Biofinity (6 linser)

249 kr
90%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 20.7.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 vardagar 49 kr
GLS
3–7 vardagar 39 kr
Smart alternativ

TopVue Air är månadslinser från TopVue, skapade av den senaste silikon-hydrogelen, med fördelar som en vätskehalt på 45% och hög syretillförsel. Säljs i 6-pack.

Pris 225 kr Spara 24 kr
Smart alternativ
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

Biofinity (6 linser)

Biofinity månadslinser från CooperVision är framtagna för dagligt, samt utökat bruk. Det är 6 stycken linser per box. Linserna kommer även i förpackningar om 3 st Biofinity.

Möjliga för kontinuerligt bruk

Biofinity linser är anpassade för kontinuerligt bruk i upp till 7 dagar och 6 nätter. Du bör dock alltid rådfråga din optiker innan du börjar med fortsatt användning av linserna.

Biofinity kvalitéer

Den asfäriska ytan ökar de optiska egenskaperna hos Biofinity, som att se bättre i dämpat ljus, samt korrigera lättare versioner av astigmatism och presbyopi. Den rundade designen på linsens ytterkant ger högre komfort och reducerar färgdefekterna, något som kan uppstå i skarven mellan linsen och ögat. Biofinitys multifacetterade ytan gör att trycket fördelas jämnt över ögat och ökar komforten av linserna.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 24 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Material: Comfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Vätskehalt: 48%
Syregenomsläppsförmåga: 160 Dk/t
Diameter: 14.0
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Tillverkare: CooperVision
Baskurva: 8.6

Betyg

90%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (11)

Har du en fråga?

Kommentar

Mikael

Varför är dessa linser 54kr dyrare då jag kommer till sidan via Facebook än om jag kommer via Chrome?! Hjälper ju inte att locka med 10% rabatt. Är det ens lagligt att göra så?

Kommentar

Kenneth

Hej, mina nuvarande linser har jag diameter 14,2 kan man använda era som är 14,0??

Svar

info@alensa.se

Hej,

Du kan prova linserna med 14,0 diameter, och det kan gå bra för dig. Men alla ögon är unika och även den här lilla skillnaden kan påverka, så är det alltid bäst att fråga från din optiker innan du beställer linser med nya parametrar.

MVH, Alensa kundtjänst

Kommentar

Martin

Hej! Blev lite konfunderad då ni skriver "utökat bruk i upp till 7 dagar oh 6 nätter" Vad menar ni med detta? Är inte detta Biofinitys 30 dagars dygnetrunt-linser? Byter nämligen ut "Dyrsam" och deras egenbrandade EyeQ-lins (Coopervision Biofinity) mot er från och med nu. Fasen va prisvärda ni är, men hoppas förstås jag jämfört och beställt rätt! Tacksam för svar! /Martin

Svar

info@alensa.se

Hej Martin!

Om det är godkänt med din optiker så kan du ha kvar linserna i 7 dagar och 6 nätter. I slutet av den 7e dagen, så bör du ta ur dem, rengöra dem med linsvätska och lägga dem i ett linsetui med ny färsk linsvätska. Efter det så bör du sova en natt utan dem och dagen efter kan du sätta in samma linser igen. :)

Hoppas det hjälpte Martin och tack för de fina orden!

/Fredrik

Kommentar

Farah

Hej, Jag har varit hos Synoptik i Stockholm och de har rekommenderat Comfilcon A månadslinser, är de samma som Biofinity ? Tack!

Svar

info@alensa.se

Hej Farah, Tack för din fråga. Comfilcon A är en typ av silikonhydrogel-material som används i kontaktlinser som Biofinity månadslinser.

Kommentar

Petter

För att få ett bättre pris brukar jag köpa linser billigt på nätet. Jag gjorde en beställning på Biofinity linser som jag inte betalade och nu kan jag inte hitta den, hur gör jag?

Svar

info@alensa.se

Hej Petter, Tack för din fråga. Du hittar enkelt din beställning om du loggar in på ditt Alensa-konto, med lösenordet som du fått på din mailadress. Du kan välja att slutföra och köpa biofinity linserna under Mina Beställningar. Om du får problem, hör gärna av dig till vår kundtjänst.

Kommentar

Mia

#Marko, jag älskar Biofinity linserna. Jag har testat massa olika linser, allt från proclear till frequency till acuvue Oasys men inget kändes helt rätt för mig. Sen föreslog min optiker att jag skulle testa Biofinity och jag är förvånad hur perfekta de är för mig. Vilken skärpa! Jag kan till och med sova med Biofinity linserna!

Kommentar

Björn

#Marko, jag använde Acuvue linser tidigare, tills min optiker rekommenderade att jag skulle testa Biofinity, för att de har bättre optisk skärpa. Jag fick en klar syn med linserna, men de gjorde mina ögon röda och trötta. Jag gick tillbaka till Acuvue linser efter 1 månad.

Kommentar

Marko

Hej, Jag söker linser för mycket torra ögon, är Biofinity linser ett bra allternativ? Har någon sammma problem med torra ögon och använder Biofinity?

Svar

info@alensa.se

Hej Marko, Tack för din fråga. Linser passar olika bra för olika personers ögon. Men Biofinity har en hög vätskehalt och en så pass hög syretillförsel att de kan användas som dygnetruntlinser. En hög syretillförsel motverkar torra ögon. Om du söker en recension av Biofinity kan du kolla in den här som gör en jämnförese med Acuvue Oasys: http://lenseyes.com/…cuvue-oasys/. Om du har extra torra ögon rekommenderar vi att du provar att tillföra extra fukt med ögondroppar, tex. ögondropparna HYLO-COMOD eller Systane hydration som är framtagna för torra och känsliga ögon: http://www.alensa.se/…onspray.html. Vi erbjuder dig biofinity linser billigt direkt i vår webbutik och vi har dem även i förpackningar med linsvätska till extrapris: http://www.alensa.se/…atska-360-ml

Kommentar

Isabelle

En fråga. Har Biofinity UV skydd? Skyddar dom mot solen?

Svar

info@alensa.se

Hej Isabelle, tack för din fråga. Tyvärr har Biofinity kontaktlinser inte något UV-skydd. Däremot har månadslinserna Avaira, också från CooperVision, ett inbyggt UV-filter: www.alensa.se/avaira-6-linser Du bör dock alltid bära solglasögon som kompliment, då linserna enbart täcker en del av ögat.

Kommentar

Hanna

CooperVision gör linser av kvalité, är helt nöjd med mina Biofinity kontaktlinser!

Kommentar

Beyema

Har redan använt de här linserna i 3 år. Här hittade jag dem till de lägsta priserna, speciellt när de kommer med en rabatt!

PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top