Air Optix plus HydraGlyde (6 linser)

325 kr
96%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 20.7.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 vardagar 49 kr
GLS
3–7 vardagar 39 kr
Smart alternativ

TopVue Air är månadslinser från TopVue, skapade av den senaste silikon-hydrogelen, med fördelar som en vätskehalt på 45% och hög syretillförsel. Säljs i 6-pack.

Pris 225 kr Spara 100 kr
Smart alternativ
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

Air Optix Plus HydraGlyde (6 linser)

Från Alcon kommer den nya innovativa silikonhydrogel linsen Air Optix plus HydraGlyde, som har en bärtid på 30 dagar, men som även erbjuder möjligheten att användas för utökad användning tack vare sin 5 gånger högre syregenomförsel. Linserna är skapade för att korrigera när- och långsynthet med en sfärisk design. Air Optix plus HydraGlyde är en ny, förbättrad version av linserna Air Optix Aqua. De har en svag blå ton för att förenkla hanteringen av linserna.

Air Optix plus HydraGlyde finns i förpackning om 6 linser. Vi säljer även mindre förpacknignar med 3 st Air Optix Plys Hydraglyde linser.

Långvarig fuktbindande teknologi

Air Optix plus HydraGlyde använder sig av Alcons patenterade fuktbindande teknologi, Moisture Matrix teknologin, för att bättre kunna binda och behålla fukt I linserna. Fukten skapar ett skyddande lager på linserna som gör att linserna håller sig fuktiga genom hela dagen och under hela den 30 dagars långa bärtiden.

Reducerar beläggningar

Utöver Moisture Matrix teknologin använder sig Air Optix plus HydraGlyde av SmartShield teknologin, som bidrar till linser med en optimal fuktighet. Genom att reducera vätska och beläggningar på linserna, hjälper SmartShield teknologin att hålla linserna rena och bekväma under hela användningen.

Linser som det går att sova i

Air Optix plus HydraGlyde kan bäras i upp till 6 nätter utan att tas ur. Innan du börjar med utökad användning av linser är det viktigt att du rådfrågar din ögonläkare, då det inte passar allas ögon.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Material: Lotrafilcon B
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Vätskehalt: 33%
Syregenomsläppsförmåga: 110 Dk
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Tillverkare: Alcon
Baskurva: 8.6

Betyg

96%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer

Har du en fråga?
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top