Biofinity (3 linser)

175 kr
98% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan fredag 19.7. Välj värden
Ange parametrar för andra ögat
Lägg till 75 kr 56 kr
Personlig upphämtning - butiker och boxar (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
UPS Express (1–2 vardagar) 89 kr
DHL Express (1–2 vardagar) 129 kr
* Fri frakt för beställningar över 630 kr
Gåva värd upp till 95 kr på ordrar över 900 kr

Egenskaper - Biofinity (3 linser)

Tillverkare: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Förpacknings storlek: 3 linser
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 160 Dk/t
Bärtid: 30 dagar
Vätskehalt: 48%
Produktnamn: Biofinity
Linsmaterial: Comfilcon A
Styrko skala: från -12.00 till +8.00
UV-skydd: Nej
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

98%
2142 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (6)

Har du en fråga?
Anna

Hej jag tycker Biofinity är bra linser men där står inte vilket som är höger el vänster öga när man ska beställa. Är det först höger öga sen när det står parametrar för nästa är det vänster?

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Det spelar ingen roll vilken öga det är eftersom linsform är samma för alla linser. Det som är viktigt är dina parametrar. Annars är linserna identiska.

Mona igen

Hej Varför är det inte samma linser som de som säljs hos optiker? Min syster har dessa och använder dem 30 dagar utan att ta ut, hon köpte i fysisk butik. Jag googlade linserna efter svaret ni skrev och läste på Cooper Visions sida. Det verkar även där att man kan ha dem i länge och de ligger hos andra linssäljare i kategorin på dygnet-runt. Är det inte original? Vem har fel?

Svar info@alensa.se

Hej igen, du har helt rätt i din kommentar, var lite för snabb med att svara dig. Det är nämligen så att det finns två olika rekommentationer, en för EU och en för USA, detta för att USA ofta har hårdare reglering. Så på Cooper Visions Amerikanska hemsida rekomenderar de 6 nätter/7 dagar, men som du nämnt så är de godkända för 29 nätter/ 30 dagar i EU och på den svenska hemsidan. Vi säljer enbart orginal från riktiga återförsäljare. Men återigen så rekommenderar vi alltid att prata med sin optiker innan ett sånt här byte. Vi ber om ursäkt felaktig information tidigare. /Alensa

Mona

Jag har använt Purevision2 sen de först tillverkades, innan dess använde jag Purevision. Jag har de i alltid, dygnet runt. När 30 dagar gått så slänger jag dem och tar ett par nya. Går dessa, Biofinity, göra med på samma sätt? Alltså är de menade att kunna ha i så pass länge?

Svar info@alensa.se

Hej Mona, tack för din fråga. För det första är det alltid bäst att rådfråga sin ögonläkare vid byte av linser och för utökat bruk. Men, med dessa Biofinity linser är det bara rekommenderat att använda upp till 6 nätter/7 dagar med utökat bruk. Det är alltså inte menade att ha i lika länge som Purevision2, då de är godkända för 30 dagar och nätter.

Tove

@Hanna Jag har använt Biofinity linser sedan 2 år, inan hade ja Proclear, men de här är så mycket bättre. Jag kan dessutom behålla dem i ett par dagar när jag sover. Perfekt för oväntade bortanätter. Dessutom kommer biofinity till ett billigt pris för deras kvalitet, uppskattat för en student.

Hanna

Jag är ny med kontaktlinser, men har burit glaögon i flera år.min optiker har rekommenderat Biofinity fån Coopervision åt mig. Tänkte bara höra om någon har en bra review eller egen upplevelse av dem?

Svar info@alensa.se

Hej Hanna, Tack för din fråga. Vi rekommenderar alltid att du som ny linsbärare följer din optikers råd till att börja med. Om de linserna inte fungerar, går tillbaka och låt din optiker rekommendera dig ett nytt par. Om du söker en bra review om Biofinity linser kan du kolla in den här: https://www.youtube.com/watch?…

Aron

Hur ändrar jag Baskurvan från 8,6 till 8,4?

Svar info@alensa.se

Hej Aron, Tack för din fråga. Tyvärr tillverkas Biofinity enbart med Baskurva 8.6 och därför är det inte möjligt att ändra den.