Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

355 kr
96% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan torsdag 29.2. Välj värden
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
UPS EXPRESS (1–3 vardagar) 99 kr
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 129 kr
* Fri frakt för beställningar över 630 kr
Gåva värd upp till 75 kr på ordrar över 900 kr

Egenskaper - Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.70
Förpacknings storlek: 30 linser
DIA: 14.00
Bärtid: 1 dag
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 26 Dk/t
Vätskehalt: 69%
Produktnamn: Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Styrko skala: från -10.00 till +6.00
Add power: HI (MAX ADD +2.50), LO (MAX ADD +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Linsmaterial: Nelfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

96%
529 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (11)

Har du en fråga?
Pia Andersson

Jag har inte provat ut kontaktlinser hos optiker utan har bara info om styrkan på mina progressiva glasögon. Skulle det fungera med bara med hjälp av den styrkan?

Svar info@alensa.se

God dag! Tack för din fråga. Tyvärr kan du inte använda receptet för glasögonen för att köpa linser eftersom parametrarna sannolikt kommer att vara mycket olika. Det är väldigt viktigt att kontakta ögonläkaren för att mäta parametrarna för linserna och välja rätt typ/märke av linser.

Sussie

Jag är ny linsbärare och provar nu Aqua Comfort Plus Mulitfocal dagslinser. Jag har så svårt att se år vilket håll som är rätt! Min dotter har månadslinser, när hon visade såg jag direkt åt vilket håll de skulle sitta. Men dessa är kluriga tycker jag! Ser lika ut på båda hållen .. Någon som upplever samma? Något tips?

Christina Larsson

Jag har idag dailies total multifocal och undrar vad det är för skillnad på Dailies aquacomfort plus multifocal?

Svar info@alensa.se

Hej Christina, Tack för er fråga. Den största skillnaden mellan dem är det är olika vätskehalter, syre permeabilitet och material. Även BC och DIA har små skillander. Vi rekommenderar alltid att rådfråga en optiker innan byte av linser.

Maria Gunnarsson

Fick precis hem dessa i brevlådan och är supernöjd, men har alltid haft biofinity och ser nu att ni har dom i multifocal också, men där måste man veta om man ska ha D eller N....De här jag har idag fanns inte det att välja och jag ser jättebra i dessa, jag har -5,75 på båda och har ålderssynthet +2,50 antar att jag ska välja D då? Tar tacksamt emot hjälp i frågan! mvh Maria

Svar info@alensa.se

Hej Maria, tack för din fråga. Vissa progressiva linser har attribut D eller N - dominant öga (D)/ icke-dominant öga (N). Man kan själv enkelt ta reda på vilket öga som är dominant genom att titta med båda ögonen på ett litet föremål en bit bort. Sedan bildar man ett litet hål med handen, sträcker ut armen och tittar genom hålet. När man då blundar omväxlande med höger och vänster öga märker man vilket öga som ser föremålet genom hålet. Det ögat är det dominanta.

Annie

Hade tidigare multifocala air optik sen många år tillbaka, men på senare tid har ögonen känts grusiga och trötta när jag har linsen i och även när jag tagit ut dem. Optikern inte hittat något fel i ögonen Har specialdroppar men hjälper inte så mycket mer än för stunden. Kontorsarbetare och känner av när inomhusklimatet inte är tillräckligt bra eftersom mina linser reagerar direkt. Blir trött och orkar knappt se på skärmen. Testade att gå över till Dailies engångslinser för att se om det skulle göra någon skillnad. Och det har det gjort. En sån befrielse. Ögonen håller sig torra och inget grus i ögonen längre. Dock är endagslinser lite mjukare och klurigare att få in i ögat. Kan rekommenderar dessa endagslinser.

Karin

@Martin, hm ja, kanske ska göra det. Tack för svar ändå.

Martin

@Karin, om du började med ögondroppar kanske du kan behålla dina nuvarande månadslinser. Det gör att dina ögon inte torkar ut. Tips: köp 2 flaskor och ha en alltid i väskan.

Karin

@martin jag använder inte vanligtvis ögondroppar... Glömmer alltid att ta med dem.

Martin

@Karin, jag kan rekommendera DAC Plus Multifocal. Jag får också torra ögon och det blir bättre med endagslinser. Men jag behöver fortfarande använda ögondroppar, hur är det för dig?

Fru PK

Kolla alltid med din optiker innan du byter typ av linser

Karin

Jag brukar använda Biofinity Multifocal men blir så torr i ögonen i slutet av månaden. Jag tänkte att jag skulle testa progressiva endagslinser istället och se om jag slipper röda ögon. Någon som har testat Dailies aquacomfort plus multifocal och har ett omdöme om dem?