Carrera Carrera 130/S 06J/W6

1 459 kr
Huvudattribut

1 st. måndag 24.2.

Tom
Gratis leverans för denna produkt
1 459 kr

Alla varianter av denna produkt

Du kanske också gillar
Carrera Carrera 1004/S 2IK/HA
1 199 kr
Carrera Carrera 1004/S TI7/9O
1 229 kr
Carrera Carrera 116/S J5G/W4
1 229 kr
Carrera Carrera 119/S GTN/P9
1 119 kr
Carrera Carrera 127/S 6UB/HD
1 359 kr
Carrera Carrera 127/S I48/T4
1 379 kr
Carrera Carrera 127/S SCT/70
1 339 kr
1
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr

Om Carrera

Vill du vara originell och okonventionell? Låt ditt glasögon tala för sig själv och gör ett djärvt drag med Carreras linje med vågad design. Det kända italienska varumärket föreslår distinkta glasögon, oavsett om du föredrar dem rektangulära, runda eller kvadratiska.Om dessa glasögon

Formen är fyrkantig, en form som passar perfekt till personer med diamant, ovalt eller runda ansikten. Bågarnas färg är mestadels guld, något som definitivt kommer framhäva dina ansiktsdrag och ger en liten touch av sofistikering till din look! Glasfärgen är vinrött, vilket minskar bländning och förbättrar färgseende. Polarisering har lagts till i dessa solglasögon. Polariserade glas innehåller ett speciellt filter som blockerar intensivt reflekterat ljus, vilket i själva verket minskar reflexion och ger skydd för dina ögon. Dessa glasögon är lämpliga för bilkörning. De är utrustade med ett polariseringsfilter, vilket hjälper till att minska bländning och ljusreflektion. Materialet är främst tillverkat av metall, vilket är mycket slitstarkt och ger ett snygt och elegant utseende. Vill du se ifall dessa glasögonen passar just dig? Få en bättre titt med vårt virtuella test-verktyg!
Egenskaper
Tillverkare: Carrera
Genre: Kvinna, Man
Glasögon form: Kantiga
Ram färg: Guld
Färg på bågar: Guld
Linsfärg: Vinröd
Linseffekt: Polariserad
Material: Metall
Annan information: Double bridge
UV-skydd: 400
Medföljade tillbehör: Original glasögonfodral, Rengöringsduk
Typ av glasögon: Street fashion, Märkesglasögon, Glasögon för bilkörning

Originalprodukter

Vi säljer endast originala märken och produkter. När du beställer glasögon från Alensa, finns de redan på lager och levereras till dig på kortast möjliga tid. Vi strävar efter den mest kompletta kundnöjdheten. Om våra produkter inte har uppfyllt dina förväntningar, vänligen kontakta vår kundtjänst som arbetar för att uppnå bästa möjliga upplösning för just dig.

PayPal Maestro Master Card VISA VISA Electron DHL Klarna PostNord
Top