Bytesfodral för Vibrerande Linsasken - Blå

29 kr
95% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan torsdag 23.3. Välj värden
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Bytesfodral för Vibrerande Linsasken - Blå

Det interna fodralet är viktigt för att lagra dina kontaktlinser och passar perfekt i vår Vibrerande kontaktlinsask, vilket effektivt rengör tack vare den vibrerande rörelsen.

Fodralet inom din vibrerande linsask måste bytas regelbundet. Rekommendationerna varierar från varje månad till var tredje månad, och andra användare väljer ändå att byta fodralet när de öppnar en ny linsvätskeflaska. Oavsett din vana - välj ett fodral som passar direkt i {{getItemLinkPa­rams, 10972, det vibrerande ytterskalet}}. Det här fodralet är blått och det finns även i {{getItemLinkPa­rams, 10970, rosa}}, {{getItemLinkPa­rams, 10969, green}} och {{getItemLinkPa­rams, 10968, brun}}.

Asken är tillverkad av hållbart plast och den undre formen är utformad för att passa in i det vibrerande ytterhöljet. Denna aksen gör det enkelt att skilja mellan dina högra och vänstra lins.

Asken bör aldrig sköljas med kranvatten, och linserna bör aldrig förvaras i kranvatten. För att rengöra det ordentligt, skölj det med en ny dos linsvätska och låt den lufttorka på en ren plats.

Egenskaper - Bytesfodral för Vibrerande Linsasken - Blå

Tillbehör färg: Blå

Alla varianter av denna produkt

Betyg

95%
164 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer

Har du en fråga?