Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (6 linser)

495 kr
98% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan torsdag 9.2. Välj värden
Lägg till 56 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
56 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism Toriska kontaktlinser


Air Optix Plus HydraGlyde Astigmatism

Dessa månadslinser är gjorda av silikon-hydrogel och är designade för att korrigera astigmatism med en cylinder och axel-värde. Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism har ett vänligt höt värde av syre genomsläpp, och har en svag blå färg för lättare hantering.

Designen av dessa linser garanterar en bekväm passform och en stabil position i ögat. Du kan vara säker att din syn kommer vara skarp hela dagen. Förpackningen innehåller 3 linser.

Air Optix Hydraglyde for Astigmatism är månadslinser som har godkänts för utökat bruk av Alcon. Observera, innan användning av linserna för utökat bruk, konsultera med din optiker.

Precision Balance 8|4 Design AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for Astigmatism månadslinser har en speciell utformning som anpassar sig till dina ögons unika form och hjälper dig att få klar och skarp syn.

Moisture Matrix AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser drar nytta av HydraGlyde™ Moisture Matrix-tekniken, som hjälper till att hålla linsen kontinuerligt fuktig för varaktig återfuktning hela dagen — från början och till slutet av användningen.

SmartShield Technologie Obehag bör aldrig vara en del av din upplevelse av kontaktlinser. Därför har AIR OPTIX™ kontaktlinser SmartShield™-teknik som hjälper till att skydda dina linser från irriterande avlagringar hela månaden.

Egenskaper - Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (6 linser)

Tillverkare: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.70
Förpacknings storlek: 6 linser
Syre permeabilitet: 108 Dk/t
Utgång: 12 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Vätskehalt: 33%
Produktnamn: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Cylinder extra styrka: från -0.75 till -2.25
Styrko skala: från -10.00 till +6.00
Linsmaterial: Lotrafilcon B
UV-skydd: Nej
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

98%
348 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (1)

Har du en fråga?
Mikael E

Hej Använt proclear tonic innan , samt kollar nu på mellan dessa 2, då jag får torra ögon av min sort idag Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism Samt Biofinity Vilka är att föredra?

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Vi rekommenderar att du alltid kontaktar din optiker för att välja korrekta linser speciellt om du har torra ögon. Om du redan har receptet från din optiker kan du mejla vår kundtjänst info@alensa.se och vi ska hjälpa dig att välja vad är bättre för dig.