Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

276 kr
76%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 20.7.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 vardagar 49 kr
GLS
3–7 vardagar 39 kr
Smart alternativ

LAIM Moisture ögonspray har en banbrytande teknologi som kan tränga igenom ett stängt ögonlock till ögat och förse det med fukt.

Pris 159 kr
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

Dailies AquaComfort Plus Multifocal är endagslinser från Alcon (Ciba Vision) designade för att korrigera presbyopi. Presbyopi drabbar nästan alla i 40-årsåldern.

Precisionsdesign

Precision Profile teknologin ser till att det är en jämn övergång mellan olika optiska zoner i linsen. Den innersta delen av Dailies AquaComfort Plus Multifocal progressiva linser är skapad för att se bra på nära håll, medan yttre delen av linsen ger klar syn på längre avstånd. Ögat har en förmåga att anpassa sig och använda den zon av linsen som ger bäst fokus för olika avstånd. Denna teknologi förbättrar även kvaliteten på synen och hjälper till att hålla linsen på plats i ögat.

Fuktighet och komfort av hög kvalitet

En av de fuktighetsgivande smörjmedlen; HPMC (Hydroxypropyl methylcelulose), återfinnes i lösningen som Dailies AquaComfort Plus Multifocal endagslinser förvaras i. Dess effekt är omedelbart när kontaktlinsen börjar användas. De andra fuktighetsgivande ämnena, PEG (Polyethylene glycol) och PVA (Polivinyl alcohol) finns i kontaktlinsens material. Linsen utsöndrar PVA vid varje blinkning för att hålla ögonen fuktiga. En människa blinkar i genomsnitt 11,000 gånger per dag.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal sälj även i förpackningar om 90 linser.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -10.00 till +6.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Nelfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 69%
Syregenomsläppsförmåga: 26 Dk/t
Diameter: 14.0
UV-skydd: Nej
Volym: 30 linser
Tillverkare: Alcon
Baskurva: 8.7

Betyg

76%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (8)

Har du en fråga?

Kommentar

Maria Gunnarsson

Fick precis hem dessa i brevlådan och är supernöjd, men har alltid haft biofinity och ser nu att ni har dom i multifocal också, men där måste man veta om man ska ha D eller N....De här jag har idag fanns inte det att välja och jag ser jättebra i dessa, jag har -5,75 på båda och har ålderssynthet +2,50 antar att jag ska välja D då? Tar tacksamt emot hjälp i frågan! mvh Maria

Svar

info@alensa.se

Hej Maria, tack för din fråga. Vissa progressiva linser har attribut D eller N – dominant öga (D)/ icke-dominant öga (N). Man kan själv enkelt ta reda på vilket öga som är dominant genom att titta med båda ögonen på ett litet föremål en bit bort. Sedan bildar man ett litet hål med handen, sträcker ut armen och tittar genom hålet. När man då blundar omväxlande med höger och vänster öga märker man vilket öga som ser föremålet genom hålet. Det ögat är det dominanta.

Kommentar

Annie

Hade tidigare multifocala air optik sen många år tillbaka, men på senare tid har ögonen känts grusiga och trötta när jag har linsen i och även när jag tagit ut dem. Optikern inte hittat något fel i ögonen Har specialdroppar men hjälper inte så mycket mer än för stunden. Kontorsarbetare och känner av när inomhusklimatet inte är tillräckligt bra eftersom mina linser reagerar direkt. Blir trött och orkar knappt se på skärmen. Testade att gå över till Dailies engångslinser för att se om det skulle göra någon skillnad. Och det har det gjort. En sån befrielse. Ögonen håller sig torra och inget grus i ögonen längre. Dock är endagslinser lite mjukare och klurigare att få in i ögat. Kan rekommenderar dessa endagslinser.

Kommentar

Karin

@Martin, hm ja, kanske ska göra det. Tack för svar ändå.

Kommentar

Martin

@Karin, om du började med ögondroppar kanske du kan behålla dina nuvarande månadslinser. Det gör att dina ögon inte torkar ut. Tips: köp 2 flaskor och ha en alltid i väskan.

Kommentar

Karin

@martin jag använder inte vanligtvis ögondroppar... Glömmer alltid att ta med dem.

Kommentar

Martin

@Karin, jag kan rekommendera DAC Plus Multifocal. Jag får också torra ögon och det blir bättre med endagslinser. Men jag behöver fortfarande använda ögondroppar, hur är det för dig?

Kommentar

Fru PK

Kolla alltid med din optiker innan du byter typ av linser

Kommentar

Karin

Jag brukar använda Biofinity Multifocal men blir så torr i ögonen i slutet av månaden. Jag tänkte att jag skulle testa progressiva endagslinser istället och se om jag slipper röda ögon. Någon som har testat Dailies aquacomfort plus multifocal och har ett omdöme om dem?

PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top