Upprepa din senaste beställning
Tom

Biofinity Toric (6 linser)

365 kr
Finns i lager
Fri frakt
Gratis gavor
Biofinity Toric (6 linser)
191 röstande kunder
Huvudattribut

onsdag 18.10.

Rengörare
Tom

Biofinity Toric (6 linser)

Biofinity Toric, från tillverkaren CooperVision, är mjuka kontaktlinser för dagligt bruk, skapade för att korrigera astigmatism. Biofinity Toric kan även användas som dygnetruntlinser i upp till 7 dagar och 6 nätter, utan att tas ur. Du bör alltid rådfråga din ögonläkare innan du börjar med utökad användning av linserna. Biofinity Toric kommer även i förpackning om 3 stycken kontaktlinser.

Skapade för bättre bekvämlighet

Biofinity Toric utlovar ett skarpt fokus. Tack vare Comfilcon A materialet och Aquaform-teknologin garanteras även en sällsynt hög syreupptillförel­seförmåga. Biofinity Toric ligger i toppen av toriska linser som finns på marknaden idag.

Egenskaper

Styrkeomfång: från -10.00 till +8.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Material: Comfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Vätskehalt: 48%
Syregenomsläppsförmåga: 116 Dk/t
Diameter: 14.5
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Tillverkare: CooperVision
Baskurva: 8.7

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

 • Filip

  Jag köper alltid mina Biofinity toric linser på nätet och vill bara säga att jag blev imponerad av alensa.se, billiga linser med snabb leverans! Inte ofta man hittar det :)

  Kommentar skickad 28.07.2016
 • Malin

  Hej, jag behöver Biofinity toric med olika styrka fär vänster och höger öga. Hur vet man vilken lins som är för höger öga och vilken som är för vänster öga när man beställer?

  Kommentar skickad 25.04.2016
 • info@alensa.se

  Hej Malin, Tack för din fråga. Biofinity Toric är inte speciellt anpassade för höger eller vänster öga, utan du kan använda linserna på båda ögonen. Men när du börjat använda en lins i vänster och en i höger öga bör du ej blanda ihop dem pga bakterierna som kan samlas på linserna. Det som bestämmer vilken lins du använder till höger eller vänster öga beror på vilka styrkor du behöver på de olika linserna. Så var noga, när du köper Biofinity toric, vilka parametrar du beställer dem i.

  Kommentar skickad 26.04.2016
 • Helen

  Jag har använt dessa linser i mer än 5 år dygnet runt med byte var 30 dag, fungerar kanon för mig Bättre linser har jag aldrig haft. Mvh Helen

  Kommentar skickad 15.02.2016
 • Lotta

  #Klas det är nog skillad mellan olika personer. #Sara jag använder Biofinity Toric med utökad användning och det funkar jäätebra.

  Kommentar skickad 05.02.2016
 • info@alensa.se

  Hej Sara, tack för din fråga. Både Klas och Lotta har rätt i sina påståenden. Tillverkaren Coopervision säger att Biofinity Toric kan användas dygnet runt, men det kan vara en skillnad i olika optikers uttalanden. Det beror på att utökad användning av linser inte passar alla ögon. Vi rekommenderar därför att du alltid kollar med din ögonläkare innan du prövar utökad andvändning av Biofinity Toric.

  Kommentar skickad 05.02.2016
 • Klas

  #Sara min optiker sa att använda biofinity toric linserna dygnet runt. Att det kan skada ögonen.

  Kommentar skickad 05.02.2016
 • Sara

  Jag har astigmatism. Kan jag ha behålla biofinity toric dygnet runt i ögonen?

  Kommentar skickad 05.02.2016

Logga in