Vi skickar dina beställningar omedelbart! Vi rekommenderar dock att du beställer i förväg eftersom transportörer kan bli försenade på grund av den nuvarande situationen.

Air Optix plus HydraGlyde (6 linser)

319 kr
96%
Finns i lager
Beräknad avsändan torsdag 29.10. Välj värden
Lägg till
56 kr

Frakt

DHL
1–2 vardagar 39 kr
Postnord
2–4 vardagar 39 kr
319 kr
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr

Air Optix Plus HydraGlyde (6 linser)

Från Alcon kommer den nya innovativa silikonhydrogel linsen Air Optix plus HydraGlyde, som har en bärtid på 30 dagar, men som även erbjuder möjligheten att användas för utökad användning tack vare sin 5 gånger högre syregenomförsel. Linserna är skapade för att korrigera när- och långsynthet med en sfärisk design. Air Optix plus HydraGlyde är en ny, förbättrad version av linserna Air Optix Aqua. De har en svag blå ton för att förenkla hanteringen av linserna.

Air Optix plus HydraGlyde finns i förpackning om 6 linser. Vi säljer även mindre förpacknignar med 3 st Air Optix Plys Hydraglyde linser.

Långvarig fuktbindande teknologi

Air Optix plus HydraGlyde använder sig av Alcons patenterade fuktbindande teknologi, Moisture Matrix teknologin, för att bättre kunna binda och behålla fukt I linserna. Fukten skapar ett skyddande lager på linserna som gör att linserna håller sig fuktiga genom hela dagen och under hela den 30 dagars långa bärtiden.

Reducerar beläggningar

Utöver Moisture Matrix teknologin använder sig Air Optix plus HydraGlyde av SmartShield teknologin, som bidrar till linser med en optimal fuktighet. Genom att reducera vätska och beläggningar på linserna, hjälper SmartShield teknologin att hålla linserna rena och bekväma under hela användningen.

Linser som det går att sova i

Air Optix plus HydraGlyde kan bäras i upp till 6 nätter utan att tas ur. Innan du börjar med utökad användning av linser är det viktigt att du rådfrågar din ögonläkare, då det inte passar allas ögon.

Egenskaper
Tillverkare: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Förpacknings storlek: 6 linser
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 138 Dk/t
Bärtid: 30 dagar
Vätskehalt: 33%
Produktnamn: Air Optix plus HydraGlyde
Styrko skala: från -12.00 till +8.00
Linsmaterial: Lotrafilcon B
UV-skydd: Nej
Utökad och dygnet runt-användning: Ja

Betyg

96%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (1)

Har du en fråga?

Hej jag har fåttett recept från optiker.

Torsten Balkefors

Följande värden hur översätter jag det till er lins. Höger Radie 8,9 Diam. 14,5 sfär +2,75 Cyl -1,25 axel 120 Vänster Radie 8,9 Diam 13,5 Sfär +4,50 Cyl -1,25 Axel70

Svar

info@alensa.se

Hej Torsten, Tack för er fråga. Dina parametrar tyder på att du behöver en torisk lins, därför kan du inte hitta alla värden på denna lins som inte är det. Sfär är styrkan på linsen, radie är baskurvan (BC) på linsen, och cylinder och axel kan du tyvärr inte välja på dessa linser, då de som sagt inte är gjorda för att korrigera astigmatism. Du kan hitta en komplett guide hur du ska tyda ditt recept här: https://www.alensa.se/…t-guide.html

PayPal Maestro Master Card VISA VISA Electron DHL Klarna PostNord