Betalningsmetoder

Hur du betalar din order

Du kan välja följade betalningsmetoder, för att slutföra din order:

  • Kredit- eller betalkort: Visa, Visa Electron, Mastercard or Maestro
  • PayPal
  • Klarna Checkout
  • Presentkupong

Säker betalning

Vi försäkrar dig om att alla betalningar utförs på ett säkert och säkert sätt. Dina personliga uppgifter kommer endast användas för att fastställa betalningen och kommer inte att vidarebefordras till tredje part.

Betalning online

Om du väljer att betala online, via kredit- eller betalkort, kommer du att dirigeras till vår partners säkra webbsida, där du kan ange dina uppgifter för att genomföra betalningen. All information du anger här är säkert krypterad. Observera att den här betalningslänken endast är aktiv en begränsad tid. Om tiden har löpt ut måste du gå tillbaka till ditt personliga konto på vår hemsida och försöka att betala igen. Om du väljer PayPal som betalningsmetod, kommer du bli omdirigerad till PayPals egna betalningssida.

Betalning med en presentkupong

Betalning med en presentkupong är endast möjlig med en kupong som köpts i e-butiken Alensa.se. När du betalar med din kupong anger du kupongens unika kod i fältet för rabattkoden i varukorgen. Kupongen kan endast användas för ett engångsköp, till hela beloppet. Om köpets värde överstiger kupongens värde betalar du endast mellanskillnaden. Du kan betala för alla varor eller tjänster som erbjuds i e-butiken med en kupong.

Problem med betalning

  • Kolla först ditt bank- eller PayPalkonto för att se ifall betalningen har gått igenom och dubbellkolla det inte var några tekniska problem med din betalning.
  • Om din betalning gick igenom, men står fortfarande som obetald i vårt system, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@alensa.se , så vi kan bekräfta betalningen med vår ekonomiavdelning.
  • Ifall problem uppstår på betalningssidan, gå in på ditt Alensakonto från en annan webbläsare eller annan enhet.