Biofinity (6 linser)

339 kr
100% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 24.6. Välj värden
Ange parametrar för andra ögat
Lägg till 75 kr 56 kr
Personlig upphämtning - butiker och boxar (2–3 vardagar) 29 kr *
FedEx Express (1–2 vardagar) 109 kr
Budbee - Hemleverans - kurir (2–3 vardagar) 65 kr *
UPS Express (1–2 vardagar) 89 kr
* Fri frakt för beställningar över 630 kr
Gåva värd upp till 95 kr på ordrar över 900 kr

Egenskaper - Biofinity (6 linser)

Tillverkare: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Förpacknings storlek: 6 linser
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 160 Dk/t
Bärtid: 30 dagar
Vätskehalt: 48%
Produktnamn: Biofinity
Linsmaterial: Comfilcon A
Styrko skala: från -12.00 till +8.00
UV-skydd: Nej
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

100%
32 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (14)

Har du en fråga?
Maria Nilsson

Varför kan jag inte ändra BC värdet, diameter värdet, CYL värdet eller Ax värdet? Det har jag kunnat göra tidigare. Brukar beställa Biofinity månadslinser, 6 pack.

Svar info@alensa.se
Hej! Tack för din fråga. Om du har CYL och AX värden på ditt recept betyder det att du behöver linser för astigmatism.

Du kan hitta Biofinity Toric här.

Linda Bäcksten

Hej! Undrar om dessa linser motsvarar de jag köper hos Specsavers. De heter Easyvision och jag lägger till low för att få dem progressiva. Easyvision orba multifocal low. Mvh Linda Bäcksten

Svar info@alensa.se

Hej, Linda! Tack för din fråga. Om du menar Easyvision Monthly Opteyes Multifocal, då motsvarar dem Biofinity Multifocal. Linserna på denna sida är inte progressiva. Biofinity Multifocal kan du hitta här https://www.alensa.se/…cal-3-linser. Om du inte är säker på att du har valt korrekta linser, kan du alltid sända oss ditt recept från optikern till info@alensa.si.

Neta

Var skriver jag in ADD för min beställning? Det står ADD +2,00 D på mina

Svar info@alensa.se

You need Bifofinity Multifocal https://www.alensa.se/…cal-3-linser

Mikael

Varför är dessa linser 54kr dyrare då jag kommer till sidan via Facebook än om jag kommer via Chrome?! Hjälper ju inte att locka med 10% rabatt. Är det ens lagligt att göra så?

Kenneth

Hej, mina nuvarande linser har jag diameter 14,2 kan man använda era som är 14,0??

Svar info@alensa.se

Hej,

Du kan prova linserna med 14,0 diameter, och det kan gå bra för dig. Men alla ögon är unika och även den här lilla skillnaden kan påverka, så är det alltid bäst att fråga från din optiker innan du beställer linser med nya parametrar.

MVH, Alensa kundtjänst

Martin

Hej! Blev lite konfunderad då ni skriver "utökat bruk i upp till 7 dagar oh 6 nätter" Vad menar ni med detta? Är inte detta Biofinitys 30 dagars dygnetrunt-linser? Byter nämligen ut "Dyrsam" och deras egenbrandade EyeQ-lins (Coopervision Biofinity) mot er från och med nu. Fasen va prisvärda ni är, men hoppas förstås jag jämfört och beställt rätt! Tacksam för svar! /Martin

Svar info@alensa.se

Hej Martin!

Om det är godkänt med din optiker så kan du ha kvar linserna i 7 dagar och 6 nätter. I slutet av den 7e dagen, så bör du ta ur dem, rengöra dem med linsvätska och lägga dem i ett linsetui med ny färsk linsvätska. Efter det så bör du sova en natt utan dem och dagen efter kan du sätta in samma linser igen. :)

Hoppas det hjälpte Martin och tack för de fina orden!

/Fredrik

Farah

Hej, Jag har varit hos Synoptik i Stockholm och de har rekommenderat Comfilcon A månadslinser, är de samma som Biofinity ? Tack!

Svar info@alensa.se

Hej Farah, Tack för din fråga. Comfilcon A är en typ av silikonhydrogel-material som används i kontaktlinser som Biofinity månadslinser.

Petter

För att få ett bättre pris brukar jag köpa linser billigt på nätet. Jag gjorde en beställning på Biofinity linser som jag inte betalade och nu kan jag inte hitta den, hur gör jag?

Svar info@alensa.se

Hej Petter, Tack för din fråga. Du hittar enkelt din beställning om du loggar in på ditt Alensa-konto, med lösenordet som du fått på din mailadress. Du kan välja att slutföra och köpa biofinity linserna under Mina Beställningar. Om du får problem, hör gärna av dig till vår kundtjänst.

Mia

#Marko, jag älskar Biofinity linserna. Jag har testat massa olika linser, allt från proclear till frequency till acuvue Oasys men inget kändes helt rätt för mig. Sen föreslog min optiker att jag skulle testa Biofinity och jag är förvånad hur perfekta de är för mig. Vilken skärpa! Jag kan till och med sova med Biofinity linserna!

Björn

#Marko, jag använde Acuvue linser tidigare, tills min optiker rekommenderade att jag skulle testa Biofinity, för att de har bättre optisk skärpa. Jag fick en klar syn med linserna, men de gjorde mina ögon röda och trötta. Jag gick tillbaka till Acuvue linser efter 1 månad.

Marko

Hej, Jag söker linser för mycket torra ögon, är Biofinity linser ett bra allternativ? Har någon sammma problem med torra ögon och använder Biofinity?

Svar info@alensa.se

Hej Marko, Tack för din fråga. Linser passar olika bra för olika personers ögon. Men Biofinity har en hög vätskehalt och en så pass hög syretillförsel att de kan användas som dygnetruntlinser. En hög syretillförsel motverkar torra ögon. Om du söker en recension av Biofinity kan du kolla in den här som gör en jämnförese med Acuvue Oasys: http://lenseyes.com/…cuvue-oasys/. Om du har extra torra ögon rekommenderar vi att du provar att tillföra extra fukt med ögondroppar, tex. ögondropparna HYLO-COMOD eller Systane hydration som är framtagna för torra och känsliga ögon: http://www.alensa.se/…onspray.html. Vi erbjuder dig biofinity linser billigt direkt i vår webbutik och vi har dem även i förpackningar med linsvätska till extrapris: http://www.alensa.se/…atska-360-ml

Isabelle

En fråga. Har Biofinity UV skydd? Skyddar dom mot solen?

Svar info@alensa.se

Hej Isabelle, tack för din fråga. Tyvärr har Biofinity kontaktlinser inte något UV-skydd. Däremot har månadslinserna Avaira, också från CooperVision, ett inbyggt UV-filter: www.alensa.se/avaira-6-linser Du bör dock alltid bära solglasögon som kompliment, då linserna enbart täcker en del av ögat.

Hanna

CooperVision gör linser av kvalité, är helt nöjd med mina Biofinity kontaktlinser!

Beyema

Har redan använt de här linserna i 3 år. Här hittade jag dem till de lägsta priserna, speciellt när de kommer med en rabatt!