Biofinity Toric (6 linser)
Biofinity Toric (6 linser) - CooperVision
Biofinity Toric (6 linser) Biofinity Toric (6 linser) Biofinity Toric (6 linser) Biofinity Toric (6 linser)

Biofinity Toric (6 linser)

365 kr
Huvudattribut

måndag 19.2.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Filip

Jag köper alltid mina Biofinity toric linser på nätet och vill bara säga att jag blev imponerad av alensa.se, billiga linser med snabb leverans! Inte ofta man hittar det :)

Malin

Hej, jag behöver Biofinity toric med olika styrka fär vänster och höger öga. Hur vet man vilken lins som är för höger öga och vilken som är för vänster öga när man beställer?

info@alensa.se

Hej Malin, Tack för din fråga. Biofinity Toric är inte speciellt anpassade för höger eller vänster öga, utan du kan använda linserna på båda ögonen. Men när du börjat använda en lins i vänster och en i höger öga bör du ej blanda ihop dem pga bakterierna som kan samlas på linserna. Det som bestämmer vilken lins du använder till höger eller vänster öga beror på vilka styrkor du behöver på de olika linserna. Så var noga, när du köper Biofinity toric, vilka parametrar du beställer dem i.

Helen

Jag har använt dessa linser i mer än 5 år dygnet runt med byte var 30 dag, fungerar kanon för mig Bättre linser har jag aldrig haft. Mvh Helen

Lotta

#Klas det är nog skillad mellan olika personer. #Sara jag använder Biofinity Toric med utökad användning och det funkar jäätebra.

info@alensa.se

Hej Sara, tack för din fråga. Både Klas och Lotta har rätt i sina påståenden. Tillverkaren Coopervision säger att Biofinity Toric kan användas dygnet runt, men det kan vara en skillnad i olika optikers uttalanden. Det beror på att utökad användning av linser inte passar alla ögon. Vi rekommenderar därför att du alltid kollar med din ögonläkare innan du prövar utökad andvändning av Biofinity Toric.

Klas

#Sara min optiker sa att använda biofinity toric linserna dygnet runt. Att det kan skada ögonen.

Sara

Jag har astigmatism. Kan jag ha behålla biofinity toric dygnet runt i ögonen?

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Biofinity Toric (6 linser)

Biofinity Toric, från tillverkaren CooperVision, är mjuka kontaktlinser för dagligt bruk, skapade för att korrigera astigmatism. Biofinity Toric kan även användas som dygnetruntlinser i upp till 7 dagar och 6 nätter, utan att tas ur. Du bör alltid rådfråga din ögonläkare innan du börjar med utökad användning av linserna. Biofinity Toric kommer även i förpackning om 3 stycken kontaktlinser.

Skapade för bättre bekvämlighet

Biofinity Toric utlovar ett skarpt fokus. Tack vare Comfilcon A materialet och Aquaform-teknologin garanteras även en sällsynt hög syreupptillförel­seförmåga. Biofinity Toric ligger i toppen av toriska linser som finns på marknaden idag.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -10.00 till +8.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Material: Comfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Vätskehalt: 48%
Syregenomsläppsförmåga: 116 Dk/t
Diameter: 14.5
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Tillverkare: CooperVision
Baskurva: 8.7
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Biofinity Toric (6 linser)

Biofinity Toric (6 linser)

Biofinity Toric (6 linser)

365 kr Fler än 1000 st