Upprepa din senaste beställning
Tom

Air Optix plus HydraGlyde (6 linser)

325 kr
Finns i lager
Fri frakt
Gratis gavor
Air Optix plus HydraGlyde (6 linser)
171 röstande kunder
Huvudattribut

måndag 23.10.

Rengörare
Tom

Air Optix Plus HydraGlyde (6 linser)

Från Alcon kommer den nya innovativa silikonhydrogel linsen Air Optix plus HydraGlyde, som har en bärtid på 30 dagar, men som även erbjuder möjligheten att användas för utökad användning tack vare sin 5 gånger högre syregenomförsel. Linserna är skapade för att korrigera när- och långsynthet med en sfärisk design. Air Optix plus HydraGlyde är en ny, förbättrad version av linserna Air Optix Aqua. De har en svag blå ton för att förenkla hanteringen av linserna.

Air Optix plus HydraGlyde finns i förpackning om 6 linser. Vi säljer även mindre förpacknignar med 3 st Air Optix Plys Hydraglyde linser.

Långvarig fuktbindande teknologi

Air Optix plus HydraGlyde använder sig av Alcons patenterade fuktbindande teknologi, Moisture Matrix teknologin, för att bättre kunna binda och behålla fukt I linserna. Fukten skapar ett skyddande lager på linserna som gör att linserna håller sig fuktiga genom hela dagen och under hela den 30 dagars långa bärtiden.

Reducerar beläggningar

Utöver Moisture Matrix teknologin använder sig Air Optix plus HydraGlyde av SmartShield teknologin, som bidrar till linser med en optimal fuktighet. Genom att reducera vätska och beläggningar på linserna, hjälper SmartShield teknologin att hålla linserna rena och bekväma under hela användningen.

Linser som det går att sova i

Air Optix plus HydraGlyde kan bäras i upp till 6 nätter utan att tas ur. Innan du börjar med utökad användning av linser är det viktigt att du rådfrågar din ögonläkare, då det inte passar allas ögon.

Egenskaper

Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Material: Lotrafilcon B
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Vätskehalt: 33%
Syregenomsläppsförmåga: 110 Dk
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Tillverkare: Alcon (Ciba Vision)
Baskurva: 8.6

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

Logga in