en långvarig komfort, samt ett tre gånger så högt fuktighetsskydd.

Dailies AquaComfort Plus Toric

Förstklassig komfort och fukt

Dailies AquaComfort Plus Toric toriska linser är utformade med ett tredubbelt återfuktningsskydd som håller linsen behaglig och fuktig hela dagen. Den första komponenten är det återfuktande smörjmedlet HPCM (hydroxypropyl methylcelulose), som finns i behållaren där kontaktlinserna förvaras. Den andra komponenten är en förening av två ämnen – det hydrofiliska PEG (polyethylene glycol) och det återfuktande PVA (Polyvinyl alcohol) som finns inbyggd i linsen och utlöses vid varje blinkning. En människa blinkar i genomsnitt 11,000 gånger per dag! För att veta mer om Dailies AquaComfort Plus Toric kontaktlinser, besök den officiella hemsidan.

Egenskaper - Dailies AquaComfort Plus Toric (90 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.80
DIA: 14.40
Förpacknings storlek: 90 linser
Bärtid: 1 dag
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 26 Dk/t
Vätskehalt: 69%
Produktnamn: Dailies AquaComfort Plus Toric
Cylinder extra styrka: från -0.75 till -1.75
Styrko skala: från -9.00 till +4.00
Linsmaterial: Nelfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

99%
410 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (3)

Har du en fråga?
Ewa Bakalis

Vad menas med cylinder och axel. Hur ska jag veta vad jag ska välja? Undrar Ewa

Svar info@alensa.se

Hej Ewa, Tack för din fråga. Cylinder och axel är två mått nödvändiga för att korrigera astigmatism. Cylindern är en extra korrigering som anger allvarligheten av astigmatism och har ett minusvärde uttryckt i steg om 2.25. Axeln är uttryckt i grader mellan 0° och 180°. Dessa två parametrar bör stå på ditt recept ifall det är så att du behöver toriska linser. Vi råder dig att konsultera med din optiker om du har några funderingar gällande dessa parametrar.

Johanna

Hej, hur vet man att man sätter in toriska linser åt rätt håll? Finns det någon märkning på Dailies AquaComfort plus toric?

Svar info@alensa.se

Hej Johanna, Tack för din fråga. Det är enkelt att veta vilket håll linserna ska vara åt eftersom de är hanteringsmärkta toriska linser med en OK markering på kanten av linsen. Dailies AquaComfort Plus Toric OK markering fungerar så att om du placerar linsen på fingret och du kan läsa OK från utsidan, så är linsen åt rätt håll.

Maria

Ja är i norra Lappland, betalar jag ett högre fraktpris om jag beställer Dailies Aquacomfort plus toric då?

Svar info@alensa.se

Hej Maria, Tack för din fråga. Nej du kan bo varsom helst i Sverige och ändå betala samma fraktkostnad på 39 kr. Om du dessutom beställer varor för över 500 kr, som Dailies AquaComfort Plus Toric 90 linser, ger vi dig fri frakt. Oavsett var du bor i landet.