Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)
Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser) - Alcon
Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser) Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser) Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

301 kr
Huvudattribut

fredag 15.12.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Maria Gunnarsson

Fick precis hem dessa i brevlådan och är supernöjd, men har alltid haft biofinity och ser nu att ni har dom i multifocal också, men där måste man veta om man ska ha D eller N....De här jag har idag fanns inte det att välja och jag ser jättebra i dessa, jag har -5,75 på båda och har ålderssynthet +2,50 antar att jag ska välja D då? Tar tacksamt emot hjälp i frågan! mvh Maria

info@alensa.se

Hej Maria, tack för din fråga. Vissa progressiva linser har attribut D eller N – dominant öga (D)/ icke-dominant öga (N). Man kan själv enkelt ta reda på vilket öga som är dominant genom att titta med båda ögonen på ett litet föremål en bit bort. Sedan bildar man ett litet hål med handen, sträcker ut armen och tittar genom hålet. När man då blundar omväxlande med höger och vänster öga märker man vilket öga som ser föremålet genom hålet. Det ögat är det dominanta.

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

Dailies AquaComfort Plus Multifocal är endagslinser från Alcon (Ciba Vision) designade för att korrigera presbyopi. Presbyopi drabbar nästan alla i 40-årsåldern.

Precisionsdesign

Precision Profile teknologin ser till att det är en jämn övergång mellan olika optiska zoner i linsen. Den innersta delen av Dailies AquaComfort Plus Multifocal progressiva linser är skapad för att se bra på nära håll, medan yttre delen av linsen ger klar syn på längre avstånd. Ögat har en förmåga att anpassa sig och använda den zon av linsen som ger bäst fokus för olika avstånd. Denna teknologi förbättrar även kvaliteten på synen och hjälper till att hålla linsen på plats i ögat.

Fuktighet och komfort av hög kvalitet

En av de fuktighetsgivande smörjmedlen; HPMC (Hydroxypropyl methylcelulose), återfinnes i lösningen som Dailies AquaComfort Plus Multifocal endagslinser förvaras i. Dess effekt är omedelbart när kontaktlinsen börjar användas. De andra fuktighetsgivande ämnena, PEG (Polyethylene glycol) och PVA (Polivinyl alcohol) finns i kontaktlinsens material. Linsen utsöndrar PVA vid varje blinkning för att hålla ögonen fuktiga. En människa blinkar i genomsnitt 11,000 gånger per dag.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -10.00 till +6.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Nelfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 69%
Syregenomsläppsförmåga: 26 Dk/t
Diameter: 14.0
UV-skydd: Nej
Volym: 30 linser
Tillverkare: Alcon
Baskurva: 8.7
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

301 kr Fler än 1000 st