Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal (6 linser)

559 kr
Huvudattribut

måndag 19.3.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
  Smart alternativ
TopVue Air Multifocal (6 linser) Pris 498 kr Spara 61 kr VISA
Smart alternativ
Peter

Biofinity progressiva linser funkar bra för mig, aldrig haft problem, jag ser lika bra på kort och långt avstånd.

Victor

Jag brukar köpa Biofinity multifocal på Lensway, har ni också en lägsta pris-garanti?

info@alensa.se

Hej Victor, Tack för din fråga. För att kunna erbjuda Biofinity Multifocal till bästa pris erbjuder vi en prisgaranti. Du kan läsa mer här: http://www.alensa.se/…garanti.html. Eller ring till vår kunniga kundtjänst: +46 844 68 36 23

Petra

Vad för design har Biofinity multifocal? Vad är skillnaden på N och D i extra styrkan?

info@alensa.se

Hej Petra, Tack för din fråga. Biofinity Multifocal har en design med olika optiska zoner i linserna, för att kunna ge bra syn på både nära och långt avstånd. I den extra styrkan kan du med Biofinity Multifocal välja D eller N-styrka, vilket innebär vilken placering de optiska zonerna har i linsen. Med en D-styrka ligger den optiska zonen för långt avstånd i mitten av linsen, medan för N-styrka ligger den optiska styrkan för kort avstånd i mitten av linsen. Läs mer om Biofinity Multifocal design på CooperVisions hemsida: http://coopervision.com/…s-technology

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal är progressiva linser från CooperVision, tillverkad för att korriger presbyopi (eller ålderssynthet). De är även tillgängliga i paket om 3 st Biofinity Multifocal linser.

Aquaform® Comfort Science™ teknologin

Tack vare denna teknologi kan Biofinity Multifocal bibehålla fuktigheten längre samt hjälpa till vid åldersrelaterade problem såsom torra ögon. De innehåller ett fukthetsgivande ämne som gör att du slipper använda ögondroppar i och med att kontaktlinserna är i toppklass på att behålla vätska och minska risken för torra ögon.

Synfelet Presbyopia

Presbyopi är ett synfel som ofta uppkommer när du åldras och gör att en redan närsynt person även blir översynt (samt tvärtom), vilket kan gör det svårt att läsa tidningen eller att se i dämpat ljus. Något som kan påverka ens dagliga liv. Biofinity Multifocal gör det möjligt att åter få en klar syn och ett bra fokus på alla avstånd.

Balanced Progressive™ teknologin

Den viktigaste faktorn hos en högkvalitativ kontaktlins är att ge skarp syn, oavsett avstånd. Teknologin som är framtagen av CooperVision kombinerar två olika optiska designer som försäkrar tydligt focus på nära och långt avstånd.

Feedback från användare

I jämförelse med PureVision Multi-Focal kontaktlinser är Biofinity Multifocal lättare att sätta in och ta ur ögonen. Biofinity Multifocal erbjuder även en bättre syn på nära håll i jämförelse med kontaktlinserna Air Optix Aqua Multifocal.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -10.00 till +6.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Material: Comfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Vätskehalt: 48%
Syregenomsläppsförmåga: 142 Dk/t
Diameter: 14.0
Volym: 6 linser
Tillverkare: CooperVision
Baskurva: 8.6
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal (6 linser)

559 kr Fler än 800 st