Biofinity Toric (6 linser)

389 kr
98% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 3.4. Välj värden
Lägg till 56 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
56 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Biofinity Toric kontaktlinser

Biofinity Toric är kontaktlinser för korrigering av astigmatism producerade av CooperVision. Denna förpackning innehåller 3 linser. Dessamjuka toriska kontaktlinser är en särskilt framgångsrik produkt av CooperVision, inte bara när det gäller komfort och hälsa, men också när det gäller optiska egenskaper.

Coopervision Aquaform technology ikon Biofinity Toric har en Aquaform® Technology. Denna innovativa teknik kombinerar material på ett unikt sätt och låser vatten i linsen. Aquaform® möjliggör en hög syreöverförbarhet samtidigt som linserna behåller fuktighet, mjukhet och flexibelitet.

CooperVision Optimized Toric Lens Geometry ikon Their special Optimized Toric Lens Geometry™ säkerställer att linserna anpassar sig till ögat och alltid är riktade på rätt sätt. Denna typ av design ger tre viktiga fördelar för användare med astigmatism: krispighet och tydlig syn, en stabil passform och komfort hela dagen.

Coopervision utökad användningsikon Biofinity månadslinser är avsedda för daglig användning, men är även lämpliga för tillfällig utökad användning. De kan bäras kontinuerligt i 30 dagar och 29 nätter. Denna användningsmetod bör dock alltid först godkännas av en ögonspecialist eller optiker.


Denna produkt finns även tillgänglig i en förpackning om 3 linser.

För dem med högre recept på astigmatism erbjuder vi också Biofinity XR Toric, som tillverkas i ett bredare spektrum av parametrar.

Egenskaper - Biofinity Toric (6 linser)

Tillverkare: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Förpacknings storlek: 6 linser
Syre permeabilitet: 116 Dk/t
Utgång: 12 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Vätskehalt: 48%
Produktnamn: Biofinity Toric
Linsmaterial: Comfilcon A
Cylinder extra styrka: från -0.75 till -2.25
Styrko skala: från -10.00 till +8.00
UV-skydd: Nej
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

98%
677 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (8)

Har du en fråga?
Fanny

vad är det för skillnad på biofinity och biofinity toric?

Svar info@alensa.se

Hej Fanny,

Tack för din fråga. Biofinity Toric är skapade för att korrigera astigmatism (då måste man fylla i cylinder och ax). Biofinity är sfäriska linser (man fyller i bara styrka). Du kan hitta dessa mått på din recept.

Lina

Hejsan! Levererar ni till Danmark också?

Svar info@alensa.se

Hej,

För en leverans till Danmark, vänligen beställ på https://www.alensa.dk/. Tack.

Filip

Jag köper alltid mina Biofinity toric linser på nätet och vill bara säga att jag blev imponerad av alensa.se, billiga linser med snabb leverans! Inte ofta man hittar det :)

Malin

Hej, jag behöver Biofinity toric med olika styrka fär vänster och höger öga. Hur vet man vilken lins som är för höger öga och vilken som är för vänster öga när man beställer?

Svar info@alensa.se

Hej Malin, Tack för din fråga. Biofinity Toric är inte speciellt anpassade för höger eller vänster öga, utan du kan använda linserna på båda ögonen. Men när du börjat använda en lins i vänster och en i höger öga bör du ej blanda ihop dem pga bakterierna som kan samlas på linserna. Det som bestämmer vilken lins du använder till höger eller vänster öga beror på vilka styrkor du behöver på de olika linserna. Så var noga, när du köper Biofinity toric, vilka parametrar du beställer dem i.

Helen

Jag har använt dessa linser i mer än 5 år dygnet runt med byte var 30 dag, fungerar kanon för mig Bättre linser har jag aldrig haft. Mvh Helen

Lotta

#Klas det är nog skillad mellan olika personer. #Sara jag använder Biofinity Toric med utökad användning och det funkar jäätebra.

Svar info@alensa.se

Hej Sara, tack för din fråga. Både Klas och Lotta har rätt i sina påståenden. Tillverkaren Coopervision säger att Biofinity Toric kan användas dygnet runt, men det kan vara en skillnad i olika optikers uttalanden. Det beror på att utökad användning av linser inte passar alla ögon. Vi rekommenderar därför att du alltid kollar med din ögonläkare innan du prövar utökad andvändning av Biofinity Toric.

Klas

#Sara min optiker sa att använda biofinity toric linserna dygnet runt. Att det kan skada ögonen.

Sara

Jag har astigmatism. Kan jag ha behålla biofinity toric dygnet runt i ögonen?