Dailies AquaComfort Plus (90 linser)

489 kr
98% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 6.2. Välj värden
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Dailies AquaComfort Plus (30 linser)

Dailies AquaComfort Plus är nya endagslinser från Alcon. I jämförelse med dess föregångare, Focus Dailies All Day Comfort, har de en högre nivå av återfuktning, vilket gör dem bekvämare att använda.


Dailies AquaComfort Plus

Linsvätska med smörjmedlet HPMC

En utav fuktgivarna, smörjmedlet HPMC (Hydroxypropyl methylcelulose), återfinnes i Dailies AquaComfort Plus linslösning. Effekten kännas från första stund den appliceras på ögat. De andra fuktighetsgivande ämnena, PEG (Polyethylene glycol) och PVA (Polivinyl alcohol), återfinnes i linsens material. Ämnet PVA frigörs av linsen vid varje blinkning och en människa blinkar i snitt 11,000 gånger per dag.

Lätt att byta

Enligt tillverkaren har 95% av användarna kunnat byta från Focus Dailies All Day Comfort till Dailies AquaComfort Plus utan några problem. Bytet kan göras utan att rådfråga en ögonläkare.

Egenskaper - Dailies AquaComfort Plus (90 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.70
Förpacknings storlek: 90 linser
DIA: 14.00
Bärtid: 1 dag
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 26 Dk/t
Vätskehalt: 69%
Produktnamn: Dailies AquaComfort Plus
Styrko skala: från -15.00 till +8.00
Linsmaterial: Nelfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
UV-skydd: Nej
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

98%
1590 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (4)

Har du en fråga?
Jouko

Hej Hur länge håller linserna i öppnade förpackningar?

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för er fråga. Ifall förpackningen för den enstaka linsen är öppnad med linsen inte använd så håller den i någon dag så länge den fortfarande är täckt av vätska. Ifall det bara är förpackningen är öppnad håller linserna fram till utgångsdatumet som ni finner på boxen.

Martin

I egenskaper står max +6 men vallistan går till +8 vad gäller

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för er fråga. Det är upp till +8.00 som gäller. Tyvärr verkar vi ha skrivit fel värde i egenskaperna, vilket vi beklagar.

Norman

Hej, hur kommer det sig att ni inte har baskurva 8.6 och bara 8.7?

Svar info@alensa.se

Hej Norman, Tack för din fråga. Dailies AquaComfort Plus tillverkas enbart med en baskurva på 8.7, därför kan vi enbart erbjuda detta mått. Läs gärna mer på tillverkaren Alcons produktsida: https://www.myalcon.com/…meters.shtml. Om du letar efter endagslinser med en baskurva på 8.6 kan du kolla in Focus Dailies som också är från Alcon: http://www.alensa.se/…rt-90-linser, eller dessa endagslinser med baskurva 8.6: Biomedics 1 Day Extra, Biotrue ONEday, Miru 1 Day, Carl Zeiss Contact Day 1, SofLens Daily Disposable. Du hittar dem under våra endagslinser: http://www.alensa.se/…slinser.html

Michael

När jag söker på nätet e Dailies aquacomfort plus billigast här. Hur kan priserna vara så låga?

Svar info@alensa.se

Hej Michael, tack för din fråga. På Alensa.se stävar vi alltid efter att kunna erbjuda våra kunder de lägsta priserna. Vi kan hålla låga priser tack vare att vi sparar in på lokalkostnader, då vi enbart finns som e-handel, och köper in linser i större kvantiteter direkt från tillverkarna.